2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seni etkilemek istemem neticede bu senin kararın,benim drum tolga ecemiş akay hastanesine gidiyorum ben ve normal doğum istiyor,benim güvenimi kazandı kendisi,ilgili de bir dr,bence sen bu noktodan sonra kararını değiştirme,allah korusun olumsuz bişey olur,kendimi sorumlu hissederim bu noktada.

benim de iç karnım büyükmüş,daha iyi aslında çatlamayız fazla,benim hiçbir yerimde çatlak oluşmadı henüz,inşallah olmazda[/QUOTE]

a benimde henuz çatlak oluşmadı, demek bu yüzden:))) sevindim...

kızlar okudum yazdıklarınızı ..
karnınızın çok büyümesi ile ilgili değilki bebek gelişimi kuruntulu hatunlarrr....ne güzel fazladan kilo almıyorsnuzdurr...benimde karnım çok öne doğru sivri mesela dr karın kasların çok güçlü yayılmıyor diyor mesela bünyeye göre değişir yanii..bebişler iyidir içeride....

doğum ücretleri konusundaa.... herkesin kendi kararı kendimizi nerede iyi hissediyorsak oradaa oluyoruz malumm...ama bir arkadaş doktora 2000 -2500 hastaneye 2000 vereceğim yazmış doktorun ücreti abartmış benceee.......iyi bir hastanenin kadrolu doktoruna gidersen hem bu kadar çok vermezsin hemde sen istemedikten sonra kimse sana zorla sezeryan yaptıramaz...ama kendini iyi hissediyorsan mesele yokk.....

birde herkesin önemsediği farklı şeyler vardır,atıyorum benim telefonum 80liralık sadece konuşup mesaj atmaya yarıyan bir telefon ama fotograf makinem 2500lira,herkesin öncelikleri farklı oluyor,bana telefona dünyanın parasını verip almak anlamsız geliyor,sana o fotoğraf makinesini almak anlamsız gelir,ben devlette de doğurabilirim,benim için farketmez diyorum,sen adam gibi muamele görmek istersin özelde yaparsın doğumunu vs vs,amma çenem düşdü yine

benimkide tepiniyo hep karnım dalgalanıyo sanki çok hoş görüntü yaaa...
ama benim oğlan gece uyandrmıyo kimi ark. okudum gece uyutmayanlar filan biz rahatız gece...

benim oğluşumda ölee aman aman tekme atmıyor teyzeleri ama sürekli kayıp duruyor içimde bir oyana bir bu yana atek old. bilmesem birisinden kaçıyor diyeceğim içeride kaydirigubbakcemile3

benimkide tepiniyo hep karnım dalgalanıyo sanki çok hoş görüntü yaaa...
ama benim oğlan gece uyandrmıyo kimi ark. okudum gece uyutmayanlar filan biz rahatız gece...
biz akşamları açıyoruz göbeğimi izliyoruz,çok güzel bir duygu,seninki ne güzel senle uyuyup uyanıyor demekki,ben bütün gece sağa sola dönmekten helak oluyorum

çabuk karar değiştirme safhasını aştım zaten artık (29+3). ama verdiğim karar manevi açıdan içime sinse de(çünkü doktora güveniyorum) maddi açıdan içime sinmiyor. o paraya çocuğuma bissürü şey alabilirim diye düşünüyorum. sizin rakamları görünce çok kötü hissettim kendimi. 3 katı nerdeyse benimki..uff..bilmiyorumkismile

benim oğluşumda ölee aman aman tekme atmıyor teyzeleri ama sürekli kayıp duruyor içimde bir oyana bir bu yana atek old. bilmesem birisinden kaçıyor diyeceğim içeride kaydirigubbakcemile3

bende bazen elimle dokundugumda hissedemiyorum,normalde bir tarafımı kasar hep,çocuk kayboldu aşkım,oğlumuzu bulamıyorum felan diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…