2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım merak etme herkez aynı durumda alınganlıkta o yüzden takma kafanaa. bizde de ben sarıyorum eşime ne dese batıyor inan banada sanırım geçirdiğimiz hassas dönemler daha da tetiklliyor bizleri. bazen düşünüyorumda bizde de hata var olmıycak şeyleri takıp sorun yapıyoruz. oysa erkekler öyle değil hep üsten bakıolar tabi onlar için sorun olmuyorr

sevmiyorum diye birşey yokkk kendin için yemiyorsun ki sonuçta bebek için o yüzden miğde bulantın fln yoksa zorla yemeğe çalış az az lmaz:

zorlayınca midem bulanıyor canım 12.haftama girmeme rağmen istemediğim bir şeyi yeyince midem bulanıyor ama ilk zamanlara göre daha iyiyim maşallah

zorlayınca midem bulanıyor canım 12.haftama girmeme rağmen istemediğim bir şeyi yeyince midem bulanıyor ama ilk zamanlara göre daha iyiyim maşallah
o zaman dr. la konuş bi tatlım takviye vitamin verir yada serum bebeğin beslenmesi gerekk bu aylar önemli çünkü. benim dr. um onu ye bunu ye demedi bana sadece sofraya oturduğun zaman aç kalkacaksın dedi tıka pasa doyurmycksın karnını dedi sık sık ye dedi aklında bulunsun faydası oluyrmu bilmiyorum ama

doktorum kendini zorlama o senden alıyordur merak etme demişti bana ama ben tedirgin oluyorum yine de sağol canım deneyeceğim bakalım

günaydın kızlar..henüz kimse gelmemiş..misafirimizbile yok...
dün hiç uğrayamadım..bi kadın çağırdım bütün evi baştan aşağı temizledik..güya kendimi yormıym dedim...ama sabah yataktan zor kalktım..bütün kemiklerim sızlıyor..bugün evde oturmam walla..kirlenmesin bari...benim küçük canavar hemen başlar dağıtmaya...seneye napcam bilmiyorum..iki tane küçükle uğraşmak zor olcak..büyüğü okula başladı birinci sınıf o kadar ilgi istiyo ki..inanın hamile olduğumu unutuyorum onlarla ilgilenmekten...eşim de pek yardımcı olmuyor..depresyona falan girerim diye korkuyorumkafamçokkarıştı

gerçketen işin çok zor ablamın da peş peşe 2 tane biri 2,5 biri 6 aylık kayafı yemek üzareyken büyüğü kreşe verdi..
seninde Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

canlarım hepinize kocaman günaydın. sabah şerifleriniz hayırlı gönlünüz şen olsun.

kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.lütfen fikirlerinizi açıkca söyleyin.
eşim eğer bebek erkek olursa ismi deniz özer olsun demişti. onun bu isteği yıllar öncesinden vardı. bende saygı duydum ve kabul ettim. sonrada kız olursa isim hakkı bana ait dedim. o da kabul etti. bende kız ismi olarak aslı (kayınvalidemin ismi) başak (eşimin kuzeninin adı) olsun dedim. aslı ismini tercih etmemin sebebi kayınvalidemin hiç kızı yok. hep kızı olsun istemiş.ama olamamış. başak ise eşimin kuzeni ve ben onu öz kardeşimden daha çok seviyorum desem yalan olmaz.
gelelim yardım istediğim kısma; eşim kız olursa koyacağım bu isimleri yani çevrede özellikle yakınımızda bu isimler var diye pek istekli görünmüyor. bide geçen gece rüyamda 3 tane yaşlıca ermiş gibi olurya dede geliyor bana. diyorlarki senin kızın olacak ve adını sitare koyacaksın. senin kızın seçilmiş diyorlar ileride çok büyük biri olacak ve bu isimi koy diyorlar. hatta bu gecede gördüm. aslı başak ismi çizilmiş. üstüne sitare yazılmıştı.çok korktum valla.
şimdi ben napayım? eşimden dolayı aslı başak isminden soğudum sanki. ama kayınvalidem herkese söylemiş bu ismi.vazgeçmekolur mu?
bir de gece gördğüm rüyam var. o da beni çok etkiledi...
kızlar fikirlerinizi lütfen söyleyin. çok kararsız kaldım....

canım bence sen bu ara isimlere çok taktığın için etkilenip bu rüyayı görmüşsün.bence sen hangi ismi istiyorsan onu koy çünkü belki bir sefer olacak birşey bu.kimseyi düşünme bence.herkez kayınvalide kayınpederin ismini koymak istemez sende duyunca çok şaşırdım doğrusu.Eğer o ismi koymaktan vazgeçersen kayınvalinle konuşur anlatırsın bence anlayışla karşılayacaktır.

kızlar günaydın size birşeyi paylaşmak istiyorum dün eczaneye gittim doktorum folik asit vermişti 12,5 lira istedi bende ne için dedim temmuz ayında aile hekimine gitmişimde ondan mış dedim ben ay içinde iki kere doktora gidiyorum onların ücreti daha çıkmamış çıkınca ödemek zorundaymışım 1 ekimde yasa çıkmış dedim ben emekli sandığına bağlıyım benim maaşımdan 500 600 kesiyolar dediki eczacılar olarak biz çok karşı çıktık ama halk yanımızda olmadı şaşırdım nerden para alacaklarını şaşırdılar kimbilir dsha neler gelecek başımıza sizin de aklınızda olsun diye yazıyorum valla bebişim sağlıklı olsun diye herşeye razıyım ama adalet değil ki

inan bende çok etkilendim anlattıklarından
bence rüaynda gördüğün ismi koy
kayınvalidene bu durumu anlatırsın bebeğin isminide
sitare aslı koyarsın
olmazmı?

bende şaşırdım walla sağlık ocağında para almıyorlar eczanede niye alıyorlar hiç anlamıyorum.birde bizim işyerinde de aile hekimi var geçen gün kan ilacımı yazdırdım ona ve dr.un eşinin de eczanesi var.bana hamile olduğunu söyle katkı payı vermeyeceksin dedi.tamam dedim bende.eczaneden aldım ilaçlarımı sordum bide hamileler katkı payı vermiyormuş galiba dedim kalktı öyle birşey yok artık dedi.Kafam karıştı iyice

Hayırlı cumalar ve Günaydın kızlarrkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…