yavaş yavaş toplanıyoruzzzz
ya ben çok kararsız kaldım şu aldığım araba konusunda yorgunluğum geçtikçe anca mı çalışıyor kafam nedirsempatiksalakcinni
bilgisi olan var mı görüntüsü hoşuma giden birşey değil, sadece hafif katlandığında az yer kaplıyor ve travel set olarak bu fiyatlara en kalitelisi bu diye bunu aldım, bugün bi aparatı eksik almışım onu almak için haşimişcandaki yerlerine gideceğim ne düşünüyorsunuz piere cardin psv 2010 konusunda ?
arkadaşlar bu aralar zaman zaman kendimi kötü hissediyorum..hani içiniz sıkılırya ole bişey daralıyorum sanki zor nefes aliyorum gibime geliyo sizde de oluyomu...
kızlar merhaba doktora gittim tahlilleri verdim ve 100 'lük yapılsın dedi artık c.tesi gelebilirm dedim 4 kez kan alınıyormuş galiba tecrübeli olan arkadaşlar anlatabilirmi aşamaları.
kızlar bişey sorucam bu şekerleri hastaneye gelenler için mi yoksa mevlütte mi dağıtacaksınız
selam kızlar bişey sorucam emzirme yastığı bi de yan yatırma yastığı alıcak mısınız acaba kullanışlı olurlar mı bilgisi olan var mı
tatlım önceliklle hayırlı olsun,benim bebek arabam quniy buzz hediye geldi bana,saolsun ablam aldı,ben alsaydım zaten o kadar pahalı bir araba almazdım,senin aldıgından yada chiconun yine travel sistem bebek arabasını alırdım
yan yatırma yastığı işe yarıyormu kızlar,uyurken nefes almayımı kolaylaştırıyor,bizimkiler hiç kullanmadı öyle şeyler ama ben çok tırsan ve panik bir anne adayayım,işe yarıyorsa bizde alalım
valla anlattıklarından sonra gitmiş kadar oldum canım
kalabalıga ve gürültüye benım de tahammulum yoktur,sen gene iyi dayanmıssın o zaman
tesekkurler paylaşımın için,bebişinle iyi gunlerde kullanın inşallah a.s.
bahsettiğin arabanın modeline netten baktım hatta kendı sitesindeki tanıtıcı videosunu izledim gercekten pratik kullanıma uygun ve kaliteli belli.
kimsecikler kalmamış
selam respi hoş geldin
sabah mümkün olduğunca erken git bence, aç kalcaksın ya zor olur yoksa. yine ilk aç karnına kan alacaklar, bu sefer suya 100 mg. glikoz katacaklar. 1er saat arayla 3 kez daha kan alacaklar senden. hiç endişelenme, benim de ilk yüksekti, 100 lük sonuçları baya normal çıktı, senin de öyle olur inşallah...
bende onu düşündüğüm için c.tesi geleyim dedim çünkü baya kan alınıyormuş sonra dinlenirim yoksa hafta içi perişan olurum.inşallah normal çıkar canım ya sen 100 yaptırırken o hafat tatlı,hamurlu bişiler yedinmi yoksa diyet gibi bişiler uyguladınmı?
öyle canım teşekkür ederim iyi niyetlerin içinopuyorumnanaktanselam kızlarr, bugün haftabası tum hafta guzel geçsin bizim için opuyorumnanaktan
kesinlikle haklısın canım
bu tavsiyeni dikkate alıcam kaydirigubbakcemile5
muhtemelen zaten bebek arabası konusunda kararsızlıgım devam edecek bari onu sona bırakıyım heyecanım gitmesin kaydirigubbakcemile3
canım tesekkur ederiz,haftasonu olunca tabi kalabalık olmustur
hamileliğinin ilk dönemlerinde olan ağırlaşmamıs anne adayları en cok karlı cıkmıslardır bu işten.bizler artık uzun süre ayakta kalamıyoruz malesef
bebek arabanız hayırlı olsun canım, iyi günlerde kullansın bebişin boshayallersmile
sağol canım atla deve değil dedim sonuçta bunu kullanıcam sonra bir yaşına doğru diğerlerinden alırım hem hep bebek arabası üsütünde olmycaz çok az kullanım alanı var bizim için evimizin yeri pek iyi olmadığından sürekli arabayla geziyoruz hem de uzun süre kullanmycazcanım sana özelden de yazdım bebeğin oturdugu bölüm küçük deniyor ve kumasının terletme yaptıgı söyleniyor ama bunun yanında cok da memnun olan kullanıcılar var.
ben henüz görmediğim için kendı yorumumu yapamam ama yapılan yorumları takip ediyorum mutlaka
bozma canım psikolojini hep iyi şeyler düşün bebeğin alışık olduğu kendinin huzur içinde hissettiği duygular hep olumlu olsunaynen ben de öyleyim canım, çok daralıyorum özellikle de akşamları. aslında benim psikolojim de bozuk sanırım(
güzelmiş güle güle kullAn canımSinem, bence güzelmiş aldığın travel sistem. ben sadece ana kucağı/taşıma koltuğu aldım henüz, benimki de piere cardin. hoşuma da gitti. arabasını da piere cardin alacağım, daha doğrusu ben beğendim, bir arkadaşım doğum hediyesi olarak alacak, seninkine benziyor o da...
doktor bir hafta yediklerine dikkat et 100 lük yaptırmaya öyle gel demişti. çok sıkı olmasa da dikkat ettim, normal yemeğimi falan yedim ama pek tatlı, çikolata yemedim. ve evet 4 defa alınınca biraz zorluyor, hafta sonu gitmen daha iyi olur tabi, ben bir de aynı gün tetanoz aşısı olmuştum( şimdiden geçmiş olsun, inşallah sonuçların çok iyi çıkar....
:)) Ay sorma bugün bir de 7 tane veli görüşmem vardı... Şükür bitti... Öldüm bitttim, çok yoruldum. Ama değdi gerçekten... ıçim çok rahat aldıklarımdan. Vala ben de çok beğendim. Kuzeninden kalan maxi cosinin ana kucağı var, uyumlu, sadece yeni kılıf almamız gerek. Düşünüyorum ciddi ciddi
sağol canım atla deve değil dedim sonuçta bunu kullanıcam sonra bir yaşına doğru diğerlerinden alırım hem hep bebek arabası üsütünde olmycaz çok az kullanım alanı var bizim için evimizin yeri pek iyi olmadığından sürekli arabayla geziyoruz hem de uzun süre kullanmycaz
bende dikkat edeyim birazcık çünkü bu aralar acaip tatlı yemek istiyorumilgine çok teşekkür edrim canım.
Kızlar bugün bakamadım.Herkes iyidir umarım
ben kaçtım, görüşürüz kızlar
ben kaçtım, görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?