2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şanslıyım sanırım,gerçi fazla bişey yediğim de yok ama yinede ödem felandan dolayı da kilo alınıyor,ben sadece 5kilo aldım

eda yazdıkların geliyor sıkıntı yok kilon iyiymiş 10 kiloda bence hamilelik haftalarımıza göre normal 75 le kapatırsan ne güzel ha olmadı toplamda 15 almakta iyi bence.

kızlar göbekleriniz çok çıktımı ? benim şimdiy kadar her hafta farkediyordum biraz daha büyüdüğünü ama bu ara sanki hiç büyümedi gibi geliyorr bilmiyorumkismile

ohh nihayet cevap alabildim,inşallah canım çok kilo almam daha fazla inan çalışıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum ona rğmen hızla kilo alıyorum,gerçi normaldir bebişlerimiz artık büyüyor ne yesek onlara yarıyor

günaydın kızlarr
günaydınn

günaydın kızlar...:))
günaydınn
kızlar göbekleriniz çok çıktımı ? benim şimdiy kadar her hafta farkediyordum biraz daha büyüdüğünü ama bu ara sanki hiç büyümedi gibi geliyorr bilmiyorumkismile
aman benim durdu durdu,3 haftada acayip büyüdü,hiçbir giydiğim yakışmıyor sanki artık,birde belim kalınlaşıyor sanki,kollarım inceldi,garip bir vucudum oldu,son 2.5 ay sabredceğiz artık

canım korktum yaa bu ara bi değişiklik farketmeyince yada alıştım artık anlayamıyorum büyüdüğünü inş. oğlum büyüyordur.. çok pipirikli oldum yaaa.... aynen bende giydiklerimi yakıştıramıyorum bazen çıkıp biryere gidesim gelmiyorr aklinialirimsmile

hangi hastane ve hangi dr,ben hayatta o kadar veremem,tabi birazda gelir durumuyla alakalı ama gebelikde problem yoksa eğer en iyi dr ve en iyi hastane olmak zorunda değil bence

doktorum dışarda. anlaşmalı hastanede doğum yapıcam(bayındır ya da güven). aslında şuana kadar bi sorun yaşamadım hamileliğimde. ama normal doğum istiyorum ve bu doktor normal doğumu çok destekliyor. maddi olanaklarımı da epey zorlıycam bebek odası filan alamadık mesela. sadece park yatak alıcam. ücretsiz izin de alamıycam. ama normal doğum öneren ve rahatlatan bir doktor bulmuşken totalde 4500 verecek olmak içimi acıtsa da değer gibi geliyo ???

benim işyerinde 3-4 hamile var..onların içinde de göbeği çıkmayan beni galiba, onları görünce moralim bozuluyor bazen benim neden göbeğim çok yok diye..ama sağolsun hemşiremiz senin iç karnın demek ki büyük diyor da rahatlıyorum..ama git gide büyüdüğünü hissediyorum artık..birde sen anlamıyorsun çok, aynada üssüzken bak canım farkediyosun hemen büyüdüğünü:)))

evet demekki iç karnıız geniş bizimde napalımm gidince bakayım oğlum ne kadar büyümüş büyümüştür inşallah.. çok korkuyorum büyümüyorsa diyee

bende çıkmak istemiyorum ama montumu giyince o kadar sıkıntım olmuyor

elbette senin kararın ama ben veremezdim sanırım,güvende doğum yapmayı düşünüyordum,sırf pahalı diye vazgeçtim,şimdi normal olursa 1000,sezeryan olursa 1750 ödüycem o bile çok geliyor bana,son anda gidip devlette doğum yapabilirim,sonuç itibariyle normal doğumda onlar değil biz yapıyoruz herşeyi,neden vereyim o kadar parayı,benim için önemli olan yenidoğan bakım ünitesinin çok iyi olması,bazen bende korkuyorum ama 5000 çok bana göre :)

benim de iç karnım büyükmüş,daha iyi aslında çatlamayız fazla,benim hiçbir yerimde çatlak oluşmadı henüz,inşallah olmazda

evet demekki iç karnıız geniş bizimde napalımm gidince bakayım oğlum ne kadar büyümüş büyümüştür inşallah.. çok korkuyorum büyümüyorsa diyee
canım senin göbeğinin büyümesiyle ilgili bir durum değil ki onun büyümesi,benim göbek resmim var 2 hafta önce felan çekmişdim,nerdeyse yok gibi orda göbeğim ama bebeğimin gelişimi çok iyiydi

bende öle her gittiğimde ne kadar oldu, gelişimi normalmi diye çok soruyorum. doktor iyi normal diyor ama inanmıyor gibiyim..hep aklımda gelişmiyormu diyorum kendi kendime kuruntu yapıyorum çok bende..( yinede içimizi ferah tutalım inş büyüyodur bebişlerimiz biz farkında olmadan:))

[QUOTE

elbette senin kararın ama ben veremezdim sanırım,güvende doğum yapmayı düşünüyordum,sırf pahalı diye vazgeçtim,şimdi normal olursa 1000,sezeryan olursa 1750 ödüycem o bile çok geliyor bana,son anda gidip devlette doğum yapabilirim,sonuç itibariyle normal doğumda onlar değil biz yapıyoruz herşeyi,neden vereyim o kadar parayı,benim için önemli olan yenidoğan bakım ünitesinin çok iyi olması,bazen bende korkuyorum ama 5000 çok bana göre :)

[/QUOTE]

ama işte şöyle bişey var ki sen her ne kadar normal doğum istesen de eğer doktorun biraz yoğunsa ve normal doğumla uğraşmak istemiyorsa sezeryana seni kolayca ikna edebiliri (bebek iri, suyu azalmış, vs.. gibi nedenlerle) ve sen hiç bi zaman bilemezsin gerçekten öyle olup olmadığını. bunun için önemli bence doktorun normal doğumu desteklemesi. ankara da varsa bildiğiniz önerebileceğiniz bi doktor ona da gidebilirim. normal doğumu destekleyen bulduğum tek doktor bu olduğu için 5000 lirayı gözden çıkarmak zorunda hissediyorum kendimi 1750ye nerde doğum yapacaksın? akropol mü? (eğer öyleyse oraya da gittim ama çok memnun kalmadım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…