2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bilmiyorum ki çok masraf olacak bana iki dolmuşla hastaneye gidiyorum bir de muzyeneye para verirsek Allah yardımcımız olsun

canım ya çok etkilendim rüyandan tüylerim diken diken oldu anlamına baktım kız ismiymiş ben olsam koyardım anlamı yıldızmış bir kaç şairin şiiri bile var bakalım kızın olursa düşün canım bence güzel bir rüya görmüşsün arkaadaşın dedği gibi iknci isim koyarsın yanına hiç duymamıştım böyle bir isim netten bakınca güzel anlamı

yakınında başka hastane yok mu canım?
doğumevi var oda bir dolmuşla doktorumdan memnunum yakınlarda özel vardmış ama araştırdım doktor erkek ne bilim bayan doktor istedim orayı seçtim hayırlısı bakalım

Sesi karışık bi durum seninki.Ama hamileler böyle rüyalar görüyo heralde genelde.Çok duydum ben de çevreden.Bebeği, isim konusunu falan çok düşündüğün için etkileniyo heralde insan.Ben büyüklerin adını koymayı sevmiyorum aslında.Özellikle ölmüş kişilerin.Çocuğa kızdığın zaman olucak.Yeri gelicek bağırıcaksın.Daha çok gücenmez mi kayınvaliden.

günaydın öncelikle kızlar bende çok etkilendim bu rüyadann ben olsam kesin koyardım hem anlamıda çok güzel yıldız. taht, talih demekmiş ayyyy acayip tırstımm yaaaa

günaydınnn kızlarrr hayırlı cumalarrrr
bizim topik çok sessiz sizlere bakayım dedim keyifler nasıl??

günaydın arkadaşlar
size bişi sorucam sizin kasıklarınızda yükselme oldumu benim kasıklarım şişmeye başladı hergün biraz daha yukarı çıkıyor sizdede oluyormu?

kızlar günaydınlar aranıza yeni katılıyorum bende mayıs sonu annesi olucam eğer Allah kısmet ederse.şu anda 7+4 günlüğüm :))

nidah canım nasılsın bugün. Valla ben hergün seni merak ediyorum miden çok bulanıyor ya. Ben de çoğu günler öyle oluyorum. Ama dün ve bugün bir sorunum yok şükür. Hiç çıkarmadım:))

kızlar bide 10. hafta kıpırdamaya başlarmış bebekler
bulantı azalırmış ben bulantı hapı içmeden hiç bişey yiyemiyordum ama hapı azalttım günde 3 defaydı günde bire yani hafif bulantım olunca içiyorum sizdede azalan varmı bulantılarında

günaydın arkadaşlar
size bişi sorucam sizin kasıklarınızda yükselme oldumu benim kasıklarım şişmeye başladı hergün biraz daha yukarı çıkıyor sizdede oluyormu?
bende sabah duş alırken farkettim kasıklarımda şişme var önce korktum ama sabah baktım normalmışş

günaydınnn kızlarrr hayırlı cumalarrrr
bizim topik çok sessiz sizlere bakayım dedim keyifler nasıl??
aaaaa 2010 haziran annesi a.s. Hayırlı olsun canım

günaydın arkadaşlar

Benim de öyle kayracım.Zaten karın çıkmaya kasıklardan başlarmış.Benim resmen yusyuvarlak göbüş oldu.Çok erken çıktı karnın 5. ayda çıkar diyolar ama resmen çıktı valla

kızlar dün gece sabaha kadar midem ağrıdı çok kötü oldum yaa midem mi genişliyor ondan mı acaba çok korktum size de oldu mu hiç

günaydın arkadaşlar
benimde göbeğimin altı şimeye başladı dün aynada farkettim

kızlar günaydınlar aranıza yeni katılıyorum bende mayıs sonu annesi olucam eğer Allah kısmet ederse.şu anda 7+4 günlüğüm :))
hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Güzel anneler günaydın:)))
günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…