benim hep kötü canım yaaaabenim bağırsaklar bir iyi bir kötü, dediğin gibi haplardan oluyor sanırım, eskiden hiç böyle bir problemim olmamıştı. çok mecbur kalırsam zeytinyağı içiyorum azıcık.
hasta olma diye dedim canım ben de martı hep bahardan sayarım ondan sonra en sevdiğim ay olan nisana hasta girerim bu sene o yanlışa düşmeyeceğim diyorum kendime de oğlum için sen de dikkat et kendinegünaydın tekrar herkese
ayşecim vllahi başka çözüm bilmiyorumm.çoğunu yapmışsın zatenn...idare etcen galibea doğuma kadarr.........
birde kışlıkları kaldırmak için erken değilmi demişsin ben hiç birini giyemiyorum artıkk....giydiklerimi bırakıp baharlık yazlık onları yerleştireceğim biddaha yapamamm........kızımınkilerinde bir kısmını kaldırıp bir kısmını bırakacağıım.ne yapayımm yaa......iş çok benim hiç zamanım olmuoyorrr...nisan ayım işlerden dolayı yoğun geçer zaten en yooğun olduğumuz aylardan biri....
ben de yaptırdım zamanında endoskopi teşhis için yapıyolar öyle bi tedavi durumu yok yani onu yeme bunu yeme herşey yasak bana öyle yaşayamaz insan çiğ sebze ve meyve yasak yumurta zeytin peynir kızartma mayalı hamur asitli içecek geriye yenebildiğini bildiğim hiçbişey kalmıyor zatengünaydın kızlar nasılsınız bakem
devrim allah hayır etsin ekmek güzeldir benim bildiğim sezen geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım artık kendimize iş ciddiye bindi artık yakında doğurcaz üç değil artık 30 haftalık olduk yandık kısaca.....azcık içinizi karartayım benimde ayaklarım çok kötü kızlar ya devamlı şiş canım yürümek bile istemiyor. ayşe sinem benim şu zamana kadar olmadı mide problemim çok şükür ama annem 4 yıldır reflü hastası kullanmadığı ilaç kalmadı daha yeni yine endoskopi yaptırdı.pzt. sonuç görüşcek diyeceğim o ki iyi bak koru kendini ara ara yudum yudum süt iç. ha bişey daha bilen biri nasıl foto yüklicemi tarif edermi bana. bir iki foto koycam da:kedi:
gelen gitmiş gelen gitmiş bekleme zamanlarına gerldik diye kimseden ses çıkmıyor anlatın bakaalım, benim bağırsak problemim de uyutmuyor artık çözümü olan var mı sabahları iki bardak su içiyorum kahvaltıdan önce kuru kayıs yiyorum en az günde 1-2 tane, kan hapım dokunuyor bana ama kansızlıktan ve halsizlikten o kadar korkuyoum ki içmeden de edemiyorum sabah aç karnına zeytinyağı içerdim eskiden rahatsız edecek bişey yediysem ama bu yediklerimle alalkalı dğeil diye her sabah da yağ içmek midemin kaldırabileceği bişey değil, bir de mideme iyi geleen bağırsaklarıma kötü geliyor bağırsaklara iyi gelen mideme ne yapacağımı şaşırdım, çözüm biliyor musunuz?
Canım kabızlık için aç karna kabukları ile birlikte elma ye , miden içinde "biliyorum mevsimi değil ama" armut .
benim reflüm var, gaviscon içmekten artık bıktım anneme bir arkadaşı söylemiş armut iyi gelio diye. iki akşamdır bende yemeklerden sonra bir armut yiyorum çok şükür midem düzeldi .
bi de bunları deniyim zaten epeydir meyveyi boşlamıştım midem yüzündenBağırsak tembelliğiniz varsa yatmadan önce 2 tane kivi yiyin.Çok iyi geliyo
armut iyimi geliyorr bilmiyorumkismile deniyelim bariiiDuam kullanıcısından alıntı
Canım kabızlık için aç karna kabukları ile birlikte elma ye , miden içinde "biliyorum mevsimi değil ama" armut .
benim reflüm var, gaviscon içmekten artık bıktım anneme bir arkadaşı söylemiş armut iyi gelio diye. iki akşamdır bende yemeklerden sonra bir armut yiyorum çok şükür midem düzeldi
gözün aydın canımmm nasıl özlemişsindir birde hamilelikte zor olmuştur eminimmm akşama az kaldı sabrettbu arada bugün çok mutluyum. Henüz görüşemesekte eşim bu sabah türkiyeye geldi.
Aynı şehirde olmak bile bana yetiyor diye bi şarkı var , sabah beri onu söylüyorum ve akşamı iple çekiyorum ..kolay değil nerdeyse 2 olacak..
bu arada bugün çok mutluyum. Henüz görüşemesekte eşim bu sabah türkiyeye geldi.
Aynı şehirde olmak bile bana yetiyor diye bi şarkı var , sabah beri onu söylüyorum ve akşamı iple çekiyorum ..kolay değil nerdeyse 2 olacak..
gezmeye mi gidiyorsunuz tatlım iyi yolculuklarrabera, aysesinemk, colerko, Duam, Eda1981, mes, müge1980 nerdesiniz kızlar sesiniz çıkmıyo işler yoğun galiba bende çıkayım akşama izmite gideceğiz anca hazırlanırım malum bi ileri iki geri iş yapıyoz artık
gezmeye mi gidiyorsunuz tatlım iyi yolculuklarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?