2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın.. inş. yarın hepinizin çenesi düşük olurrrrr .. aminnn zemuszemus

hayirli kandiller arkadaslar kac gundur iyi degilim giremedim ve hala da kendimi iyi hissetmiyorum nefes almakta zorlaniyorum uykularim haram ve her yerim agriyor ozellikle kasiklarim berbatt Allahim yardim ettmafoldumben

hayırlı kandiller dualarınız kabul olsun bizede dua edin ay bi sorun oldu siteye bir türlü giremedim haftalardır ama hep misafiriniz olarak takip ettim sizi nasılsınız inşl bebişlerde iyidir çok az vakit kaldı kavuşmaya kızlar benim bebek tersti ya düzelmiş kafa aşağıdaymış şimdi ama bebek aşağıda hep göbek deliğimden vuruyobaşka yerlere geçmiyo birde üç gündür acayip kasıklarım ağırıyo sanki adet olucam oturunca rahatlıyo ama iki dakka ayakta durmayayım hemen ağırıyo ayrında izmite gidecem iki günlüğüne dr arayıp sorsammı neden olduğunu enfeksiyon falanda yok erjken doğum habercisi diye duymuştum kaısık ağrısını daha önce doğum yapmış arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim dayanamıyom yaa

gülümse senindemi kasıkların ağırıyo dr sordunmu neden olduğunu biliyonmu ay benimde ağırıyo nezamandır ama üç gündür çok ağırıyo sanki bebek çıkacak gibi baskı oluyo arada bugün bide adet oluyom gibi ağırdı kasıklarım bide dizlerime vurdu aynı anda

İpeknİl Çook geÇmİŞ olsun yarın bana bİ dİyİverİn de bİr fotomu eklİyİm buraya hepİnİze İyİ kandıller ÖptÜm hepİnİzİ.

çok teşekkür ederim, fotoğrafını bekliyoruz :)

geçmiş olsun, benim de başladı ağrılarım, dediğin gibi azıcık ayakta kalsam kasıklarım feci ağrıyor, geçen gittiğmde dr hamileliğin cicim ayları bitti artık zor günler başladı dedi...

günaydın güzel anneler ve tatlı bebekleri ilk defa erken geldim kimsecikler yok hadi uyanında iki muhabbetin belini kıralım bugece belim çok fenaydı artık bel ağrım dayanılmaz oldu ilaçta fayda etmiyo geldimi takılıp kalıyom sizdede öylemi gece doğru uyuyamadım sabahta erken kalkmak zorundayım malum oğluşum kıeşe gidecek gerçi 8 çok erken bi saat sayılmaz benim için çok erken ama :kedi:

hayirli kandiller arkadaslar kac gundur iyi degilim giremedim ve hala da kendimi iyi hissetmiyorum nefes almakta zorlaniyorum uykularim haram ve her yerim agriyor ozellikle kasiklarim berbatt Allahim yardim ettmafoldumben

geçmiş olsun, Allah hepimizin yardımcısı olsun, sıkıntılar başladı artık...

hoşgeldin ipeknil sevindim seni görünce çok sessiz burası korkuyodum tek eyvahedigeldismile teşekkür ederim inşl öyledir korkmaya başladım acaba erkenden mi doğuracam diye hem aşağıda hem kasık ağrısı insan tedirgin oluyor sana da geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…