2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardeşim izmitte okuyor akşam konuşmuştuk bütün gün yağmur yağdı demiştii ama olsun aileni görmüş olursun değişiklik olur sanada

canım ben bile heyecanlandım senini adına ayrılık kötü ama vuslat çok hoş Allah kavuştursun aşkınızı hiç bozmasın aman ben de beinm eşimi mi bi yere göndersem o da bizim gibi heyecanlanır mı ya arada böyle özlem girmesi iyi oluyor, adam her akşam beni gördüğü hissiyle önemsemiyor gibi geliyor artık ha hasan ha hüseyin derler ya sempatiksalakcinni

öptüm hepinizi kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

gözün aydın canımmm nasıl özlemişsindir birde hamilelikte zor olmuştur eminimmm akşama az kaldı sabrett

Ewet çok özledim :)

Sana da geçmiş olsun canım , hamileyken içebildigimiz tek soguk algınlıgı ilacı ıhlamur mideni rahatsız etmiyorsa bol limonlusundan iç

gözün aydın az kalmış hemen akşam olur kavuşursunuz allah ayırmasın bidaha hiç kimseyi

Saol canım ve Amin Allah kimseyi sevdiginden uzak etmesin .iki aydır ne çektim bi ben bilirim

gaviscona yı ben daha hiç kullanmadım miğde yanmalarım yeni başladı bu sefer gittiğimde söyliyeceğim dr. a yazsın bari.. gerçi armut iyi geliyorsa ilaç almam
gavisconunda bi zararı yok bebege ama yine de kıvamlı bir ilaç ve içerken rahatsız oluyordum.

Gönder canım biraz hasret kalsınlarda kıymetimizi anlasınlar :)

duam gözün aydınnn canımm........kavuşacaksınız sonunda...allah ayırmasınn........

bende birazdan kaçacağım bir seminere katılacağımm...konu 0-6 yaş çocuklarının cinsel eğitimi nasıl olmalı??? süperrr.........

gözünaydın canım. allah ayrı düşürmesin

ay eğitimci olmanın faydaları işte oh ne güzel maşallah, biz de nasıl eğiteceğiz bu çocukları diye düşünüyoruz:bbo:

Sevgili Mayıs Anneleri
Ben de bir Mayıs anne adayı olarak sizleri sürekli takip ediyorum, yaşadığım sıkıntılı süreçlerde bana yazdıklarınız kimi zaman çok yol gösterdi kimi zaman çok moral verdi hepinizi görmeden tanımış gibiyim, 27 artı 5 günlüğüz ve benim de oğlum olacak bu yıl zaten kız bulmak mucize gibi benim iki de prensesim var çok cesur bir anne adayıyım gördüğünüz gibi hepinize merhaba bundan sonra sık görüşmek dileğiyle

gözün aydın canım banimdelikafaduldendelikafadulden

gökkuşak çok önemli bir konu ve bazan gerçekten internetten kitaplardan yardım almaya çalılşıyoruz ama yetersiz kalıyoruz bizi de aydınlatırsan seviniriz, bu dönemde çocuklar genital bölgeleriyle oynamayı çok seviyorlar mesela ya da benimkiler öyle bu normalmi diye çok araştırmıştım normal diyorlar ama nasıl bir yaklaşımda bulunmalıyız

bir geldim pir geldim bir sürü soracağım şey var tabi daha önce de kaydoldum sonra amniyosentez olmak zorunda kaldım 2.li testim riskli çıkmıştı o dönemde şifremi unuttum bu sefer unutmıycam inşallah

geçmiş olsun canım

demir hapları da kabız yapıyor, bu nedenle ben demir şurup içiyorum. kabızlık belasını çok iyi bilirim bizde genetik mafoldumben

gözün aydın canım

geçmiş olsun, ıhlamurun iyidir. nane limon da yap içine acık karabiber ve bal da ekle birebir geliyor.

iyi yolculuklar bizim yerimize de gez

aramıza hoşgeldin

[KIZLAAAAR, bugün kontrolden geldim. Allahıma bin şükür herşey normal çıktı. 2hafta sonra nts ye girmeye başlıcakmışım. buarada 10kilo almışım 58den 68e yükseldim. inanamıyorum ya, başlangıçta birçoğunuzdan kilo alma bakımından geriydim. 5aylık hamileyken 3kilo almıştım. ne yedim ben Allahııım? tabi 3haftadır evde olmamın da etkileri bunlar. şaka biyana sağlıklı olsun oğlum da ben tosun olmaya razıyıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…