hepinize günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün dün felaket bir gündü çok yoruldum akşam eve gidince yemekten sonra kanepede 9 da daha uyumuşum sabah 6,30 da uyandım ancak vücudum dinlenmiş ama sağ ayağım ağrıdı dün cok sizdede varmı ödem için bişey yapıyormusunuz şu an.deyin bakalım
hepinize günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün dün felaket bir gündü çok yoruldum akşam eve gidince yemekten sonra kanepede 9 da daha uyumuşum sabah 6,30 da uyandım ancak vücudum dinlenmiş ama sağ ayağım ağrıdı dün cok sizdede varmı ödem için bişey yapıyormusunuz şu an.deyin bakalım
Sol yana yatmanın iyi geldiğini duydum.Benim bacaklarda da var.Tuzu azaltıp bol su içmek gerekiyomuşhepinize günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün dün felaket bir gündü çok yoruldum akşam eve gidince yemekten sonra kanepede 9 da daha uyumuşum sabah 6,30 da uyandım ancak vücudum dinlenmiş ama sağ ayağım ağrıdı dün cok sizdede varmı ödem için bişey yapıyormusunuz şu an.deyin bakalım
Günaydın kızlar herkeseeeeeeeeeeeeeeee kocaman günaydın
Sesi bebegine kırkbir kere maşallah
Bende bebegimi özledim ya , babacı gelsede bizde gitsek doktora
bu arada sevgili eşimin gelmesine ( Allahtan başka bir aksilik çıkmazsa ) sadece iki gün kaldı . Kendimi ilk defa aşık oldugum zamanlarda gbi hissediyorum , hani böyle içiniz kıpır kıpır olur , onunla görüşecginiz zaman ne giyeceginzi ne konuşacagınızı nasıl davranacagınızı hayal edersiniz de mutlu olursunuz ya. işte öyleyim
eşimin patronu 25 gün daha orda kalması için baskı yapıyor , sanırım ordan geldikten sonra muhtemelen işsiz bir kocam olacak.. napalım hakkımızda hayırlısı olsun ..
Benim de sol ayagımda resmen huzursuz , uzatıyorum agrıyor çekiyorum agrıyor , altına yastık koyuyorum olmuyor ne yaparsam yapayım ayagm bir türlü rahat vermiyor. Kramp gibi bir agrı da değil ..anlamadım gitti
maaşallah bebişineeeee.........günaydın kızlar
dün doktora gittik tam 28 hafta 2 günlük olmuşuz. bebişmde 1.240 gr ve 35 cm olmuş. ağzını açıp kapatırken gördük çok duygulandım.
hoşbulduk kuşumm..hayret sen sabah sabah gelirmiydin yaaaay hemşerim gelmiş kuşaaaaakkkkkkkkkkk cnmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnn:teytey:
Günaydın kızlar herkeseeeeeeeeeeeeeeee kocaman günaydın
Sesi bebegine kırkbir kere maşallah
Bende bebegimi özledim ya , babacı gelsede bizde gitsek doktora
bu arada sevgili eşimin gelmesine ( Allahtan başka bir aksilik çıkmazsa ) sadece iki gün kaldı . Kendimi ilk defa aşık oldugum zamanlarda gbi hissediyorum , hani böyle içiniz kıpır kıpır olur , onunla görüşecginiz zaman ne giyeceginzi ne konuşacagınızı nasıl davranacagınızı hayal edersiniz de mutlu olursunuz ya. işte öyleyim
eşimin patronu 25 gün daha orda kalması için baskı yapıyor , sanırım ordan geldikten sonra muhtemelen işsiz bir kocam olacak.. napalım hakkımızda hayırlısı olsun ..
Sol yana yatmanın iyi geldiğini duydum.Benim bacaklarda da var.Tuzu azaltıp bol su içmek gerekiyomuş
Hayırlısı olsun canım.Sıkma kendini bişey olmaz bunun için.Ne güzel bak kavuşuyosunuzolumunekankayizsmile
Biraz yüksek biyere bacağını uzatıp yat bakalım belki iyi gelir
HERKESEE GÜNAYDINNLLARRRR!!!!!
maaşallah bebişineeeee.........
hoşbulduk kuşumm..hayret sen sabah sabah gelirmiydin yaaa
allahh kavuştursuunnnnn............
üşütmüşüm boğazım ağrıyo
yorgun bitkinim
başım ağrıyo
ve kolum çok acayip ağrıyo
biraz fazla dertlendim ama
sen nasılsın
HERKESEE GÜNAYDINNLLARRRR!!!!!
hoşbulduk kuşumm..hayret sen sabah sabah gelirmiydin yaaa......
birazının eksik olması iyidir,varı yoku ögrenir,doyumsuz olmaz,ben öyle her istediğini alabilcek gücüm olsada almıycam mesalaçalışın keşke bende çalışabilseydim
bebeğimin herşeyini tam alırdım
kız ben her sabah 6'da kalkıyorum, kocişimle kahvaltı yapıyoruz onu gönderip yürüyüşe çıkıyorum 20 dk. yürüyüşümü yapıyorum saat 10 gibi tekrar yatıyorum güzellik uykuma,bayanssulusmile 12 de yeniden kalkıyorum anacım. sonra öğlen yemeği, iş güç yemek hazırlıkları. pc başında fazla kalınca belim ağrıo, bide filtrem yok benim pc de radyasyon die de fazla uzun kalmayı sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?