2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çalışın keşke bende çalışabilseydim
bebeğimin herşeyini tam alırdım

bebeklerin herşeyleri tam oluyor kuşum merak etme biz böyle stres yapıyoruzz.....zaten yaşadıkça göreceksin o istediğimiz yada aldığımız çok şeyin aslında gerçek ihtiyaçlasr olmadığını.... şimdi biz psikolojik olaya böyle bakıyoruzzzz...........

duam az kalmış allah kavuştursun canım

Saol canım , Sana da çok geçmiş olsun ,
Bu arada nolur üzülme bebeginin herşeyini alamıosun diye . bak bende hiçbirşeyin lüksüne kaçmadan sadece ihtiyacı kadar olanını alıyorum.İsraf etmeye hakkım yok .. Sende israf etmeden ihtiyacın kadarını alıyorsun neticede.Ben dogdugum da ne beşigim varmış ne de iki takımdan fazla kıyafetim , noldu büyümedim mi .Allah saglık versin herşey oluo zamanla

birazının eksik olması iyidir,varı yoku ögrenir,doyumsuz olmaz,ben öyle her istediğini alabilcek gücüm olsada almıycam mesala

aynen katılıyorum canım çok güzel söylemişsin.alkisalkisalkis

wwaaaaawwww!!!!aferin tıfım sanaa.....ama araya bi güzellik uykusu sıkıştırıyorsun yaniii

hahahhaaa ama olmassa olmaz yane şimdi siesta. bide doktor dinlenmeyi ihmal etme dedi die yapcak bişeyde bulamıyorum o saatlerde vurup kafayı yatıom bende. bide bugünleri özlüceniz dio herkes fırsat varken uykuya doyayım diye bakıyorum. öğleden sonra 4 gibi annemle buluşup bi daha yürüyoruz bulvarda. dönüşte becerebilsem merdiven de çıkcam ama perişan oluyorum artık valla napim.

aayy çok hoşsuunn tıfımm dinlen vallahii..sonra o seni yölendirecekkk..tıfım kaç kilo aldınn been abarttım mı diyorumm

kızlar ben yürüyüşü iş haline getirdim,saati 1lira,biraz az ama idare edicem artık,annem her dışarı çıkdığım 2lira,her saat içinde 1lira veriyor :)bu semti sevmiyorum,burda fazla yapıcak bişey yok diye dışarı çok çıkmıyorum annem de para karşılığı dışarı çıkmamı teklif etti :)torununu düşünüyormuş,bebek gelişmiycekmiş içerde,offf bir sürü şey,yemiyon,içmiyon,yürümüyon napıyor o zavallı çocuk orda felan diyor

aayy çok hoşsuunn tıfımm dinlen vallahii..sonra o seni yölendirecekkk..tıfım kaç kilo aldınn been abarttım mı diyorumm

anam bu soruyu hiç sevmiyorummmmmmmmmmmm, en son 12 kiloydu 3 hafta önce kesin 15 olmuşumdur valla napim 9 kilo alcam dahada almıcam die başladım burlara kadar geldim. doğumdan sonra işimiz var yane, sen ne kadar aldın kuzucummm?şakkıdı

birazının eksik olması iyidir,varı yoku ögrenir,doyumsuz olmaz,ben öyle her istediğini alabilcek gücüm olsada almıycam mesala
canım halime şükrediyorum
sadece demek istediğim çalıştığınız için üzülmeyin çalışmak isteyip çalışamayan var

bebeğimin çok şükür ihtiyacı olanı kadrı var alındı teyzeler halalar dayıları saolsun ama çalışsaydım keşke en azından 34 haftaya kadar
evet insan daha tutumlu oluyo sağlık olsun gerisi boş
duam çok hoş bir yazııı.........

bende o yazıya bayıldım yaaaaaaaaaaaaaa

bende 11 kilo aldım canım 54 başladım 65 oldumm....jale hn ne dedi bu duruma ditetisten falan önerdimi....benimde moralim çok bozuluyor ...kalçalar ve bacaklarda bir şey yok ama göbekten başka bel iyice kalınlaştı birde göğüsler aman yarabbim.en son hareket et biraz dedi jale hn banaa..yarın gidicen bir 12 de olmuştur herhaldeebakalım ne diyecelkk

sizinkide kilomu ya ben 57 idim 69 dum bakalım salı günü kaç olmuşum :1shok::1shok::1shok::1shok:

sizinkide kilomu ya ben 57 idim 69 dum bakalım salı günü kaç olmuşum :1shok::1shok::1shok::1shok:

seninde 12 kilo sezen bizden çok değil kii.... ben dert ediyorum ama önüne geçemiyorum ki yaaaa......hedefim 16 yı geçmemek ama bu gidişle kesin geçerim yandım yanii.......

ya bende her seferinde tırsarak gidiyorum doktora, bu sefer kesin azarlıcak kesin diyorum hep, bişey demiyor. ilk haftalarda ayda 1,5-2 kilo almalısın yoksa diyetisyenimiz var ona yönlendiririm demişti. yürüyüş felan dedi 20 dk bende uydum hep ama gene de aldım. sonra malum kanamam oldu eve kapandım uzun bi süre o dönem dahada kilo almışım sanırım ondan pek yorum yapmıo bana. kanamalı gebelik diye kıyamıo sanırsam bana ama ben hep tetikte ne zaman azarlıcak die bekliyorum yani.

selam kızlar bende 28 haftalığım ve 62 kiloyla hamile kaldım şuan 72 kiloyum 1 hafta önce tartıldım
kesin almışımdır.

kızlar benim belim alarm vermeye başladı ufaktan kaçıyorum ben. öptüm hepiniziiiii..

kızlar sizin yine iyi. ben kötü hissettim kendimi rakamları okuyunca. çünkü doktora 2-2500 vericem. bide hastaneye 2100..
hangi hastane ve hangi dr,ben hayatta o kadar veremem,tabi birazda gelir durumuyla alakalı ama gebelikde problem yoksa eğer en iyi dr ve en iyi hastane olmak zorunda değil bence

Bak hemen kendime böyle bi iş bulmalıyım :) :lepi:

çalışın keşke bende çalışabilseydim
bebeğimin herşeyini tam alırdım

Çocuğun yediği içtiği helal giydiği haram derler.Çok lüks şeyler de alsak bebişlerimize onlar anlamıycak almasak da.Hiç önemi yok bence.Şimdi çok masraf yapmaktansa gelecekte ne verebilirim o düşündürüyo beni.Sen de sıkıntı yapma böyle şeyleri canım a.s. sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…