- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
kızlar bide 10. hafta kıpırdamaya başlarmış bebekler
bulantı azalırmış ben bulantı hapı içmeden hiç bişey yiyemiyordum ama hapı azalttım günde 3 defaydı günde bire yani hafif bulantım olunca içiyorum sizdede azalan varmı bulantılarında
bulantı azalırmış ben bulantı hapı içmeden hiç bişey yiyemiyordum ama hapı azalttım günde 3 defaydı günde bire yani hafif bulantım olunca içiyorum sizdede azalan varmı bulantılarında
bgenim karnımdan kasıklarıma kadar sol tarafım resmen üzerine yatamadım böyle birşeymi bende çok kor4ktumm bişey olmasınn birdeeee ?
bende sabah duş alırken farkettim kasıklarımda şişme var önce korktum ama sabah baktım normalmışş
aaaaa 2010 haziran annesi a.s. Hayırlı olsun canım
Benim de öyle kayracım.Zaten karın çıkmaya kasıklardan başlarmış.Benim resmen yusyuvarlak göbüş oldu.Çok erken çıktı karnın 5. ayda çıkar diyolar ama resmen çıktı valla
kızlar dün gece sabaha kadar midem ağrıdı çok kötü oldum yaa midem mi genişliyor ondan mı acaba çok korktum size de oldu mu hiç
Canım benim bebiş küçük olduğu halde. Kasıklarım şiş ve sert:) Yaa bide doktorlar mide bulantısı hapını çok kullanmayın diyolar. Sana günde 3 kez mi al dediler?
Bana sabah aç karnına günde 1 tane içilicek bi hap vermişti ama onu da 2 3 gün içtim sadece.Çok aşırı bulantım olmadı benim.Bu sabah elim karnımda yatıyodum 3 defa pıt pıt nabız gibi bişey attı.Bebiş değildir belki ama çok hoşuma gitti zemuszemus
bgenim karnımdan kasıklarıma kadar sol tarafım resmen üzerine yatamadım böyle birşeymi bende çok kor4ktumm bişey olmasınn birdeeee ?
Canım hoşgeldin... Benimkinden küçük bebişlerde geldi sonunda:)) Hayırlı uğurlu olsun...
aaaaa 2010 haziran annesi a.s. Hayırlı olsun canım
saol tatlımmm evet daha küçüküz biz teyzesi a.s.
benimde göbeğimin altı şimeye başladı dün aynada farkettim
hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
hoş buldum canım amin inşallah hep birlikte :))
ewt cnm ve ben biraz bastırınca elimle hafif sertlik hissediyorum önümüzdeki hafta portakal gibin hissedicekmişiz zemuszemus
iç karnı küçük olanların çabuk çıkarmış cnm öyle duymuştum benim kasıklarımda hergün biraz daha genişleyip yukarı doğru çıkıyo :asigim:
miden genişliyo olabilir cnm yemelerin çoğaldıysa normal bence
kızlar neden konuşmuysnz ben geldim diyemi
kasık ağrısı bendede az az oluyor herkes normal diyo rahim genişliyomuş.bence çok panik yapma.ama yinede doktora görünmekte fayda var.
Hoşgeldin canımma.s.kızlar günaydınlar aranıza yeni katılıyorum bende mayıs sonu annesi olucam eğer Allah kısmet ederse.şu anda 7+4 günlüğüm :))
nurem iyiyim tatlım çıkarmadım amaa acaip bulanıyo şuanda bile grissini fln alıyorum ağzıma. benim azalacağına arttı bulantılarımakannehirnidah canım nasılsın bugün. Valla ben hergün seni merak ediyorum miden çok bulanıyor ya. Ben de çoğu günler öyle oluyorum. Ama dün ve bugün bir sorunum yok şükür. Hiç çıkarmadım:))
canımcım benim kasığım ağrımadı midem ağrıdı zehirlenmiş bile olabilirim ya da midem genişliyordur
bende hiç olmadı bulantı canım şimdiye kadar desem olur 1 kere oldu ondada istifra edemedim zaten öğürtülerim oldu sadece. maden suyu iç sade rahatlatır miğdeni birde sabah uyan dığında hemen yataktan kalkmaa başucuna tuzlu kreker al yataktan kalkmadan bikaçtane ye. ii gelir inş.kızlar bende size sorcam bulantılarınz ne zaman başladı
ben ilk kez bugün yaşadımm mide bulantısıyla uyandımmm acayip hemde
tuzlu leblebi yemeye çalışıyorumm çok midem ağrıyor
birde bugün simit getirdiler işyerinde ayyyyyyyy aman Allahımm bu kokuuuu beni öldürdüü
simitten tiksineceğim aklıma hiç gelmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?