2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın tekrar herkese

ayşecim vllahi başka çözüm bilmiyorumm.çoğunu yapmışsın zatenn...idare etcen galibea doğuma kadarr.........

birde kışlıkları kaldırmak için erken değilmi demişsin ben hiç birini giyemiyorum artıkk....giydiklerimi bırakıp baharlık yazlık onları yerleştireceğim biddaha yapamamm........kızımınkilerinde bir kısmını kaldırıp bir kısmını bırakacağıım.ne yapayımm yaa......iş çok benim hiç zamanım olmuoyorrr...nisan ayım işlerden dolayı yoğun geçer zaten en yooğun olduğumuz aylardan biri....

günaydın kızlar nasılsınız bakem
devrim allah hayır etsin ekmek güzeldir benim bildiğim sezen geçmiş olsun dikkat etmemiz lazım artık kendimize iş ciddiye bindi artık yakında doğurcaz üç değil artık 30 haftalık olduk yandık kısaca.....azcık içinizi karartayım benimde ayaklarım çok kötü kızlar ya devamlı şiş canım yürümek bile istemiyor. ayşe sinem benim şu zamana kadar olmadı mide problemim çok şükür ama annem 4 yıldır reflü hastası kullanmadığı ilaç kalmadı daha yeni yine endoskopi yaptırdı.pzt. sonuç görüşcek diyeceğim o ki iyi bak koru kendini ara ara yudum yudum süt iç. ha bişey daha bilen biri nasıl foto yüklicemi tarif edermi bana. bir iki foto koycam da:kedi:

selam kızlar ayşe sinem geçmiş olsun kabızlık zor valla bende oğluma hamileyken felakettim ne yaptıysam işe yaramamıştı doğumdan sonrada hemen düzelmedi bisene belki çektim bide fissürmü ne olmuştu inşl sen düzelirsin herşeyi yapmışsın ama pek faydası olmuyo bana keten tohumu iyi geliyodu tabi bırakınca eskiye dönüyo ama keten tohumunuda hamileler kullanabiliyormu bilmiorum galiba vbide erkek bebek bekleyenlerde oluyo benim şimdi öle bisorunum yok şükür ha bide kahvaltılıklar yasak olduğu için yulaf ezmeleri varya süte karıştırıp yiyorum sabahları aç oda işe yarıyo bende sende bidene istersen

aysesinem canım muzda kabızlık yapıyor diye biliyorum çoğunlukla sulu şeyler tuketmeye bak tatlım ama sanırım hamileliğimiz böyle geçicek ben korkudan pek yiyemiyorum muz elma ye kabuklarıyla birlikte bana ii geliyor tatlım

benimde midemden safra kesesi ameliyatı olduktan sonra problem çıkardı 4 senedir çekiyodum mikrop var bi türlü geçmiyodu gastrit iyiileşmiyodu 4 defa endoskopi yapıldı nafile hamileliğimin 3 ayıda felaketti çok korkmuştum ama şeytan kulağına kurşun hiçbir problem çıkarmadı ne bulduysam yedim bikere bile ağırmadı mide ağrısı normalde kötü hamilelikte hiçç çekilmez heralde

tomurcuk imageshack sitesine girip fotonu yüklee orada direk link çıkacak onu kopyala grafik ekle varya oraya ekle.........o kadar kolay gelsinn...

kızlar bende de acayip miğde yanması varrr ona ne iyi gelir acaba biliyor musunuz? süt içiyordum geçiyordu önceden şimdi kesmiyor hiçç

benim bağırsaklar bir iyi bir kötü, dediğin gibi haplardan oluyor sanırım, eskiden hiç böyle bir problemim olmamıştı. çok mecbur kalırsam zeytinyağı içiyorum azıcık.
benim hep kötü canım yaaaa

hasta olma diye dedim canım ben de martı hep bahardan sayarım ondan sonra en sevdiğim ay olan nisana hasta girerim bu sene o yanlışa düşmeyeceğim diyorum kendime de oğlum için sen de dikkat et kendine

ben de yaptırdım zamanında endoskopi teşhis için yapıyolar öyle bi tedavi durumu yok yani onu yeme bunu yeme herşey yasak bana öyle yaşayamaz insan çiğ sebze ve meyve yasak yumurta zeytin peynir kızartma mayalı hamur asitli içecek geriye yenebildiğini bildiğim hiçbişey kalmıyor zaten

Canım kabızlık için aç karna kabukları ile birlikte elma ye , miden içinde "biliyorum mevsimi değil ama" armut .
benim reflüm var, gaviscon içmekten artık bıktım anneme bir arkadaşı söylemiş armut iyi gelio diye. iki akşamdır bende yemeklerden sonra bir armut yiyorum çok şükür midem düzeldi .

Bağırsak tembelliğiniz varsa yatmadan önce 2 tane kivi yiyin.Çok iyi geliyo

Bağırsak tembelliğiniz varsa yatmadan önce 2 tane kivi yiyin.Çok iyi geliyo
bi de bunları deniyim zaten epeydir meyveyi boşlamıştım midem yüzünden

bu arada bugün çok mutluyum. Henüz görüşemesekte eşim bu sabah türkiyeye geldi.
Aynı şehirde olmak bile bana yetiyor diye bi şarkı var , sabah beri onu söylüyorum ve akşamı iple çekiyorum ..kolay değil nerdeyse 2 olacak..

armut iyimi geliyorr bilmiyorumkismile deniyelim bariii

gözün aydın canımmm nasıl özlemişsindir birde hamilelikte zor olmuştur eminimmm akşama az kaldı sabrett

selam kızlar nasılsınız bakıım , ben bugün biraz daha iyiyim arada hafif hafif öksürüğüm devam ediyor bol bol ıhlamur içiyorum.Kabız olan arkadaşlar yediklerinize dikakt edin sulu yemekler tüketin,sebze ve bol yürüyüş yapın çok sıkıntılı bir durum

gözün aydın az kalmış hemen akşam olur kavuşursunuz allah ayırmasın bidaha hiç kimseyi

abera, aysesinemk, colerko, Duam, Eda1981, mes, müge1980 nerdesiniz kızlar sesiniz çıkmıyo işler yoğun galiba bende çıkayım akşama izmite gideceğiz anca hazırlanırım malum bi ileri iki geri iş yapıyoz artık

gezmeye mi gidiyorsunuz tatlım iyi yolculuklarr

gezmeye mi gidiyorsunuz tatlım iyi yolculuklarr

sağol evet eşimin iki gün tatili var bizimde aileler orda gidecek beni götürmek istemiyodu kasıklarım ve belim çok ağırıyo diye ama oğlum çok sıkıldı bensizde gitmez babasıyla değişiklik olsun çocuğa diye bende gidiyorum şansımıza yağmur yağdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…