40tanesini felan bodruma göndercem canım,ondan fazla yapdım,yoksa 50de yeterdi ama bazı insanlar 2tane felan alırlarya böyle şeylerden,sonrada çekmecelerinde bekletirler :)onuda düşünerek böyle yaptım,ben magnet olanları yakınlarıma dağıtcam,herkes dolabına asmaz muhtemelen,gerçi çok şekerler ben olsam asarım :)zaten ilk hastaneye felan yakınlarım gelir,kalanlarıda mevlüdde dağıtırım,şimdi ben birde yeni taşınıyorum ya ankaraya ev görmek içinde acele etcekdir akrabalar,ben de erkenden yapayım,yoksa bitmez hengamem,lohusa felan dinlemeyip her gün birisi gelir görmeyebayağı yapmışsın sen zaten genelde 40 çıkımında yapıyorlar ama sana kalmış..ilk kızımda ben 23 gnlükken falan yapmıştımm hem gelcekler hemen bitsin diyeee bir anda atlattık yaniii....
bizde akçayda oturuyoruz evimizde denize yürüyerek 5 dk. ama buranın denizi çok soğuk oluyor bide çok rüzgarlı oluyo kıyamam heralde bebeğime hasta falan olur diye korkarım.
kaçıncı sayfalarda acaba bulursan gönderde b akayım bende kendim yapmak isterimm oğluşuma ama 37 haftada çıksam mı ki diyorum izne hala karar veremedim eğer öyle olursa kendim yapamam herhalde
kumlada teyzemlerin evleri var ben yakın diye oraya gitmiştim geçen sene çok hoşuma gitti sessiz sakin bir yer ama belli saatlerde deniz anaları çok fazla oluyorraayy ne güzell denize yakın yerlerde oturmakkk......akçayada gelmiştimmmm.....
ayvalık sarımsaklıyı çok beğeniyorum ama denizi çok soğuk oluyorr...bursada da deniz çok ama sahil ler çok düzgün değil.düzgün olan yerlerde çok kalabalık...burada hiç gitmiyoruz........ bir tek erdekeee...bize en yakın orası oda 2 saat sürüyorr....
aayy ne güzell denize yakın yerlerde oturmakkk......akçayada gelmiştimmmm.....
ayvalık sarımsaklıyı çok beğeniyorum ama denizi çok soğuk oluyorr...bursada da deniz çok ama sahil ler çok düzgün değil.düzgün olan yerlerde çok kalabalık...burada hiç gitmiyoruz........ bir tek erdekeee...bize en yakın orası oda 2 saat sürüyorr....
merhaba canım hoşgeldin
bizler iyiyiz sende iyisindir inşallah.
40tanesini felan bodruma göndercem canım,ondan fazla yapdım,yoksa 50de yeterdi ama bazı insanlar 2tane felan alırlarya böyle şeylerden,sonrada çekmecelerinde bekletirler :)onuda düşünerek böyle yaptım,ben magnet olanları yakınlarıma dağıtcam,herkes dolabına asmaz muhtemelen,gerçi çok şekerler ben olsam asarım :)zaten ilk hastaneye felan yakınlarım gelir,kalanlarıda mevlüdde dağıtırım,şimdi ben birde yeni taşınıyorum ya ankaraya ev görmek içinde acele etcekdir akrabalar,ben de erkenden yapayım,yoksa bitmez hengamem,lohusa felan dinlemeyip her gün birisi gelir görmeye
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/319962-2010-mayis-anneleri-2776.html
işde bunlar canım yaptıklarım
bende sarımsaklıyı çok beğeniyorum,2 3 yaz gittim oraya,her sabah ayvalık tostu yiyorduk,kaldırdılar sonra tostçularıaayy ne güzell denize yakın yerlerde oturmakkk......akçayada gelmiştimmmm.....
ben kışını daha çok seviyorum,yazı da güzel ama yazın paylaşamıyordum resmen turgutreisi,gelenleri kovasım geliyordu,kışın ne güzel bizimdi :)istediğin gibi at koştur :)yazın çok güzel böyle yerlerde oturmak ama kışında bir okadar sıkıcı allahtan çalışıyorumda sıkılmaya vakit kalmıyor.
ayy bayıldım süpermiş canım yaa bende yapayıomm bunlardan senden çalsam bu örnekleri olur dimii?? malzemeleri görerek mi aldın sipariş mi erdin netten flnhttp://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/319962-2010-mayis-anneleri-2776.html
kumlada teyzemlerin evleri var ben yakın diye oraya gitmiştim geçen sene çok hoşuma gitti sessiz sakin bir yer ama belli saatlerde deniz anaları çok fazla oluyorr
saol canımçok gzelmiş yaa ben görmemiştim bunlarıı
tabi çalabilirsin,fikir olsun diye ekledim zaten,ben bebeğime ip almaya girmişdim tesadüfen gördüm bunları,bizim bir akrabamız benzerini almışdı tanesini 5liraya,ben o kadar veremem diyordum,böyle bayağa uygun oldu,sepeti,yastıgı,kapı süsü,100 tane şeker 90 tutmuşdu sanırım,sadece badem şekerlerini henüz almadım,bayatlamasın diye,1kilo alsam yeter,30tanesini badem şekerli yapıcam birde bir sürü malzemem arttı.ayy bayıldım süpermiş canım yaa bende yapayıomm bunlardan senden çalsam bu örnekleri olur dimii?? malzemeleri görerek mi aldın sipariş mi erdin netten fln
baya iiye maal olmuşsana gerçekten tmm o zaman bu hafta sonu bende başlıyayım oğlumaa önce malzemelerimizi alalımm ayy çok heyecanlandımmm hihoyyytsaol canım
tabi çalabilirsin,fikir olsun diye ekledim zaten,ben bebeğime ip almaya girmişdim tesadüfen gördüm bunları,bizim bir akrabamız benzerini almışdı tanesini 5liraya,ben o kadar veremem diyordum,böyle bayağa uygun oldu,sepeti,yastıgı,kapı süsü,100 tane şeker 90 tutmuşdu sanırım,sadece badem şekerlerini henüz almadım,bayatlamasın diye,1kilo alsam yeter,30tanesini badem şekerli yapıcam birde bir sürü malzemem arttı.
bende sarımsaklıyı çok beğeniyorum,2 3 yaz gittim oraya,her sabah ayvalık tostu yiyorduk,kaldırdılar sonra tostçuları
ben kışını daha çok seviyorum,yazı da güzel ama yazın paylaşamıyordum resmen turgutreisi,gelenleri kovasım geliyordu,kışın ne güzel bizimdi :)istediğin gibi at koştur :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/319962-2010-mayis-anneleri-2776.html
bunları hazır alsam 300 400 tutardı en az,sırf 100liraya kapı süslüyor çiçekçiler,valla hiç gereği yok,tülünü felanda aldım 7metre,fazla fazla yeter,2tülüde bağlarım kapıya,elime yapışmaz,hastanenin kendi kapı süsü var zaten,ben sadece oğlumun odasını süsliycembaya iiye maal olmuşsana gerçekten tmm o zaman bu hafta sonu bende başlıyayım oğlumaa önce malzemelerimizi alalımm ayy çok heyecanlandımmm hihoyyyt
teşekkürler tatlımeline sağlık canım çok güzel olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?