armut iyimi geliyorr bilmiyorumkismile deniyelim bariii
gaviscona yı ben daha hiç kullanmadım miğde yanmalarım yeni başladı bu sefer gittiğimde söyliyeceğim dr. a yazsın bari.. gerçi armut iyi geliyorsa ilaç almamBana çok iyi geldi en azından gaviscona mahkumiyetten kurtuldum
kardeşim izmitte okuyor akşam konuşmuştuk bütün gün yağmur yağdı demiştii ama olsun aileni görmüş olursun değişiklik olur sanadasağol evet eşimin iki gün tatili var bizimde aileler orda gidecek beni götürmek istemiyodu kasıklarım ve belim çok ağırıyo diye ama oğlum çok sıkıldı bensizde gitmez babasıyla değişiklik olsun çocuğa diye bende gidiyorum şansımıza yağmur yağdı
canım ben bile heyecanlandım senini adına ayrılık kötü ama vuslat çok hoş Allah kavuştursun aşkınızı hiç bozmasın aman ben de beinm eşimi mi bi yere göndersem o da bizim gibi heyecanlanır mı ya arada böyle özlem girmesi iyi oluyor, adam her akşam beni gördüğü hissiyle önemsemiyor gibi geliyor artık ha hasan ha hüseyin derler ya sempatiksalakcinnibu arada bugün çok mutluyum. Henüz görüşemesekte eşim bu sabah türkiyeye geldi.
Aynı şehirde olmak bile bana yetiyor diye bi şarkı var , sabah beri onu söylüyorum ve akşamı iple çekiyorum ..kolay değil nerdeyse 2 olacak..
öptüm hepinizi kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
gözün aydın canımmm nasıl özlemişsindir birde hamilelikte zor olmuştur eminimmm akşama az kaldı sabrett
selam kızlar nasılsınız bakıım , ben bugün biraz daha iyiyim arada hafif hafif öksürüğüm devam ediyor bol bol ıhlamur içiyorum.Kabız olan arkadaşlar yediklerinize dikakt edin sulu yemekler tüketin,sebze ve bol yürüyüş yapın çok sıkıntılı bir durum
gözün aydın az kalmış hemen akşam olur kavuşursunuz allah ayırmasın bidaha hiç kimseyi
gavisconunda bi zararı yok bebege ama yine de kıvamlı bir ilaç ve içerken rahatsız oluyordum.gaviscona yı ben daha hiç kullanmadım miğde yanmalarım yeni başladı bu sefer gittiğimde söyliyeceğim dr. a yazsın bari.. gerçi armut iyi geliyorsa ilaç almam
canım ben bile heyecanlandım senini adına ayrılık kötü ama vuslat çok hoş Allah kavuştursun aşkınızı hiç bozmasın aman ben de beinm eşimi mi bi yere göndersem o da bizim gibi heyecanlanır mı ya arada böyle özlem girmesi iyi oluyor, adam her akşam beni gördüğü hissiyle önemsemiyor gibi geliyor artık ha hasan ha hüseyin derler ya sempatiksalakcinni
bu arada bugün çok mutluyum. Henüz görüşemesekte eşim bu sabah türkiyeye geldi.
Aynı şehirde olmak bile bana yetiyor diye bi şarkı var , sabah beri onu söylüyorum ve akşamı iple çekiyorum ..kolay değil nerdeyse 2 olacak..
ay eğitimci olmanın faydaları işte oh ne güzel maşallah, biz de nasıl eğiteceğiz bu çocukları diye düşünüyoruz:bbo:duam gözün aydınnn canımm........kavuşacaksınız sonunda...allah ayırmasınn........
bende birazdan kaçacağım bir seminere katılacağımm...konu 0-6 yaş çocuklarının cinsel eğitimi nasıl olmalı??? süperrr.........
ben de yaptırdım zamanında endoskopi teşhis için yapıyolar öyle bi tedavi durumu yok yani onu yeme bunu yeme herşey yasak bana öyle yaşayamaz insan çiğ sebze ve meyve yasak yumurta zeytin peynir kızartma mayalı hamur asitli içecek geriye yenebildiğini bildiğim hiçbişey kalmıyor zaten
Canım kabızlık için aç karna kabukları ile birlikte elma ye , miden içinde "biliyorum mevsimi değil ama" armut .
benim reflüm var, gaviscon içmekten artık bıktım anneme bir arkadaşı söylemiş armut iyi gelio diye. iki akşamdır bende yemeklerden sonra bir armut yiyorum çok şükür midem düzeldi .
selam kızlar nasılsınız bakıım , ben bugün biraz daha iyiyim arada hafif hafif öksürüğüm devam ediyor bol bol ıhlamur içiyorum.Kabız olan arkadaşlar yediklerinize dikakt edin sulu yemekler tüketin,sebze ve bol yürüyüş yapın çok sıkıntılı bir durum
iyi yolculuklar bizim yerimize de gezabera, aysesinemk, colerko, Duam, Eda1981, mes, müge1980 nerdesiniz kızlar sesiniz çıkmıyo işler yoğun galiba bende çıkayım akşama izmite gideceğiz anca hazırlanırım malum bi ileri iki geri iş yapıyoz artık
Sevgili Mayıs Anneleri
Ben de bir Mayıs anne adayı olarak sizleri sürekli takip ediyorum, yaşadığım sıkıntılı süreçlerde bana yazdıklarınız kimi zaman çok yol gösterdi kimi zaman çok moral verdi hepinizi görmeden tanımış gibiyim, 27 artı 5 günlüğüz ve benim de oğlum olacak bu yıl zaten kız bulmak mucize gibi benim iki de prensesim var çok cesur bir anne adayıyım gördüğünüz gibi hepinize merhaba bundan sonra sık görüşmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?