Zelihacım bebeğine maşallah süper aynı haftadayız seninle ama doğrumu anladım bütün hamileliğin boyunca 3 kilo aldın onun da 2 sini verdin ve geriye 1 kilo kalıyor oda bebekmi yok canım yani sen Ebru Şallıyı geçtin maşallah sana
benim annemde ablalarımı hiç kilo almadan doğurmuş...ama baya bi kiloluymuş hatun 90 kiloyla hamile kalmış..üstelik almanya gibi bi yerde olunca dr. yeme içme aç kal kilo alma demiş oda ole yapmış...bu arada o kiloda normal doğurmuş anacım...
anladım canım gerçekten bunu başarabilen bir anne adayı varmıdır bilmiyorum ama seni ayakta alkışlıyorum gerçekten süpersin öyleyse, çünkü hamilelik sanırım biraz da kendimizi şımarttığımız bir dönem normalde yemediklerimizi de bazan şımarıklık olsun diye yiyebiliyoruz zaten bebeğe kilo aldırmak için yemek diye bir şey yok o her halukarda bizden alıyor harikasın
brn annenden de fazla kıloluyum 100 kıloyum ben
bende yiyorum ama almıyorum hayatımın hıc bır donemınde boyle omadı. ama yazın zayıflamak için spor yapıyordum salona gidiyordum sanırım bu yüzden almıyorum. bununda katkısı olabilir
büyük rahatlık epidural ama sanırım riske girmek istemiyorlar annenin çekeceği 15-20 dakikalık ağrı için ben 2 epidural ile sezeryan oldum eğer benim ilk kızım dönseydi normal doğurmayı çok istiyordum herkese tavsiyem kendinizi hiç bir şeye hazırlamayın son anda değişebiliyor herşey elbetteki herşeyi normali en güzeli hayırlısı bu arada fiyatlar İstanbul da daha iyi sanırım bir de A sınıfı B sınıfı C sınıfı değişiyo yani hastane A sınıfı ise fiyatlar çok yüksek
büyük rahatlık epidural ama sanırım riske girmek istemiyorlar annenin çekeceği 15-20 dakikalık ağrı için ben 2 epidural ile sezeryan oldum eğer benim ilk kızım dönseydi normal doğurmayı çok istiyordum herkese tavsiyem kendinizi hiç bir şeye hazırlamayın son anda değişebiliyor herşey elbetteki herşeyi normali en güzeli hayırlısı bu arada fiyatlar İstanbul da daha iyi sanırım bir de A sınıfı B sınıfı C sınıfı değişiyo yani hastane A sınıfı ise fiyatlar çok yüksek
evet sanırım ethica hastanesi 15000 lira (15bin) şaşırıp yanlış yazmadım yani. çok pahalı ve saçma sabahtan geceye kadar plates topunda zıplatmışlar sonrada kordon kısa deyip sezaryen yapmışlar olucak iş mi bu
evet sanırım ethica hastanesi 15000 lira (15bin) şaşırıp yanlış yazmadım yani. çok pahalı ve saçma sabahtan geceye kadar plates topunda zıplatmışlar sonrada kordon kısa deyip sezaryen yapmışlar olucak iş mi bu
bu fiyat sgk fiyatı değildir heralde....
sgk geçerlimi bilmiyorum sen nereye gidiyorsun. mesela izmirde bir dr var doğumhaneye girdi 2 dk sonra doğum oldu ve 2500 lira ücret aldı elini bile sürmedi yani
ben sakaryada yaşıyorum özel adatıp hastanesine gidiyorum..yazdıklarım sgk fiyatları...özel olunca nekadar sormadım...özel bi durum olmadığı sürece ekstra ücret yok dediler..allah korusun kuvez sorunu falan olsa özel hastanelerde geceliği çok pahalıymış die duydum...
doktora gittim geldim yarındı aslında kontrolüm ama sağolsun dr yarın için tekrar yormadı beni. oğluşum byümüş 1100 gr olmuş35 cm boyu iri dedi yanakları tombik tombikti. gelişimi gayet güzel dedi. bu aya kadar 3 kilo almıştım ama bu ay 2 kilo vermişim. neden bilmiyorum kilo almam falan çnemli değil mühim olan bebeğim büyüsün karnım çıkmayınca korkuyorum. 10 güne kadar geri gelir korkularım randevuda rahatlıyor sonra yine başlıyorum hqala karnım çıkmadı büyüyormu acaba diye. neyseki iyiymiş oğluşum
doktora gittim geldim yarındı aslında kontrolüm ama sağolsun dr yarın için tekrar yormadı beni. oğluşum byümüş 1100 gr olmuş35 cm boyu iri dedi yanakları tombik tombikti. gelişimi gayet güzel dedi. bu aya kadar 3 kilo almıştım ama bu ay 2 kilo vermişim. neden bilmiyorum kilo almam falan çnemli değil mühim olan bebeğim büyüsün karnım çıkmayınca korkuyorum. 10 güne kadar geri gelir korkularım randevuda rahatlıyor sonra yine başlıyorum hqala karnım çıkmadı büyüyormu acaba diye. neyseki iyiymiş oğluşum
sgk geçerlimi bilmiyorum sen nereye gidiyorsun. mesela izmirde bir dr var doğumhaneye girdi 2 dk sonra doğum oldu ve 2500 lira ücret aldı elini bile sürmedi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?