2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elvan gözün aydın canım eeee az biraz olcak kilolarımız ya arkadaşlar iki göbek fotosu koycam olmuyor imace sitesi bende acılmıyor hadi dedim kendi albümlerime koyayım oda heralde fotonun çapı büyük kabul etmiyor sayfa görüntülenemiyor diyor napcam ben nasıl küçülür bu fotolar.

bir geldim pir geldim bir sürü soracağım şey var tabi daha önce de kaydoldum sonra amniyosentez olmak zorunda kaldım 2.li testim riskli çıkmıştı o dönemde şifremi unuttum bu sefer unutmıycam inşallah
hoş geldin hakkaten bir gelin pir geldin soru bombardımanı olmuş

teşekkürler canım
slm hatun naber nasıl gidiyor işler?

bu arada kızlar benim sata göre 7mayısta doğum yapmam lazım. ama ulturason ölçümlerine göre EDD(CUA) sağ üst köşede yazar. 27nisan çıktı. herseferinde doktora sorucam yine unuttum. şimdi biz hangisini baz almalıyız? bilen varmı bacılarrr

hoşgeldin canım...

slm kızlar ben geldım... gecen gun sitemkar konustum kusura bakmayın malum hamıleleık pıskolojısı ıste ınsan ılgı beklıyoolumunekankayizsmile bugun ıyıyım cok sukur agrılarım azaldı.. sureklı uzanıp dınlenıyorum sıkıldım ama ıdare edıcez artık.. sız nasılsınız bakalım..

gözünaydın canımmaşallah bebeğine. aynen bende baştan hiç almadım ama şuan gidiyo kilolar valla elde olmuyo demekki ne biliyim

selam şekerim

elcoscan bildiğim kadarıyla ultrasonda gözüken tarihi baz almamak gerekiyor.sadece bebeğin gelişiminin önde olduğunu gösteriyor.

herkese merhaba kızlar,
geçmişi okudum geldim;gülümse çok geçmiş olsun canım;

bu arada dün belimden kasığıma doğru inanılmaz bir sancı girdi çok korktum,doktorumu aradım,29-30 hafta itibari ile bel-kasık sancıları olacaktır dedi.Önemli olan herhangi bir akıntı olup olmaması ve sancıların düzenli mi - düzensiz mi olduğu dedi.yorgunluktan olabilir dedi,en güzeli sol tarafa uzanıp dinlenmek dedi.sanırım 2,5 ayın hepsini böyle diken üstünde geçireceğiz.

kızlar yeni doktorum medicalde,bugün doğum tarihini hesaplattım,tahmin edin ben haklı çıktım.25 nisan' da 9 ay doluyor,10 mayısta 40 hafta.birde bana 10 nisan demişlerdi,bebeği erken alıcaklardı hayret bişiy.kızlar doğumda ultrason tarihi dikkate alınıyor,geç dölleme yaşandıysa.değilse sat başı dikkate alınıyor.birde şöyle bir şey duydum kız bebekler 9 ayda doğuyormuş erkekler 9 ay 10 günde,10 gün geç doğarmış haberiniz olsun kızlar.gerçekmi bilmiyorum.selmacım merak etme.mayısa kadar yolumuz var doğuma.

evet canım bende kızların daha erken gekdıgıı duymustum erkekler gununu beklermıs.. ama benım oglum beklemıcek galıba cok heyecanlı gelmek ıcın daha sımdıden cıkıs ıslemlerıne basladı:roflol:

selam kızlarrrr...hasta olanlara geçmiş olsun...tamda benimsorunlarımdan konuşmuşsunuz...kabızlık ve düşük tansiyon...kabızlığa çarebulamadımne denediysem olmadı elma armut kayısı hiçççç...bi zeytinyağ içmedim onuda yapayım bari...hafta başından beri çarpıntım vardı dr.umhemen kardiyolojiye git önemli dedi gittim şükür bişey çıkmadı ama küçük tansiyonum düşükmüş dün 5 ti oymuş çarpıntı yapan..dr.takılmamaya çalış çok çarpıntın olursa gel dedi..çok takılmakta panik atağa neden olabilirmiş...zaman geçsede sağ salim alsak yavrularımızı kucağımıza.

kızlar, ben izindeyken yerime bakacak kişi geldi, ona işleri öğretmem gerekecek. üstelik benimki Selmanınki gibi bayan da değil, erkek, o yüzden yanımda olduğunda ben de giremem artık :))
:)) allah yardımmcın olsun bide erkekmiş:)9
Maltepe Bölge Hastanesi ile ilgili bilgisi olan varmı
ben ilk haftalarda gidiyodum merve hanıma ama pek memnun kalmadım arkadaşlardan orda doğum yapanlar oldu onlardan bi şikayet duymadığım için gitmiştim ama ben beyenmedim
hoş geldin hakkaten bir gelin pir geldin soru bombardımanı olmuş

teşekkürler canım

slm hatun naber nasıl gidiyor işler?
iyi kuşum evdeyim bugün gitmedim işe sen napıyosun
başlatma psikolojinee sen hamilesinde biz neyizalsanaalsanasmile
Hoşgeldin selma
hoşbulduk canım

canım senin daha erken, doktor dikiş filan atar zamanını doldurması için benim bildiğim kadarıyla.her ne kadar doğanlar yaşasada,dış dünyaya daha dayanıklı olması için doktorlar,doğumu geciktirebildileri kadar geciktiriyor.

merhaba kizlar canim cok tsk ederimm gunler ilerledikce zorlasiyor gercekten sagsalim bir doguraydik daha da var boshayallersmile

inşallah hepimizin bebekleri zamanında gelir kızlar...
inşallah canım

geçmiş olsun canım. evet çok takma kafana. bende kabızlığı aylardır çekiyorum yediğim hiç birşeyin faydası olmadı. dr bana bi şurup verdi kabızlık için onunda içinde laktaz olduğu için benimde alerjim var kullanamadım. ama bu ay magnezyuma demire falan başladım onlarda bu sefer ishal yaptı yani çok düzensiz ama kabızlıktan iyi tabi şuanda. doktoruna söyle belki bişey verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…