2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben şekere bebeğin doğdugu tarihi ekliyemiyceğimizi düşünerek sadece,devrim doğa hoşgeldin aramıza gibi bişey yazdırcam,sizler ne yazmayı düşünüyorsunuz

kuşum ben anca 15 gün kalabildiğimden hareketli aynı zamanda denizi güzel yerler arıyorumm turgutreisde çok güzel gerçekten doğa harikası heryeri zaten ama 15 gün için gelince diyorsun hem hareket olsun hem deniz plajj.......biz turgutreiste hiç denize gitremedik ama akyarları çok sevdik hergün gündüz akyarlara beachlere gittik eee otel deherşey dahil seçtik ama öğle faydalanamadık akşamları da merkeze geçtik hareket olsun eğlenelim diye merkezde bayağı uzaktı...ama dediğin gibi çok yerlerrrr..... kafa dinlemelikk....opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam bu şekerleri hastaneye gelenler için mi yoksa mevlütte mi dağıtacaksınız

hastane şekeri diye planlıyorum ben sonradan eve gelenlere de ikram ederim kalırsa ama mevlüt için başka şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum bir de ben mevlüdü hemen yapmayı planlamıyorumo yüzden onu erkeğim doğduktan sonra düşünücem

kızlar bişey sorucam bu şekerleri hastaneye gelenler için mi yoksa mevlütte mi dağıtacaksınız

ben bunları mevlüt şekeri olarak yaptım canım lohusa bakmaya gelenlere daha sade bişey yapmayı düşünüyorum. mevlüt şekerlerine doğumdan sonra bebeğimin ismini ve doğum tarihinide yazdıracağım.

yaa ben hiç onu düşünmemiştim şimdi aklıma geldi evde mi yaptınız yoksa hazır mı aldınız kızlarr bak telaşlandım şimdi benim oğlumun şekerleri yok

bende 100 tane alıcam ama hastane ve doğum sonrası eve gelenlere vermeyi düşünüyorum mevlütü bende 30 yada 40 günlükken yaparım en az diyorum mevlütte dağıtmam heralde.kızlar yemeğe gidiyorum gelince devam ederiuz

2çocukla zor olur açısından söyledim :)yoksa eğlence gümbet ve bodrum merkezde,türkbükü de var ama fiyatları biraz uçmuş durumda,malum jet sosyateye hitap ediyor

tatlım ben 100tane yaptım,doğumdan itibaren her gelene dağıtcam işde,mevlüde de kalır ama mevlüd ne zaman olur 40çıkdıkdan sonramı

bayağı yapmışsın sen zaten genelde 40 çıkımında yapıyorlar ama sana kalmış..ilk kızımda ben 23 gnlükken falan yapmıştımm hem gelcekler hemen bitsin diyeee bir anda atlattık yaniii....

ben bunları mevlüt şekeri olarak yaptım canım lohusa bakmaya gelenlere daha sade bişey yapmayı düşünüyorum. mevlüt şekerlerine doğumdan sonra bebeğimin ismini ve doğum tarihinide yazdıracağım.
ben 3 çeşit yapdım zaten,magnet,lavantalı ve şekerli şeklinde,olmazsa bende o şekilde dağıtabilirim,zaten bir kısmını da bodruma göndercem,ordakilere dağıtsın kayınvalidem diye.

yaa ben hiç onu düşünmemiştim şimdi aklıma geldi evde mi yaptınız yoksa hazır mı aldınız kızlarr bak telaşlandım şimdi benim oğlumun şekerleri yok
ben herşeyini kendim hazırladım canım resimleri var geçmiş sayfalarda bulabilirsem gösteririm

2çocukla zor olur açısından söyledim :)yoksa eğlence gümbet ve bodrum merkezde,türkbükü de var ama fiyatları biraz uçmuş durumda,malum jet sosyateye hitap ediyor

heheheeeheee doğru söylüyorsuunn iki çocukluyuz artıkkk..yok bebişle o yoluda çekemem ki bu yıl zatennn.....biraz sakin yerlerde takılcaz artık....kaydirigubbakcemile3onlar büyüyünce kendileri isterler hareketli kızlarımla eğleniriz şöyleee...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3babamız çatlasınnnn.......

bizde akçayda oturuyoruz evimizde denize yürüyerek 5 dk. ama buranın denizi çok soğuk oluyor bide çok rüzgarlı oluyo kıyamam heralde bebeğime hasta falan olur diye korkarım.

kızlar bende bi 60 70 şeker yapıyorummm....ama mevlüt yapmayacağımm..hastane ve eve gelenlere dağıtacağızz.......

birde ben bardak takımı aldım ayaklı onları süsleyeceğim bir de tepsimizi birazcık eve gelenlere lohusa şerbeti ikram etmek içinnn........opuyorumnanaktan

kaçıncı sayfalarda acaba bulursan gönderde b akayım bende kendim yapmak isterimm oğluşuma ama 37 haftada çıksam mı ki diyorum izne hala karar veremedim eğer öyle olursa kendim yapamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…