2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

söyledim canımya verdi duplahalac yazdı ama 2 gün içsem ishal yapıyo bıraksam tekrar kabız..napcamı şaşırdım valla...

Hahaytt o zaman ben erken dogurcam demektir bu :) siz dogumu beklerken ben 10 günlük bir anne olaraktan size tecrübelerimi anlatırım artıkını
İşin şakası bir yana ; Hayırlı ve Tam zamanında gelsinler , sağlıkları yerinde olsun ,

evet canım daha cok erken doktorumda endıselendı o yuzden bakalım erteleyebıldıgımız kadar ertelıcez dogumu.. bebbısım daha cok kucuk..

kizlar süt de bagirsaklari calistirir diye biliyorum benim bebegim de 18 mayisda gelicek dendi tabii Allah bilir hic o kadar bekliyecege benzemiyor nasip artik,,dogum korkum vardi son zamanlarda yasadigim sancilardan aklima bile gelmiorbilmiyorumkismile

hayırlı olsun az kalmış. bebişin kaç kilo olmuş gelişimi nasılmış

valla oyle olcak galıba artık tecrubelerını bızımle paylasırsın artık.. amin canım hepsı zamanda gelır ınsallah..

herkese selam kızlar opuyorumnanaktan
cogumuzun sıkıntıları artmıs benim de bugunlerde bel ağrılarım arttı, uzun süre oturamıyorum.hayırlısıyla bugunleri de atlatsak

canım gecmiş olsun.sanırım sende hem mide hem de kabızlık sorunu var.bunları hamileliğimin ilk aylarında maximum düzeyde yasadıgım için ne kadar sinir bozucu bir durum oldugunu bilenlerdenim.yağlı ve posalı gıdalar alınca bagırsaklarım çalışırdı,bu sefer de reflüm artardı.sonra reflüm yatıssın diye antiasit surup içerdim bu sefer o da kabızlıgı artırırdı.böyle garip bir kısır döngü işte...
doktorum önce demir hapı vermişti.hem reflü hem de kabızlıga yol acınca içmemiştim.duphalac surup zaten daha 2 hafta öncesine kadar her gun sabah ve aksam içtiğim bişeydi.ne zamanki demiri surup olarak almaya basladım (ferplex) bagırsak problemım ortadan kalktı.nasıl oldu hala anlamıs değilim...

bagırsaklar için zaten yapıyormussun ama ben de sabahları ac karnına kayısı hosafı yiyip üstüne su içiyorum.yine kahvaltıda her sabah zeytinlerimi zeytinyagında yüzer vaziyette yiyorum ve ekmegimi mutlaka bu yaga batırıyorum.az sekerli kabak tatlısı yiyorum nerdeyse 2 gune bir. lifi olan ve mideye dokunmayan nadir besinlerden cunku.bir de avakadonun ezmesi bana iyi gelmişti kendınden de yaglı oldugu için sanırım...

C vitamini reflüyü tetikliyor maalesef en azından benım için öyle .portakal suyunun içine mutlaka seker koyuyorum.kabızlık için kiviyi ben de duymuştum hatta denedim ama midemi mahvetmişti. sanırım c vitamini deposu ya ondan.ekşi olmayan elma benım mideme süper iyi geliyor ilaç niyetine her gun yiyorum

Son düzenleme:
tekrar mrb kızlar çalıştığım için ara ara siteye giriyorum sizlerde çalışıyormsunuz yoksa evdemisiniz
sizleri yeni yeni tanıycam Şeniz

benim kızımda 18 mayısta gelicek diye ebklıyoruz bakalım erken davranmazssa:)
bu arada kızıma sonund abi isim bulduk ( efsa ) olucak inşallah, nasıl sizce ?

selam arkadaşlar.beni hatırlarsınız umarım.çok sık giremiyorum.size soracaklarım var.dün kontrolümüz vardı. kızım 1780gr ve 44cm. dün tam 29 haftalıktı.sizlerin değerleri nasıl ? hamilelik kitabında okuduklarım farklı.o yüzden kafam karışıyor. en yisi sizlerin ki ile karşılaştırma yapayım dedim.

tatlım ben 27+5 im oglum 41 cm boyu 1150 gr agırlıgı.. senınkınede masallah.. benımkı gıbı ırı yarı olcak sanırım..

maşallah kızına...sanırım sattan önde...benimoğlan 28+2 günlükken 1163 gr. ve 38 cm.di dr.um sata uyumlu dedi...senin kız tosuncuk olma yolunda....

çoğumuz çalışıyoruz canım şanssız hamilelerdeniz yani:))

evet canım artık zor oluyor benim işim birde uzakta ,doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun

hamilelik psikolojisi benim rüyalarda ortaya çıkıyor, abuk subuk bisürü rüya. bugün kontrolüm var diye dün gece tüm hastane personelini rüyamda görmüşümdür.

hayırlı olsun az kalmış. bebişin kaç kilo olmuş gelişimi nasılmış

sağolasın zelihacım. sen fatma bacımla devam ediyorsun heralde. hastanede tanıştığım bir arkadaş ondan çok memnun kaldı. normal doğum yaptırmış. beni birkaç kere terslediği için değiştirmiştim. bebiş her seferinde farklı çıkıyor. geçen aylarda gelişimi geri çıkmıştı. çok üzülmüştüm. hersabah yumurta haşlama yiyorum o bebeği geliştirdi çok şükür. ulturason haftası 31+3 1700gr olmuş senin bebiş nasıl son kontrol nasıl geçti?

ben de kabızlıktan dolayı ferplex şurup kullanıyorum. geçen şurubum bitti diye 2gün hap içtim mahvetti beni.

[abi isim bulduk ( efsa ) olucak inşallah, nasıl sizce ?[/QUOTE]

anlamı neymiş?

slm kızlar baya kaynatmışsınız etrafı toplayıp geldim bana da erken doğuracam gibi geliyo hemde ilkim sezeryan nisanda başlar sancım gibi geliyo hiçbi hazırlığımda yok sağlıklı gelsinler zamanındada onlar doğduktan sonra da eksikleri tamam olur

tatlım ben 27+5 im oglum 41 cm boyu 1150 gr agırlıgı.. senınkınede masallah.. benımkı gıbı ırı yarı olcak sanırım..
hulka maşallah oğluşuna baya bi tosuncuk olacak ben 25 de gitmiştim 850 gr dı gerçi son haftalarda baya bi büyüyolar inşl alır kilo yoksa zayıf olacak oğlum 4 kilo 52 cm doğmuştu bu kızya daha bi çıtıpıtımı olacak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…