2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayarlamak gerek şimdiden kızlar tabi eğer gelip yapıcak birisiyoksa yakınınızda şimdi gidip yemek yapmak bile sor gelior ufacık şeyleri belim ağrıya ağrıya ütüledimm o yüzden daha da şişmeden tamamlayayım diyorum hepsini. ben gecelik fln da almadım nilüfer daha

benim 2.doğumum ilk sezeryan olmuştu, ilk doğumum son ana kadar normaldi fakat sonradan dr. mun talebiyle sezeryan olmak zorunda kaldım ama sezeryan korkulduğu gibi değil özellikle şimdi artık çok kolay

sezeryanın korkulduğu gibi olmadığını duymak benim çok hoşuma gidiyor :) doktor normal diye ısrar etmezse ben sezeryan istiyorum...

ne güzel canım yaa,sen tecrübelisin her konuda,bizim ilk hamileliğimiz oldğu için herşeyden korkuyoruz herhalde...

inanın şimdiki endişeleriniz doğum esnasında geçiyor korkular kalmıyor sadece heyecn oluyor bebeğinizi kucağınıza almak için, o duygu dünyalara değişilmez kaydirigubbakcemile3

doktor mu söyledi 10 hareket diye canım benimki bişe sölemedi.CADIARZU

gerçi maşallahı var bizim oğlanın akşamları coşuyo genelde maş. diyim dekaydirigubbakcemile3
evet dr. dedi tatlım yanlız üst üste ara vermeden yaptığı her hareketi 1 hareket olarak say dedi belli aralıklarla yaptığı hareketleri saymak gerekiyormuş. eğer günde 10 dan az hareket ederse tatlı ye yada şlekerli su en basiti içip sol tarafına yatıp hareket etmesini bekle dedi yinede etmezse beni ara dedii... 26.haftadan sonra kont. etmek gerekiyormuş ama ben psikopata başlamıştım ilk söylediği haftaa gece rüyamda bile sayıyormuşum etkilenmiştim çok

haklısın zaman geçtikçe bir şeyler yapmak daha zor gelmeye başladı bana da, çok ağırlaşmadan önemli şeyleri halletmek lazım...

ben pijamayla gecelik aldım ama lohusa için özel olanlardan değil. ayyıldızdan önü düğmeli modellerden aldım. internet sitesinden bir bak istersen, belki hoşuna gider, fiyatları da iyiydi bence.

sezeryanın korkulduğu gibi olmadığını duymak benim çok hoşuma gidiyor :) doktor normal diye ısrar etmezse ben sezeryan istiyorum...

:)) doktorun normal derse normal doğum yap yinede sen, ben doğum yaptığımda normal doğum yapanlarıda gördüm bebek doğar doğmaz annenin göğsüne yatırıyorlar o da çok güzel bişeyyyy

bakayım bari bende fikir edinmiş olurum hiç değilse

ni,lüfer bunların fiyatlarıda kendileri de süpermiş tatlım beden olarak nasıl aldın peki şimdiki bedenine göremi yoksa büyük mü 1 beden

ni,lüfer bunların fiyatlarıda kendileri de süpermiş tatlım beden olarak nasıl aldın peki şimdiki bedenine göremi yoksa büyük mü 1 beden

ben internetten bakmıştım önce ama sonra mağazasından deneyerek alayım dedim, iyi ki de öyle yapmışım, internetten alsam medium alacaktım ama small tam oldu şu anki halime. sizin orada mağazası var mı, denersen daha iyi olur sanırım. ama internet sitesi çok iyi ve güvenilir, ben defalarca alışveriş yaptım oradan. pijamayı 44 e, geceliği 29 a aldım ben.

mağazası varmı bilmiyorum tatlım ama bakayım bir sitesinde yazar herhalde saol teşekkür ederim

şimdi sitesine baktım da yokmuş Eskişehirde canım, ama istersen internetten yardımcı olurlar sana, beğendiğin ürünlerin ölçülerini sorarsın müşteri temsilcisine ona göre karar verebilirsin belki.

şimdi sitesine baktım da yokmuş Eskişehirde canım, ama istersen internetten yardımcı olurlar sana, beğendiğin ürünlerin ölçülerini sorarsın müşteri temsilcisine ona göre karar verebilirsin belki.
olabilir canım olmadı bu hafta sonu esk de bir bakayım ama siteden şimdiden 3 tane beğendimm bayanssulusmile
MUTLUYUM1111
bugÜn tansıyonum acayıp dÜŞtÜ hep yatıyorum kızlar gÖrÜŞmek Üzere ıyı akŞamlar
geçmiş olsun canımm dinlernn

olabilir canım olmadı bu hafta sonu esk de bir bakayım ama siteden şimdiden 3 tane beğendimm bayanssulusmile
geçmiş olsun canımm dinlernn

tabi deneyerek alman en iyisi canım, dediğim gibi internetten alsam büyük gelecekmiş, iyi ki deneyip almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…