2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sana özelden de yazdım bebeğin oturdugu bölüm küçük deniyor ve kumasının terletme yaptıgı söyleniyor ama bunun yanında cok da memnun olan kullanıcılar var.
ben henüz görmediğim için kendı yorumumu yapamam ama yapılan yorumları takip ediyorum mutlaka

arkadaşlar bu aralar zaman zaman kendimi kötü hissediyorum..hani içiniz sıkılırya ole bişey daralıyorum sanki zor nefes aliyorum gibime geliyo sizde de oluyomu...

aynen ben de öyleyim canım, çok daralıyorum özellikle de akşamları. aslında benim psikolojim de bozuk sanırım (

Sinem, bence güzelmiş aldığın travel sistem. ben sadece ana kucağı/taşıma koltuğu aldım henüz, benimki de piere cardin. hoşuma da gitti. arabasını da piere cardin alacağım, daha doğrusu ben beğendim, bir arkadaşım doğum hediyesi olarak alacak, seninkine benziyor o da...

kızlar merhaba doktora gittim tahlilleri verdim ve 100 'lük yapılsın dedi artık c.tesi gelebilirm dedim 4 kez kan alınıyormuş galiba tecrübeli olan arkadaşlar anlatabilirmi aşamaları.

kızlar merhaba doktora gittim tahlilleri verdim ve 100 'lük yapılsın dedi artık c.tesi gelebilirm dedim 4 kez kan alınıyormuş galiba tecrübeli olan arkadaşlar anlatabilirmi aşamaları.

sabah mümkün olduğunca erken git bence, aç kalcaksın ya zor olur yoksa. yine ilk aç karnına kan alacaklar, bu sefer suya 100 mg. glikoz katacaklar. 1er saat arayla 3 kez daha kan alacaklar senden. hiç endişelenme, benim de ilk yüksekti, 100 lük sonuçları baya normal çıktı, senin de öyle olur inşallah...

kızlar bişey sorucam bu şekerleri hastaneye gelenler için mi yoksa mevlütte mi dağıtacaksınız

Ben hastane için biskuvi çubukları hazırlayacağım. Bir sopanın ucuna üstü şeker hamuru ile kaplı biskuviler hazırlanıyor, üstüne seffaf bir torba ve kurdele ile isim gibi bir konsept. teyzesi kalıpları almış bile :)) Bir de belik sade maviş badem şekercikleri sunarız...Mevlüt, isim okunurken 40 günlükten sonra düşünüyorum yaparsam, oralara daha gelemedim :)

selam kızlar bişey sorucam emzirme yastığı bi de yan yatırma yastığı alıcak mısınız acaba kullanışlı olurlar mı bilgisi olan var mı

Ben dün ikisini de fuardan aldım, emzirme yastığının mantığında annenin sırtının, yanlarının, ve bebeği emzireceğin yerin sarılması yani neredeyse senin 3/42ünü saracak. dik konumda emzirebilesin, hem sen hem bebek rahat etsin diye, Onun için çok kısa ay şeklindekilere bakarken dikkat... Eğer yastıklarla bu besleme işini yapabiliyorsan o da olur... biraz daha zahmetli. Benim aldığım 185 cm uzunluğunda ve esnek, şu anda da uyurken bacak arama alıp destek yastığı gibi kullanıyorum. Bebeği yan yatırma yastığı ise bebeğin, allah korusun, "ani bebek ölümü" denen olaydan korumak için, uyurken dönmüyor ve güvenle uyuyor. Aynı işlemi arkadan birşeyle besleyerek te yapabilirsin, ne bileyim bir havluyu rulo yaparak sırtına destek, ya da yastık vs... Herşey daha pratik hale gelmiş durumda...

Güle güle kullan. Tekerleklerinin büyüklüğü ve bagaja sığmaz korkum var. Yoksa favorilerimden. dün fuarda benzer ama daha pratik bir quinny gördüm, ona bakacağım :))

Yukardaki açıklamayı sana da yapmış olayım canım nacizanekaydirigubbakcemile3

:)) Ay sorma bugün bir de 7 tane veli görüşmem vardı... Şükür bitti... Öldüm bitttim, çok yoruldum. Ama değdi gerçekten... İçim çok rahat aldıklarımdan. Vala ben de çok beğendim. Kuzeninden kalan maxi cosinin ana kucağı var, uyumlu, sadece yeni kılıf almamız gerek. Düşünüyorum ciddi ciddi

bende onu düşündüğüm için c.tesi geleyim dedim çünkü baya kan alınıyormuş sonra dinlenirim yoksa hafta içi perişan olurum.inşallah normal çıkar canım ya sen 100 yaptırırken o hafat tatlı,hamurlu bişiler yedinmi yoksa diyet gibi bişiler uyguladınmı?

doktor bir hafta yediklerine dikkat et 100 lük yaptırmaya öyle gel demişti. çok sıkı olmasa da dikkat ettim, normal yemeğimi falan yedim ama pek tatlı, çikolata yemedim. ve evet 4 defa alınınca biraz zorluyor, hafta sonu gitmen daha iyi olur tabi, ben bir de aynı gün tetanoz aşısı olmuştum ( şimdiden geçmiş olsun, inşallah sonuçların çok iyi çıkar....

öyle canım teşekkür ederim iyi niyetlerin içinopuyorumnanaktan

sağol canım atla deve değil dedim sonuçta bunu kullanıcam sonra bir yaşına doğru diğerlerinden alırım hem hep bebek arabası üsütünde olmycaz çok az kullanım alanı var bizim için evimizin yeri pek iyi olmadığından sürekli arabayla geziyoruz hem de uzun süre kullanmycaz

aynen ben de öyleyim canım, çok daralıyorum özellikle de akşamları. aslında benim psikolojim de bozuk sanırım (
bozma canım psikolojini hep iyi şeyler düşün bebeğin alışık olduğu kendinin huzur içinde hissettiği duygular hep olumlu olsun

güzelmiş güle güle kullAn canım

bende dikkat edeyim birazcık çünkü bu aralar acaip tatlı yemek istiyorum ilgine çok teşekkür edrim canım.

:) hadi geçmiş olsun,bu akşam evde bol bol dinlenirsin artık

dediğin gibi arabanız varsa cok sorun etme o zaman canım
kullandıkca da gözün alısır mutlaka

bende dikkat edeyim birazcık çünkü bu aralar acaip tatlı yemek istiyorum ilgine çok teşekkür edrim canım.

rica ederim canım. ay o hafta benim de gözümün önünden tatlılar, çikolatalar geçiyordu resmen, 2. yi yaptırdım, iyi çıktı canım istememeye başladı , ne yasaksa o çekici geliyor ya :)) bence senin de iyi çıkacak sonuçların...

ben kaçtım, görüşürüz kızlar

görüşürüz opuyorumnanaktan

yastık dediniz de sımdı saydım tam 6 tane değişik boyda yastık kullanıyormusum yatarken kaydirigubbakcemile3
4 tanesi basımın altına koymak için midemi rahatlatsın diye,diğerleri sırtıma destek için

ha bir de ilk hamile kaldıgımda peluş bi köpek almıstım oyuncak.bebeğimin ilk oyuncagı olsun demiştim ama hayvancagız presslenmiş vaziyette şu anda tüm karizmasi gitti yani
onu da kalçamın altına falan koyuyordum kaymıyım diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…