valla bilmiyorum ki çok masraf olacak bana iki dolmuşla hastaneye gidiyorum bir de muzyeneye para verirsek Allah yardımcımız olsunbende şaşırdım walla sağlık ocağında para almıyorlar eczanede niye alıyorlar hiç anlamıyorum.birde bizim işyerinde de aile hekimi var geçen gün kan ilacımı yazdırdım ona ve dr.un eşinin de eczanesi var.bana hamile olduğunu söyle katkı payı vermeyeceksin dedi.tamam dedim bende.eczaneden aldım ilaçlarımı sordum bide hamileler katkı payı vermiyormuş galiba dedim kalktı öyle birşey yok artık dedi.Kafam karıştı iyice
canım ya çok etkilendim rüyandan tüylerim diken diken oldu anlamına baktım kız ismiymiş ben olsam koyardım anlamı yıldızmış bir kaç şairin şiiri bile var bakalım kızın olursa düşün canım bence güzel bir rüya görmüşsün arkaadaşın dedği gibi iknci isim koyarsın yanına hiç duymamıştım böyle bir isim netten bakınca güzel anlamıcanlarım hepinize kocaman günaydın. sabah şerifleriniz hayırlı gönlünüz şen olsun.
kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.lütfen fikirlerinizi açıkca söyleyin.
eşim eğer bebek erkek olursa ismi deniz özer olsun demişti. onun bu isteği yıllar öncesinden vardı. bende saygı duydum ve kabul ettim. sonrada kız olursa isim hakkı bana ait dedim. o da kabul etti. bende kız ismi olarak aslı (kayınvalidemin ismi) başak (eşimin kuzeninin adı) olsun dedim. aslı ismini tercih etmemin sebebi kayınvalidemin hiç kızı yok. hep kızı olsun istemiş.ama olamamış. başak ise eşimin kuzeni ve ben onu öz kardeşimden daha çok seviyorum desem yalan olmaz.
gelelim yardım istediğim kısma; eşim kız olursa koyacağım bu isimleri yani çevrede özellikle yakınımızda bu isimler var diye pek istekli görünmüyor. bide geçen gece rüyamda 3 tane yaşlıca ermiş gibi olurya dede geliyor bana. diyorlarki senin kızın olacak ve adını sitare koyacaksın. senin kızın seçilmiş diyorlar ileride çok büyük biri olacak ve bu isimi koy diyorlar. hatta bu gecede gördüm. aslı başak ismi çizilmiş. üstüne sitare yazılmıştı.çok korktum valla.
şimdi ben napayım? eşimden dolayı aslı başak isminden soğudum sanki. ama kayınvalidem herkese söylemiş bu ismi.vazgeçmekolur mu?
bir de gece gördğüm rüyam var. o da beni çok etkiledi...
kızlar fikirlerinizi lütfen söyleyin. çok kararsız kaldım....
valla bilmiyorum ki çok masraf olacak bana iki dolmuşla hastaneye gidiyorum bir de muzyeneye para verirsek Allah yardımcımız olsun
günaydınnnnnnnn mayıs anneleri
herkes nasıl iyimiii
Hayırlı cumalar ve Günaydın kızlarrkaydirigubbakcemile2
doğumevi var oda bir dolmuşla doktorumdan memnunum yakınlarda özel vardmış ama araştırdım doktor erkek ne bilim bayan doktor istedim orayı seçtim hayırlısı bakalımyakınında başka hastane yok mu canım?
SeSi kullanıcısından alıntı
canlarım hepinize kocaman günaydın. sabah şerifleriniz hayırlı gönlünüz şen olsun.
kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.lütfen fikirlerinizi açıkca söyleyin.
eşim eğer bebek erkek olursa ismi deniz özer olsun demişti. onun bu isteği yıllar öncesinden vardı. bende saygı duydum ve kabul ettim. sonrada kız olursa isim hakkı bana ait dedim. o da kabul etti. bende kız ismi olarak aslı (kayınvalidemin ismi) başak (eşimin kuzeninin adı) olsun dedim. aslı ismini tercih etmemin sebebi kayınvalidemin hiç kızı yok. hep kızı olsun istemiş.ama olamamış. başak ise eşimin kuzeni ve ben onu öz kardeşimden daha çok seviyorum desem yalan olmaz.
gelelim yardım istediğim kısma; eşim kız olursa koyacağım bu isimleri yani çevrede özellikle yakınımızda bu isimler var diye pek istekli görünmüyor. bide geçen gece rüyamda 3 tane yaşlıca ermiş gibi olurya dede geliyor bana. diyorlarki senin kızın olacak ve adını sitare koyacaksın. senin kızın seçilmiş diyorlar ileride çok büyük biri olacak ve bu isimi koy diyorlar. hatta bu gecede gördüm. aslı başak ismi çizilmiş. üstüne sitare yazılmıştı.çok korktum valla.
şimdi ben napayım? eşimden dolayı aslı başak isminden soğudum sanki. ama kayınvalidem herkese söylemiş bu ismi.vazgeçmekolur mu?
bir de gece gördğüm rüyam var. o da beni çok etkiledi...
kızlar fikirlerinizi lütfen söyleyin. çok kararsız kaldım....
kızlar günaydınlar aranıza yeni katılıyorum bende mayıs sonu annesi olucam eğer Allah kısmet ederse.şu anda 7+4 günlüğüm :))
bende sabah duş alırken farkettim kasıklarımda şişme var önce korktum ama sabah baktım normalmışşgünaydın arkadaşlar
size bişi sorucam sizin kasıklarınızda yükselme oldumu benim kasıklarım şişmeye başladı hergün biraz daha yukarı çıkıyor sizdede oluyormu?
aaaaa 2010 haziran annesi a.s. Hayırlı olsun canımgünaydınnn kızlarrr hayırlı cumalarrrr
bizim topik çok sessiz sizlere bakayım dedim keyifler nasıl??
günaydın arkadaşlar
size bişi sorucam sizin kasıklarınızda yükselme oldumu benim kasıklarım şişmeye başladı hergün biraz daha yukarı çıkıyor sizdede oluyormu?
benimde göbeğimin altı şimeye başladı dün aynada farkettimgünaydın arkadaşlar
hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahkızlar günaydınlar aranıza yeni katılıyorum bende mayıs sonu annesi olucam eğer Allah kısmet ederse.şu anda 7+4 günlüğüm :))
günaydın canımGüzel anneler günaydın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?