bugÜn tansİyonum acayİp dÜŞtÜ hep yatıyorum kızlar gÖrÜŞmek Üzere İyİ akŞamlar
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın.. inş. yarın hepinizin çenesi düşük olurrrrr .. aminnn zemuszemus
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yarın.. inş. yarın hepinizin çenesi düşük olurrrrr .. aminnn zemuszemus
iyi akşamlar bende çıkıyorum :teytey:
iyi akşamlar kızlarropuyorumnanaktan
İpeknİl Çook geÇmİŞ olsun yarın bana bİ dİyİverİn de bİr fotomu eklİyİm buraya hepİnİze İyİ kandıller ÖptÜm hepİnİzİ.
hayırlı kandiller dualarınız kabul olsun bizede dua edin ay bi sorun oldu siteye bir türlü giremedim haftalardır ama hep misafiriniz olarak takip ettim sizi nasılsınız inşl bebişlerde iyidir çok az vakit kaldı kavuşmaya kızlar benim bebek tersti ya düzelmiş kafa aşağıdaymış şimdi ama bebek aşağıda hep göbek deliğimden vuruyobaşka yerlere geçmiyo birde üç gündür acayip kasıklarım ağırıyo sanki adet olucam oturunca rahatlıyo ama iki dakka ayakta durmayayım hemen ağırıyo ayrında izmite gidecem iki günlüğüne dr arayıp sorsammı neden olduğunu enfeksiyon falanda yok erjken doğum habercisi diye duymuştum kaısık ağrısını daha önce doğum yapmış arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim dayanamıyom yaa
Günaydın ama kimse yok
hayirli kandiller arkadaslar kac gundur iyi degilim giremedim ve hala da kendimi iyi hissetmiyorum nefes almakta zorlaniyorum uykularim haram ve her yerim agriyor ozellikle kasiklarim berbatt Allahim yardim ettmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?