bodrum merkezi kesinlikle tavsiye etmem,aile için pek uygun değil bence,çok kalabalık,turgutreis kafa dinlemek için çok iyidir ve bence inanılmaz güzelliktedir,gün doğumu gün batımı ayrı güzeldir ama denizi kötüdür malesef,akyarların denizi güzeldir,sakindir,sırf kum olan bir sürü plajı var,onlar benim favorilerim,ben derin denizi sevdiğim için kale kent diye bir site var,onun plajına gidiyorduk,birde tekne turu benim vazgeçilmezim,biz orda yaşadıgımız için çok uygun fiyatlara,bazende ücretsiz çıkıyorduk tekneye.bu sene gidemeyiz sanırım,4aylık bebekle 7saat teknede olmaz,kaynanamada o kadar uzun bırakamam yavrumu :)artık seneye felan bakıcağız.
kızlar bişey sorucam bu şekerleri hastaneye gelenler için mi yoksa mevlütte mi dağıtacaksınız
tatlım ben 100tane yaptım,doğumdan itibaren her gelene dağıtcam işde,mevlüde de kalır ama mevlüd ne zaman olur 40çıkdıkdan sonramıkızlar bişey sorucam bu şekerleri hastaneye gelenler için mi yoksa mevlütte mi dağıtacaksınız
kızlar bişey sorucam bu şekerleri hastaneye gelenler için mi yoksa mevlütte mi dağıtacaksınız
2çocukla zor olur açısından söyledim :)yoksa eğlence gümbet ve bodrum merkezde,türkbükü de var ama fiyatları biraz uçmuş durumda,malum jet sosyateye hitap ediyorkuşum ben anca 15 gün kalabildiğimden hareketli aynı zamanda denizi güzel yerler arıyorumm turgutreisde çok güzel gerçekten doğa harikası heryeri zaten ama 15 gün için gelince diyorsun hem hareket olsun hem deniz plajj.......biz turgutreiste hiç denize gitremedik ama akyarları çok sevdik hergün gündüz akyarlara beachlere gittik eee otel deherşey dahil seçtik ama öğle faydalanamadık akşamları da merkeze geçtik hareket olsun eğlenelim diye merkezde bayağı uzaktı...ama dediğin gibi çok yerlerrrr..... kafa dinlemelikk....opuyorumnanaktan
tatlım ben 100tane yaptım,doğumdan itibaren her gelene dağıtcam işde,mevlüde de kalır ama mevlüd ne zaman olur 40çıkdıkdan sonramı
bende 100 tane alıcam ama hastane ve doğum sonrası eve gelenlere vermeyi düşünüyorum mevlütü bende 30 yada 40 günlükken yaparım en az diyorum mevlütte dağıtmam heralde.kızlar yemeğe gidiyorum gelince devam ederiuz
ben 3 çeşit yapdım zaten,magnet,lavantalı ve şekerli şeklinde,olmazsa bende o şekilde dağıtabilirim,zaten bir kısmını da bodruma göndercem,ordakilere dağıtsın kayınvalidem diye.ben bunları mevlüt şekeri olarak yaptım canım lohusa bakmaya gelenlere daha sade bişey yapmayı düşünüyorum. mevlüt şekerlerine doğumdan sonra bebeğimin ismini ve doğum tarihinide yazdıracağım.
ben herşeyini kendim hazırladım canım resimleri var geçmiş sayfalarda bulabilirsem gösteririmyaa ben hiç onu düşünmemiştim şimdi aklıma geldi evde mi yaptınız yoksa hazır mı aldınız kızlarr bak telaşlandım şimdi benim oğlumun şekerleri yok
2çocukla zor olur açısından söyledim :)yoksa eğlence gümbet ve bodrum merkezde,türkbükü de var ama fiyatları biraz uçmuş durumda,malum jet sosyateye hitap ediyor
merhaba kızlarr nasılsınız opuyorumnanaktan
kaçıncı sayfalarda acaba bulursan gönderde b akayım bende kendim yapmak isterimm oğluşuma ama 37 haftada çıksam mı ki diyorum izne hala karar veremedim eğer öyle olursa kendim yapamam herhaldeben 3 çeşit yapdım zaten,magnet,lavantalı ve şekerli şeklinde,olmazsa bende o şekilde dağıtabilirim,zaten bir kısmını da bodruma göndercem,ordakilere dağıtsın kayınvalidem diye.
ben herşeyini kendim hazırladım canım resimleri var geçmiş sayfalarda bulabilirsem gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?