2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım benim bebiş küçük olduğu halde. Kasıklarım şiş ve sert:) Yaa bide doktorlar mide bulantısı hapını çok kullanmayın diyolar. Sana günde 3 kez mi al dediler?

Bana sabah aç karnına günde 1 tane içilicek bi hap vermişti ama onu da 2 3 gün içtim sadece.Çok aşırı bulantım olmadı benim.Bu sabah elim karnımda yatıyodum 3 defa pıt pıt nabız gibi bişey attı.Bebiş değildir belki ama çok hoşuma gitti zemuszemus

bgenim karnımdan kasıklarıma kadar sol tarafım resmen üzerine yatamadım böyle birşeymi bende çok kor4ktumm bişey olmasınn birdeeee ?

bgenim karnımdan kasıklarıma kadar sol tarafım resmen üzerine yatamadım böyle birşeymi bende çok kor4ktumm bişey olmasınn birdeeee ?

yok canım internette okudum rahim genişliyormuş gözünü korkutma ama doktoruna söyle ben de birazdan arayıp sorucam doktoruma

bende sabah duş alırken farkettim kasıklarımda şişme var önce korktum ama sabah baktım normalmışş

ewt cnm ve ben biraz bastırınca elimle hafif sertlik hissediyorum önümüzdeki hafta portakal gibin hissedicekmişiz zemuszemus

iç karnı küçük olanların çabuk çıkarmış cnm öyle duymuştum benim kasıklarımda hergün biraz daha genişleyip yukarı doğru çıkıyo :asigim:

kızlar dün gece sabaha kadar midem ağrıdı çok kötü oldum yaa midem mi genişliyor ondan mı acaba çok korktum size de oldu mu hiç

miden genişliyo olabilir cnm yemelerin çoğaldıysa normal bence

Canım benim bebiş küçük olduğu halde. Kasıklarım şiş ve sert:) Yaa bide doktorlar mide bulantısı hapını çok kullanmayın diyolar. Sana günde 3 kez mi al dediler?

ben çok kötü oluyorum cnm geçen haftaya kadar ne yediysem çıkardım ondan verdi dr um gerek gördükçe içiyorum artık

o banada oluyo sanırım damarlar cnm ya ama süper b, duygu

cnm o bendede oldu yüzüstü yatma demişti 10. haftadan sonra baskı olur diye ben hep sol tarafıma yatıyorum çünkü bebeğe giden damarlar sağdaymış diye okudum nette alışkanlık oldu soluma yatıyorum hep:asigim:

Canım hoşgeldin... Benimkinden küçük bebişlerde geldi sonunda:)) Hayırlı uğurlu olsun...

teşekkürler herkesin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım :))

ben bişi sormak istiyorum bulantılar ne durumda sizde.benim gündüz pek olmuyorda akşam üstü geceye doğru biraz çıkarıyorum .

şimdi doktorumu aradım kasıkların ağrıyor mu gazın var mı dedi yok dedim midem ağrıdı gazım yok dedim eğer tedirgin olursan gel dedi bana

olabilir akşam fazla yedim sanırım yediğim birşey de dokunmuş olabilir

kızlar bende size sorcam bulantılarınz ne zaman başladı
ben ilk kez bugün yaşadımm mide bulantısıyla uyandımmm acayip hemde
tuzlu leblebi yemeye çalışıyorumm çok midem ağrıyor
birde bugün simit getirdiler işyerinde ayyyyyyyy aman Allahımm bu kokuuuu beni öldürdüü
simitten tiksineceğim aklıma hiç gelmezdi

kasık ağrısı bendede az az oluyor herkes normal diyo rahim genişliyomuş.bence çok panik yapma.ama yinede doktora görünmekte fayda var.

kasık ağrısı bendede az az oluyor herkes normal diyo rahim genişliyomuş.bence çok panik yapma.ama yinede doktora görünmekte fayda var.

canımcım benim kasığım ağrımadı midem ağrıdı zehirlenmiş bile olabilirim ya da midem genişliyordur

kızlar günaydınlar aranıza yeni katılıyorum bende mayıs sonu annesi olucam eğer Allah kısmet ederse.şu anda 7+4 günlüğüm :))
Hoşgeldin canımma.s.

nidah canım nasılsın bugün. Valla ben hergün seni merak ediyorum miden çok bulanıyor ya. Ben de çoğu günler öyle oluyorum. Ama dün ve bugün bir sorunum yok şükür. Hiç çıkarmadım:))
nurem iyiyim tatlım çıkarmadım amaa acaip bulanıyo şuanda bile grissini fln alıyorum ağzıma. benim azalacağına arttı bulantılarımakannehir

azalmadıııııılmaz:

ama hareketlerini gördüm ben azcık geçen kontrolde çok tatlıydı teyzesiikaydirigubbakcemile3

canımcım benim kasığım ağrımadı midem ağrıdı zehirlenmiş bile olabilirim ya da midem genişliyordur

kendini daha iyi tanıyosun o zaman fazla vakit kaybetmeden hemen doktora git bence baksana zehirlenme falan diyosun allah korusun.

bende hiç olmadı bulantı canım şimdiye kadar desem olur 1 kere oldu ondada istifra edemedim zaten öğürtülerim oldu sadece. maden suyu iç sade rahatlatır miğdeni birde sabah uyan dığında hemen yataktan kalkmaa başucuna tuzlu kreker al yataktan kalkmadan bikaçtane ye. ii gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…