çalışın keşke bende çalışabilseydim
bebeğimin herşeyini tam alırdım
duam az kalmış allah kavuştursun canım
birazının eksik olması iyidir,varı yoku ögrenir,doyumsuz olmaz,ben öyle her istediğini alabilcek gücüm olsada almıycam mesala
wwaaaaawwww!!!!aferin tıfım sanaa.....ama araya bi güzellik uykusu sıkıştırıyorsun yaniii
aynen katılıyorum canım çok güzel söylemişsin.alkisalkisalkis
hahahhaaa ama olmassa olmaz yane şimdi siesta. bide doktor dinlenmeyi ihmal etme dedi die yapcak bişeyde bulamıyorum o saatlerde vurup kafayı yatıom bende. bide bugünleri özlüceniz dio herkes fırsat varken uykuya doyayım diye bakıyorum. öğleden sonra 4 gibi annemle buluşup bi daha yürüyoruz bulvarda. dönüşte becerebilsem merdiven de çıkcam ama perişan oluyorum artık valla napim.
aayy çok hoşsuunn tıfımm dinlen vallahii..sonra o seni yölendirecekkk..tıfım kaç kilo aldınn been abarttım mı diyorumm
canım halime şükrediyorumbirazının eksik olması iyidir,varı yoku ögrenir,doyumsuz olmaz,ben öyle her istediğini alabilcek gücüm olsada almıycam mesala
bebeğimin çok şükür ihtiyacı olanı kadrı var alındı teyzeler halalar dayıları saolsun ama çalışsaydım keşke en azından 34 haftaya kadarbebeklerin herşeyleri tam oluyor kuşum merak etme biz böyle stres yapıyoruzz.....zaten yaşadıkça göreceksin o istediğimiz yada aldığımız çok şeyin aslında gerçek ihtiyaçlasr olmadığını.... şimdi biz psikolojik olaya böyle bakıyoruzzzz...........
evet insan daha tutumlu oluyo sağlık olsun gerisi boşSaol canım , Sana da çok geçmiş olsun ,
Bu arada nolur üzülme bebeginin herşeyini alamıosun diye . bak bende hiçbirşeyin lüksüne kaçmadan sadece ihtiyacı kadar olanını alıyorum.İsraf etmeye hakkım yok .. Sende israf etmeden ihtiyacın kadarını alıyorsun neticede.Ben dogdugum da ne beşigim varmış ne de iki takımdan fazla kıyafetim , noldu büyümedim mi .Allah saglık versin herşey oluo zamanla
duam çok hoş bir yazııı.........
anam bu soruyu hiç sevmiyorummmmmmmmmmmm, en son 12 kiloydu 3 hafta önce kesin 15 olmuşumdur valla napim 9 kilo alcam dahada almıcam die başladım burlara kadar geldim. doğumdan sonra işimiz var yane, sen ne kadar aldın kuzucummm?şakkıdı
bende 11 kilo aldım canım 54 başladım 65 oldumm....jale hn ne dedi bu duruma ditetisten falan önerdimi....benimde moralim çok bozuluyor ...kalçalar ve bacaklarda bir şey yok ama göbekten başka bel iyice kalınlaştı birde göğüsler aman yarabbim.en son hareket et biraz dedi jale hn banaa..yarın gidicen bir 12 de olmuştur herhaldeebakalım ne diyecelkk
sizinkide kilomu ya ben 57 idim 69 dum bakalım salı günü kaç olmuşum :1shok::1shok::1shok::1shok:
bende 11 kilo aldım canım 54 başladım 65 oldumm....jale hn ne dedi bu duruma ditetisten falan önerdimi....benimde moralim çok bozuluyor ...kalçalar ve bacaklarda bir şey yok ama göbekten başka bel iyice kalınlaştı birde göğüsler aman yarabbim.en son hareket et biraz dedi jale hn banaa..yarın gidicen bir 12 de olmuştur herhaldeebakalım ne diyecelkk
ay benim daha da beter, sezeryan 2100 lira, o da şimdiki fiyatı,inşallah mayısa kadar değişmez. istanbulda gerçekten daha uygun fiyatlar...
hangi hastane ve hangi dr,ben hayatta o kadar veremem,tabi birazda gelir durumuyla alakalı ama gebelikde problem yoksa eğer en iyi dr ve en iyi hastane olmak zorunda değil bencekızlar sizin yine iyi. ben kötü hissettim kendimi rakamları okuyunca. çünkü doktora 2-2500 vericem. bide hastaneye 2100..
kızlar ben yürüyüşü iş haline getirdim,saati 1lira,biraz az ama idare edicem artık,annem her dışarı çıkdığım 2lira,her saat içinde 1lira veriyor :)bu semti sevmiyorum,burda fazla yapıcak bişey yok diye dışarı çok çıkmıyorum annem de para karşılığı dışarı çıkmamı teklif etti :)torununu düşünüyormuş,bebek gelişmiycekmiş içerde,offf bir sürü şey,yemiyon,içmiyon,yürümüyon napıyor o zavallı çocuk orda felan diyor
çalışın keşke bende çalışabilseydim
bebeğimin herşeyini tam alırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?