ama işte şöyle bişey var ki sen her ne kadar normal doğum istesen de eğer doktorun biraz yoğunsa ve normal doğumla uğraşmak istemiyorsa sezeryana seni kolayca ikna edebiliri (bebek iri, suyu azalmış, vs.. gibi nedenlerle) ve sen hiç bi zaman bilemezsin gerçekten öyle olup olmadığını. bunun için önemli bence doktorun normal doğumu desteklemesi. ankara da varsa bildiğiniz önerebileceğiniz bi doktor ona da gidebilirim. normal doğumu destekleyen bulduğum tek doktor bu olduğu için 5000 lirayı gözden çıkarmak zorunda hissediyorum kendimi1750ye nerde doğum yapacaksın? akropol mü? (eğer öyleyse oraya da gittim ama çok memnun kalmadım)
hu huuuuuuuuuuŞeniz
öpüşün kuşlar öpüşün :)kuşuummmm..... Şeniz
öpüşün kuşlar öpüşün :)
birde herkesin önemsediği farklı şeyler vardır,atıyorum benim telefonum 80liralık sadece konuşup mesaj atmaya yarıyan bir telefon ama fotograf makinem 2500lira,herkesin öncelikleri farklı oluyor,bana telefona dünyanın parasını verip almak anlamsız geliyor,sana o fotoğraf makinesini almak anlamsız gelir,ben devlette de doğurabilirim,benim için farketmez diyorum,sen adam gibi muamele görmek istersin özelde yaparsın doğumunu vs vs,amma çenem düşdü yinekızlar okudum yazdıklarınızı ..
karnınızın çok büyümesi ile ilgili değilki bebek gelişimi kuruntulu hatunlarrr....ne güzel fazladan kilo almıyorsnuzdurr...benimde karnım çok öne doğru sivri mesela dr karın kasların çok güçlü yayılmıyor diyor mesela bünyeye göre değişir yanii..bebişler iyidir içeride....
doğum ücretleri konusundaa.... herkesin kendi kararı kendimizi nerede iyi hissediyorsak oradaa oluyoruz malumm...ama bir arkadaş doktora 2000 -2500 hastaneye 2000 vereceğim yazmış doktorun ücreti abartmış benceee.......iyi bir hastanenin kadrolu doktoruna gidersen hem bu kadar çok vermezsin hemde sen istemedikten sonra kimse sana zorla sezeryan yaptıramaz...ama kendini iyi hissediyorsan mesele yokk.....
biz akşamları açıyoruz göbeğimi izliyoruz,çok güzel bir duygu,seninki ne güzel senle uyuyup uyanıyor demekki,ben bütün gece sağa sola dönmekten helak oluyorumbenimkide tepiniyo hep karnım dalgalanıyo sanki çok hoş görüntü yaaa...
ama benim oğlan gece uyandrmıyo kimi ark. okudum gece uyutmayanlar filan biz rahatız gece...
seni etkilemek istemem neticede bu senin kararın,benim drum tolga ecemiş akay hastanesine gidiyorum ben ve normal doğum istiyor,benim güvenimi kazandı kendisi,ilgili de bir dr,bence sen bu noktodan sonra kararını değiştirme,allah korusun olumsuz bişey olur,kendimi sorumlu hissederim bu noktada.
benim oğluşumda ölee aman aman tekme atmıyor teyzeleri ama sürekli kayıp duruyor içimde bir oyana bir bu yana atek old. bilmesem birisinden kaçıyor diyeceğim içeride kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?