hayırlısı olsunn selnacımmm.........hepimiz içinnn.....:Saruboceq:
zeynox da bizim haftadaaa.....
ben oğluşumun çantasını hazırladıjm kızlar bir tek benim çantam kaldı sonra gösteririm annemlere eksik varsa tamamlarım sadece iice ağırlaşmadan onları halledeyimde... temizlikte hafta da 1 yapıorum wallahii onunda yarısını koçişe yaptırıyorum napiimm
selam kızlarr
herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş
napıyım canım ya ev toz içinde kalıyo bende bi başlıyorum bitmek bilmiyo valla sanki zorum neyse dimi :)) yarın kızımın mobilyaları gelcek iyice yorulcamneyseki kayınvaldem gelicek yardıma sempatiksalakcinni
ay ben şu sıralar o kuşluk kaldırma işine hiç bulaşamıycam sana kolay gelsin şekerim delikafadulden
bu arada kızlar hepinize hayırlı kandiller. bol bol dua edelim kolay doğumlar yapalım sağlıkla alalım kucaklarımıza yavrularımızı bol bol sütümüz olsun inşallah. hepimizin duaları kabul olsun inşallah. :Saruboceq:
bende dinlemek istemiyorum anlatanlarıı ama insanlarda durmuyor yaa.. dün akşam k.ç validemleredeyken üst kattaki teyze geldi yaşlı baya 80 küsür yaşında bir başladı felaket tellalcısı sanki birisi sez. olmuş bilmem ne olmuş bir kızı normal doğum yapmış dr. hatasından sakat olmuş çocuk ayy deliricektim . k.validemde mutfaktaydı geldi aaa dedi biz öyle şeylerden bahsetmiyoruz teyzeee psikolojisi etkilenir dedi dinleyen kim sinir oldum kalktık bizde eşimleeevar canım olmaz mı?
dinlememeye çalışıyorum ama elimde değil...insan ister istemez merak ediyor.
doktoruma ben hem sezeryandan hem normalde korkuyorum dedim ,insan bilmediği şeyden tabiki korkar dedi,bunları anlatacağım sana dedi,hayırlısı bakalım,sanırım en güzeli yine doktorlarımıza kulak vermek...
selam kızlarr
herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inş
bende bi normal olsun diyorum sonra bi korku geliyo sezeryan olsun diyorum ay çok kararsızım ya. doktorumun kararı ne olcak bakalım. bide herkes bişey söylüyo çevrede biri aman sakın normal yapma biri diyo sakın sezeryan olma kafa karıştıryolar sizlerdede varmı öyle her kafadan bi ses çıkanlar
ebn oğlumun çantasını hazırladım canım benim çantam kaldı bi onuda yavaş yavaş bu hafta başlıcam işte alışveriş için kendime bişey almadım daha ben hep oğluma almışım kaydirigubbakcemile3çantalar hazır mıı esraa maş. kız off benim bitmedi daha boshayallersmile
çok dolaşıp yürüyünce yoruluyorum ya dinlene dinlene yapcas artık alışverişibilmiyorumkismile
sana da hayırlı kandiller...
kızının mobilyaları da hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın inşallah bayanssulusmile
benim şimdilik bir ağrım yok arada adet sancısı gibi olmaya başladı ama oda daha yeni yenii bebeğin hareketlerini takip ediyormusunuz kızlar günde en az 10 hareket yapması lazım belli aralıklarlaakızlar benim oturup ayağa kalktığım zaman kasıklarıma acaip bi ağrı giriyo özellikle akşamları ayağa kalkınca biranda ikibüklüm kalıyorum. haftaya doktora gidince sorucam ama sizdede oluyomu merak ettim yoksa hemenmi gitsem doktora
hayırlısı olsun zeynox nasıl karar verdin
ebn oğlumun çantasını hazırladım canım benim çantam kaldı bi onuda yavaş yavaş bu hafta başlıcam işte alışveriş için kendime bişey almadım daha ben hep oğluma almışım kaydirigubbakcemile3
benim 2.doğumum ilk sezeryan olmuştu, ilk doğumum son ana kadar normaldi fakat sonradan dr. mun talebiyle sezeryan olmak zorunda kaldım ama sezeryan korkulduğu gibi değil özellikle şimdi artık çok kolay
benim şimdilik bir ağrım yok arada adet sancısı gibi olmaya başladı ama oda daha yeni yenii bebeğin hareketlerini takip ediyormusunuz kızlar günde en az 10 hareket yapması lazım belli aralıklarlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?