inşallah canım
geçmiş olsun canım. evet çok takma kafana. bende kabızlığı aylardır çekiyorum yediğim hiç birşeyin faydası olmadı. dr bana bi şurup verdi kabızlık için onunda içinde laktaz olduğu için benimde alerjim var kullanamadım. ama bu ay magnezyuma demire falan başladım onlarda bu sefer ishal yaptı yani çok düzensiz ama kabızlıktan iyi tabi şuanda. doktoruna söyle belki bişey verir.
evet canım bende kızların daha erken gekdıgıı duymustum erkekler gununu beklermıs.. ama benım oglum beklemıcek galıba cok heyecanlı gelmek ıcın daha sımdıden cıkıs ıslemlerıne basladı:roflol:
canım senin daha erken, doktor dikiş filan atar zamanını doldurması için benim bildiğim kadarıyla.her ne kadar doğanlar yaşasada,dış dünyaya daha dayanıklı olması için doktorlar,doğumu geciktirebildileri kadar geciktiriyor.
geçmiş olsun canım
[KIZLAAAAR, bugün kontrolden geldim. Allahıma bin şükür herşey normal çıktı. 2hafta sonra nts ye girmeye başlıcakmışım. buarada 10kilo almışım 58den 68e yükseldim. inanamıyorum ya, başlangıçta birçoğunuzdan kilo alma bakımından geriydim. 5aylık hamileyken 3kilo almıştım. ne yedim ben Allahııım? tabi 3haftadır evde olmamın da etkileri bunlar. şaka biyana sağlıklı olsun oğlum da ben tosun olmaya razıyıımm
Hahaytt o zaman ben erken dogurcam demektir bu :) siz dogumu beklerken ben 10 günlük bir anne olaraktan size tecrübelerimi anlatırım artıkını
İşin şakası bir yana ; Hayırlı ve Tam zamanında gelsinler , sağlıkları yerinde olsun ,
gelen gitmiş gelen gitmiş bekleme zamanlarına gerldik diye kimseden ses çıkmıyor anlatın bakaalım, benim bağırsak problemim de uyutmuyor artık çözümü olan var mı sabahları iki bardak su içiyorum kahvaltıdan önce kuru kayıs yiyorum en az günde 1-2 tane, kan hapım dokunuyor bana ama kansızlıktan ve halsizlikten o kadar korkuyoum ki içmeden de edemiyorum sabah aç karnına zeytinyağı içerdim eskiden rahatsız edecek bişey yediysem ama bu yediklerimle alalkalı dğeil diye her sabah da yağ içmek midemin kaldırabileceği bişey değil, bir de mideme iyi geleen bağırsaklarıma kötü geliyor bağırsaklara iyi gelen mideme ne yapacağımı şaşırdım, çözüm biliyor musunuz?
kizlar süt de bagirsaklari calistirir diye biliyorum benim bebegim de 18 mayisda gelicek dendi tabii Allah bilir hic o kadar bekliyecege benzemiyor nasip artik,,dogum korkum vardi son zamanlarda yasadigim sancilardan aklima bile gelmiorbilmiyorumkismile
kuşum resim eklediğin yerin altında boyut kısmı varya ordan küçültüyosunselma yavru hoşgeldin bana bir el at kız yükleyemedim bu fotoları ben nasıl küçültçem en azından albümlere ekleseydim içimde kalmazdı en azından.
tekrar mrb kızlar çalıştığım için ara ara siteye giriyorum sizlerde çalışıyormsunuz yoksa evdemisiniz
sizleri yeni yeni tanıycam Şeniz
selam arkadaşlar.beni hatırlarsınız umarım.çok sık giremiyorum.size soracaklarım var.dün kontrolümüz vardı. kızım 1780gr ve 44cm. dün tam 29 haftalıktı.sizlerin değerleri nasıl ? hamilelik kitabında okuduklarım farklı.o yüzden kafam karışıyor. en yisi sizlerin ki ile karşılaştırma yapayım dedim.
selam arkadaşlar.beni hatırlarsınız umarım.çok sık giremiyorum.size soracaklarım var.dün kontrolümüz vardı. kızım 1780gr ve 44cm. dün tam 29 haftalıktı.sizlerin değerleri nasıl ? hamilelik kitabında okuduklarım farklı.o yüzden kafam karışıyor. en yisi sizlerin ki ile karşılaştırma yapayım dedim.
slm kızlar ben geldım... gecen gun sitemkar konustum kusura bakmayın malum hamıleleık pıskolojısı ıste ınsan ılgı beklıyoolumunekankayizsmile bugun ıyıyım cok sukur agrılarım azaldı.. sureklı uzanıp dınlenıyorum sıkıldım ama ıdare edıcez artık.. sız nasılsınız bakalım..
hayırlı olsun az kalmış. bebişin kaç kilo olmuş gelişimi nasılmış
herkese selam kızlar opuyorumnanaktan
cogumuzun sıkıntıları artmıs benim de bugunlerde bel ağrılarım arttı, uzun süre oturamıyorum.hayırlısıyla bugunleri de atlatsak
canım gecmiş olsun.sanırım sende hem mide hem de kabızlık sorunu var.bunları hamileliğimin ilk aylarında maximum düzeyde yasadıgım için ne kadar sinir bozucu bir durum oldugunu bilenlerdenim.yağlı ve posalı gıdalar alınca bagırsaklarım çalışırdı,bu sefer de reflüm artardı.sonra reflüm yatıssın diye antiasit surup içerdim bu sefer o da kabızlıgı artırırdı.böyle garip bir kısır döngü işte...
doktorum önce demir hapı vermişti.hem reflü hem de kabızlıga yol acınca içmemiştim.duphalac surup zaten daha 2 hafta öncesine kadar her gun sabah ve aksam içtiğim bişeydi.ne zamanki demiri surup olarak almaya basladım (ferplex) bagırsak problemım ortadan kalktı.nasıl oldu hala anlamıs değilim...
bagırsaklar için zaten yapıyormussun ama ben de sabahları ac karnına kayısı hosafı yiyip üstüne su içiyorum.yine kahvaltıda her sabah zeytinlerimi zeytinyagında yüzer vaziyette yiyorum ve ekmegimi mutlaka bu yaga batırıyorum.az sekerli kabak tatlısı yiyorum nerdeyse 2 gune bir. lifi olan ve mideye dokunmayan nadir besinlerden cunku.bir de avakadonun ezmesi bana iyi gelmişti kendınden de yaglı oldugu için sanırım...
C vitamini reflüyü tetikliyor maalesef en azından benım için öyle .portakal suyunun içine mutlaka seker koyuyorum.kabızlık için kiviyi ben de duymuştum hatta denedim ama midemi mahvetmişti. sanırım c vitamini deposu ya ondan.ekşi olmayan elma benım mideme süper iyi geliyor ilaç niyetine her gun yiyorum
benim kızımda 18 mayısta gelicek diye ebklıyoruz bakalım erken davranmazssa:)
bu arada kızıma sonund abi isim bulduk ( efsa ) olucak inşallah, nasıl sizce ?
hulka maşallah oğluşuna baya bi tosuncuk olacak ben 25 de gitmiştim 850 gr dı gerçi son haftalarda baya bi büyüyolar inşl alır kilo yoksa zayıf olacak oğlum 4 kilo 52 cm doğmuştu bu kızya daha bi çıtıpıtımı olacak netatlım ben 27+5 im oglum 41 cm boyu 1150 gr agırlıgı.. senınkınede masallah.. benımkı gıbı ırı yarı olcak sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?