2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım, erken doğum korkusu bende de var, inşallah zamanında gelir bebeklerimiz :)

kızlar, ben izindeyken yerime bakacak kişi geldi, ona işleri öğretmem gerekecek. üstelik benimki Selmanınki gibi bayan da değil, erkek, o yüzden yanımda olduğunda ben de giremem artık :))

günaydın kızlar saolun kaç gündür ben iyi değilim
hep uyumak uzanmak istiyorum
tansiyonum düşüyo iştahım da kapandı doğru dürüst beslenemiyorumm

devrim ekmek bereket derler ama rüyada da aynımı bilemiycem hayırolsun geçmiş olsun sezen yat dinlen bolbol benim ilk hamileliğimde yüksek di bunda çıkmadı hep düşük geçen dr düşük olsun zarar gelmez yükselmesin demişti ama rahatsız edecek kadar düşük tansiyon zararlı diye okumuştum bi doktoruna sorsaydın

çok erken değil mi daha?

benim işte ükü gündür başladı o bahsettiğine benxer ağrım:1no2:

benim şimdilik bir ağrım yok arada adet sancısı gibi olmaya başladı ama oda daha yeni yenii bebeğin hareketlerini takip ediyormusunuz kızlar günde en az 10 hareket yapması lazım belli aralıklarlaa
benimki keyfine düşkün biraz sıkıştı mı hooop diyo o yüzden benim ona davranışıma göre değişiyor hareketleri

hayirli kandiller arkadaslar kac gundur iyi degilim giremedim ve hala da kendimi iyi hissetmiyorum nefes almakta zorlaniyorum uykularim haram ve her yerim agriyor ozellikle kasiklarim berbatt Allahim yardim ettmafoldumben
geçmiş olsun canım bırakma hemen kendini iyyim iyyim de biraz daha toparlarsın

kızlar, ben izindeyken yerime bakacak kişi geldi, ona işleri öğretmem gerekecek. üstelik benimki Selmanınki gibi bayan da değil, erkek, o yüzden yanımda olduğunda ben de giremem artık :))
aaaa gitmeeee, herkes sırayla uzaklaşıyor:gitme:

günaydınnnnnnnnnnn herkese
gece rüyamda ekmek dağıtıyordum,ne demekdir bilen varmı kızlar
iyiye yor iyi olsun opuyorumnanaktan bence güzel bişeydir, dün kandildi iyi dilekle bişey yaptıysan o kabul olmuştur

günaydın kızlar saolun kaç gündür ben iyi değilim
hep uyumak uzanmak istiyorum
tansiyonum düşüyo iştahım da kapandı doğru dürüst beslenemiyorumm
geçmiş olsun canım senin de zor geçiyor ben de şükrediyorum çok zor geçmiyor diye iyiki ilk bebeğim kız değil diyorum inanmazdım yoksa erkek bebeklerin hamilelekilerinin kolay olacağına ikinciyi de hiiiçç düşünmezdim, kızlar annelerinie biraz naz yapıyorlar herhalde :kedi:

dün doktorla konuştum normal olur dedi
bide yemek yiyemedim diyince ondan dedi
dünegöre iyiyim ama saol:Saruboceq:

kızlar ben bugun alışverişe gidiyorum,malum taşınma işleriyle uğraşıyoruz,hepinizi çok öptüm,kendinize ve bebişlere dikkat edin

saol canım benim oğlum da yaramaz bir vurdumu nasıl vuruyo bir midemin altına bir göbeğimin bir sağıma valla içeriyi morattı galiba
sağlıklı olsun dA ŞURDA 2 2,5 AY KALDI DAYANIRIM:Saruboceq::Saruboceq:

Sinem, Sezen mümkün olduğunca girmeye çalışacağım, aklım sizde kalır yoksa. bugün buradayım zaten, pazartesi çalışırız arkadaşla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…