selmacım sen de çalıyosun öyle değil midoğru söylüyosun canım takılıyorum ben tabiki çalışmak gerek
ii akşamlar canımm sende ii bak kendineecanlarım benim kendinize çok iyi bakın yarın görüşmek üzereŞeniz
görüşürüz canımm iyi akşamlar:teytey:canlarım benim kendinize çok iyi bakın yarın görüşmek üzereŞeniz
değmiş emeğine ama
dimi ama çok tatlı maşallahhh allah hepimize böyle nur topu gibi bebişler nasip etsin inşallahh herkesin gönlüne göre versin rabbimm :Saruboceq:değmiş emeğine ama
harika geçektenalkisalkisalkis
hoşgeldin canım ben iyiyim sen de iyisindir inşallah
iyi akşamlarrr canımmhadi kızlar ben de çıkıyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar
nolduuu tatlım anlatmak istersen eğerrkötüyüm hayatım kocamla kavga ettik çok sinirliyimklava:
meyva yemeye çalışsan canım onuda mı yiyemiyorsun.kızlar ben çok iştahsızım ne olacak benim bu halim bebişim beslenemeyecek diye çok korkuyorum bir öneriniz var mı
meyva yemeye çalışsan canım onuda mı yiyemiyorsun.
nolduuu tatlım anlatmak istersen eğerr
sevmiyorum diye birşey yokkk kendin için yemiyorsun ki sonuçta bebek için o yüzden miğde bulantın fln yoksa zorla yemeğe çalış az azbiri önüme getirse belki yerim ama meyveyi sevmiyorum dolaptan çıkarmak bile zor geliyor o yüzden ama bebeğimi düşünmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?