hoşgeldin ipeknil sevindim seni görünce çok sessiz burası korkuyodum tek eyvahedigeldismile teşekkür ederim inşl öyledir korkmaya başladım acaba erkenden mi doğuracam diye hem aşağıda hem kasık ağrısı insan tedirgin oluyor sana da geçmiş olsun
ben bi kahvaltı hazırlayıp geleyim
günaydınnnnnnnnnnn herkese
gece rüyamda ekmek dağıtıyordum,ne demekdir bilen varmı kızlar
evet tatlım bakdım şimdi,bayağa hayırlıymış :)inşallah öyle olur
ekmek iyidir derler bolluk bereketliktir
evet tatlım bakdım şimdi,bayağa hayırlıymış :)inşallah öyle olur
çok erken değil mi daha?sende ne çok temizlik yapıyorsun dinlen kızım bir gün yaaa......
cumarteside bende düzenlee varr kışlık ne varsa kaldıracağımm..baharlık ve yazlıkları koyacağımm.kızımın odasının şeklini değiştittireceğim iş çok yanii........sempatiksalakcinni
benim işte ükü gündür başladı o bahsettiğine benxer ağrım:1no2:kızlar benim oturup ayağa kalktığım zaman kasıklarıma acaip bi ağrı giriyo özellikle akşamları ayağa kalkınca biranda ikibüklüm kalıyorum. haftaya doktora gidince sorucam ama sizdede oluyomu merak ettim yoksa hemenmi gitsem doktora
benimki keyfine düşkün biraz sıkıştı mı hooop diyo o yüzden benim ona davranışıma göre değişiyor hareketleribenim şimdilik bir ağrım yok arada adet sancısı gibi olmaya başladı ama oda daha yeni yenii bebeğin hareketlerini takip ediyormusunuz kızlar günde en az 10 hareket yapması lazım belli aralıklarlaa
geçmiş olsun canım bırakma hemen kendini iyyim iyyim de biraz daha toparlarsınhayirli kandiller arkadaslar kac gundur iyi degilim giremedim ve hala da kendimi iyi hissetmiyorum nefes almakta zorlaniyorum uykularim haram ve her yerim agriyor ozellikle kasiklarim berbatt Allahim yardim ettmafoldumben
aaaa gitmeeee, herkes sırayla uzaklaşıyor:gitme:kızlar, ben izindeyken yerime bakacak kişi geldi, ona işleri öğretmem gerekecek. üstelik benimki Selmanınki gibi bayan da değil, erkek, o yüzden yanımda olduğunda ben de giremem artık :))
iyiye yor iyi olsun opuyorumnanaktan bence güzel bişeydir, dün kandildi iyi dilekle bişey yaptıysan o kabul olmuşturgünaydınnnnnnnnnnn herkese
geçmiş olsun canım senin de zor geçiyor ben de şükrediyorum çok zor geçmiyor diye iyiki ilk bebeğim kız değil diyorum inanmazdım yoksa erkek bebeklerin hamilelekilerinin kolay olacağına ikinciyi de hiiiçç düşünmezdim, kızlar annelerinie biraz naz yapıyorlar herhalde :kedi:günaydın kızlar saolun kaç gündür ben iyi değilim
hep uyumak uzanmak istiyorum
tansiyonum düşüyo iştahım da kapandı doğru dürüst beslenemiyorumm
devrim ekmek bereket derler ama rüyada da aynımı bilemiycem hayırolsun geçmiş olsun sezen yat dinlen bolbol benim ilk hamileliğimde yüksek di bunda çıkmadı hep düşük geçen dr düşük olsun zarar gelmez yükselmesin demişti ama rahatsız edecek kadar düşük tansiyon zararlı diye okumuştum bi doktoruna sorsaydın
günaydınnnnnnnnnnn herkese
çok erken değil mi daha?
benim işte ükü gündür başladı o bahsettiğine benxer ağrım:1no2:
benimki keyfine düşkün biraz sıkıştı mı hooop diyo o yüzden benim ona davranışıma göre değişiyor hareketleri
geçmiş olsun canım bırakma hemen kendini iyyim iyyim de biraz daha toparlarsın
aaaa gitmeeee, herkes sırayla uzaklaşıyor:gitme:
iyiye yor iyi olsun opuyorumnanaktan bence güzel bişeydir, dün kandildi iyi dilekle bişey yaptıysan o kabul olmuştur
geçmiş olsun canım senin de zor geçiyor ben de şükrediyorum çok zor geçmiyor diye iyiki ilk bebeğim kız değil diyorum inanmazdım yoksa erkek bebeklerin hamilelekilerinin kolay olacağına ikinciyi de hiiiçç düşünmezdim, kızlar annelerinie biraz naz yapıyorlar herhalde :kedi:
kızlar, ben izindeyken yerime bakacak kişi geldi, ona işleri öğretmem gerekecek. üstelik benimki Selmanınki gibi bayan da değil, erkek, o yüzden yanımda olduğunda ben de giremem artık :))
kızlar ben bugun alışverişe gidiyorum,malum taşınma işleriyle uğraşıyoruz,hepinizi çok öptüm,kendinize ve bebişlere dikkat edin
kızlar ben bugun alışverişe gidiyorum,malum taşınma işleriyle uğraşıyoruz,hepinizi çok öptüm,kendinize ve bebişlere dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?