yazıların geliyor ama arada sayfayı yenile f5 tuşu ilekızlar sitedemi sorun var yoksa benmi çözemedim
yazılarım geliyormu
günaydınngünaydın kızlarr
günaydınngünaydın kızlar...:))
aman benim durdu durdu,3 haftada acayip büyüdü,hiçbir giydiğim yakışmıyor sanki artık,birde belim kalınlaşıyor sanki,kollarım inceldi,garip bir vucudum oldu,son 2.5 ay sabredceğiz artıkkızlar göbekleriniz çok çıktımı ? benim şimdiy kadar her hafta farkediyordum biraz daha büyüdüğünü ama bu ara sanki hiç büyümedi gibi geliyorr bilmiyorumkismile
canım korktum yaa bu ara bi değişiklik farketmeyince yada alıştım artık anlayamıyorum büyüdüğünü inş. oğlum büyüyordur.. çok pipirikli oldum yaaa.... aynen bende giydiklerimi yakıştıramıyorum bazen çıkıp biryere gidesim gelmiyorr aklinialirimsmilegünaydınn
günaydınn
aman benim durdu durdu,3 haftada acayip büyüdü,hiçbir giydiğim yakışmıyor sanki artık,birde belim kalınlaşıyor sanki,kollarım inceldi,garip bir vucudum oldu,son 2.5 ay sabredceğiz artık
hangi hastane ve hangi dr,ben hayatta o kadar veremem,tabi birazda gelir durumuyla alakalı ama gebelikde problem yoksa eğer en iyi dr ve en iyi hastane olmak zorunda değil bence
kızlar göbekleriniz çok çıktımı ? benim şimdiy kadar her hafta farkediyordum biraz daha büyüdüğünü ama bu ara sanki hiç büyümedi gibi geliyorr bilmiyorumkismile
evet demekki iç karnıız geniş bizimde napalımm gidince bakayım oğlum ne kadar büyümüş büyümüştür inşallah.. çok korkuyorum büyümüyorsa diyeebenim işyerinde 3-4 hamile var..onların içinde de göbeği çıkmayan beni galiba, onları görünce moralim bozuluyor bazen benim neden göbeğim çok yok diye..ama sağolsun hemşiremiz senin iç karnın demek ki büyük diyor da rahatlıyorum..ama git gide büyüdüğünü hissediyorum artık..birde sen anlamıyorsun çok, aynada üssüzken bak canım farkediyosun hemen büyüdüğünü:)))
bende çıkmak istemiyorum ama montumu giyince o kadar sıkıntım olmuyorcanım korktum yaa bu ara bi değişiklik farketmeyince yada alıştım artık anlayamıyorum büyüdüğünü inş. oğlum büyüyordur.. çok pipirikli oldum yaaa.... aynen bende giydiklerimi yakıştıramıyorum bazen çıkıp biryere gidesim gelmiyorr aklinialirimsmile
elbette senin kararın ama ben veremezdim sanırım,güvende doğum yapmayı düşünüyordum,sırf pahalı diye vazgeçtim,şimdi normal olursa 1000,sezeryan olursa 1750 ödüycem o bile çok geliyor bana,son anda gidip devlette doğum yapabilirim,sonuç itibariyle normal doğumda onlar değil biz yapıyoruz herşeyi,neden vereyim o kadar parayı,benim için önemli olan yenidoğan bakım ünitesinin çok iyi olması,bazen bende korkuyorum ama 5000 çok bana göre :)doktorum dışarda. anlaşmalı hastanede doğum yapıcam(bayındır ya da güven). aslında şuana kadar bi sorun yaşamadım hamileliğimde. ama normal doğum istiyorum ve bu doktor normal doğumu çok destekliyor. maddi olanaklarımı da epey zorlıycam bebek odası filan alamadık mesela. sadece park yatak alıcam. ücretsiz izin de alamıycam. ama normal doğum öneren ve rahatlatan bir doktor bulmuşken totalde 4500 verecek olmak içimi acıtsa da değer gibi geliyo ???
benim işyerinde 3-4 hamile var..onların içinde de göbeği çıkmayan beni galiba, onları görünce moralim bozuluyor bazen benim neden göbeğim çok yok diye..ama sağolsun hemşiremiz senin iç karnın demek ki büyük diyor da rahatlıyorum..ama git gide büyüdüğünü hissediyorum artık..birde sen anlamıyorsun çok, aynada üssüzken bak canım farkediyosun hemen büyüdüğünü:)))
canım senin göbeğinin büyümesiyle ilgili bir durum değil ki onun büyümesi,benim göbek resmim var 2 hafta önce felan çekmişdim,nerdeyse yok gibi orda göbeğim ama bebeğimin gelişimi çok iyiydievet demekki iç karnıız geniş bizimde napalımm gidince bakayım oğlum ne kadar büyümüş büyümüştür inşallah.. çok korkuyorum büyümüyorsa diyee
evet demekki iç karnıız geniş bizimde napalımm gidince bakayım oğlum ne kadar büyümüş büyümüştür inşallah.. çok korkuyorum büyümüyorsa diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?