2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zelihacım bebeğine maşallah süper aynı haftadayız seninle ama doğrumu anladım bütün hamileliğin boyunca 3 kilo aldın onun da 2 sini verdin ve geriye 1 kilo kalıyor oda bebekmi yok canım yani sen Ebru Şallıyı geçtin maşallah sana

doğru anladın canım. galıba gecıcem onuda. zaten kılo problemım vardı benım. baya fazla kılom var ıyı oluyor aslında hedefımız buydu dr ıle ve emın adımlarla sona yaklasıyoruz

anladım canım gerçekten bunu başarabilen bir anne adayı varmıdır bilmiyorum ama seni ayakta alkışlıyorum gerçekten süpersin öyleyse, çünkü hamilelik sanırım biraz da kendimizi şımarttığımız bir dönem normalde yemediklerimizi de bazan şımarıklık olsun diye yiyebiliyoruz zaten bebeğe kilo aldırmak için yemek diye bir şey yok o her halukarda bizden alıyor harikasın

benim annemde ablalarımı hiç kilo almadan doğurmuş...ama baya bi kiloluymuş hatun 90 kiloyla hamile kalmış..üstelik almanya gibi bi yerde olunca dr. yeme içme aç kal kilo alma demiş oda ole yapmış...bu arada o kiloda normal doğurmuş anacım...

brn annenden de fazla kıloluyum 100 kıloyum ben

bende yiyorum ama almıyorum hayatımın hıc bır donemınde boyle omadı. ama yazın zayıflamak için spor yapıyordum salona gidiyordum sanırım bu yüzden almıyorum. bununda katkısı olabilir

bu arada dün hastanedeyken doğum fiyatlarınıda öğrendim..özel hastane olduğu için sormaya cesaret edemiyorum...bütün ekstralar dahil (yatma ilk dr.muaynese ilk aşı vs.)normal 550 sezeryan 1000 liraymış acayıp rahatladım..bukadar ucuz beklemiyordum..epudiral varmı normal doğumda dedim çok tercih edilmiyo normal doğumda tabi dr.unuzlada konuşursunuz oda 900 civarı oluyo dedi...normal doğumda nie önerilmiyoki epudiral anlamadım...

gerçekten süper bence yediklerini yakabilecek kadar da aktifsin yani yakıyorsun dolayısıyla hem beslenmiş hem de kilo almamış oluyorsun söze ne hacet harika müthiş bişey başarıyorsun

selam kızlar bugün sadece sizi okumakla geçti yetişemedim

psilokum sende bursadansın sanırım hangi doktora gidiyosun?

büyük rahatlık epidural ama sanırım riske girmek istemiyorlar annenin çekeceği 15-20 dakikalık ağrı için ben 2 epidural ile sezeryan oldum eğer benim ilk kızım dönseydi normal doğurmayı çok istiyordum herkese tavsiyem kendinizi hiç bir şeye hazırlamayın son anda değişebiliyor herşey elbetteki herşeyi normali en güzeli hayırlısı bu arada fiyatlar ıstanbul da daha iyi sanırım bir de A sınıfı B sınıfı C sınıfı değişiyo yani hastane A sınıfı ise fiyatlar çok yüksek

bu arada umarım yanlış anlamamışsındır beni..ben hatun 90 kiloylamış kalmış falan diyince...benim annem pek tutamazda boğazını almanyada kendini yemeğe vurmuş 9 ayda 65 kilodan 90 kiloya çıkmış ve verememiş bidahada ondan ole yazdım...

bende o yüzden korkuyodum fiyatlardan çünkü hastanem A sınıfı...sgk fiyatlarının bukadar uygun olucanı hiç düşünmemiştim...

evet sanırım ethica hastanesi 15000 lira (15bin) şaşırıp yanlış yazmadım yani. çok pahalı ve saçma sabahtan geceye kadar plates topunda zıplatmışlar sonrada kordon kısa deyip sezaryen yapmışlar olucak iş mi bu

ethica şaşırmış sanırım

sgk geçerlimi bilmiyorum sen nereye gidiyorsun. mesela izmirde bir dr var doğumhaneye girdi 2 dk sonra doğum oldu ve 2500 lira ücret aldı elini bile sürmedi yani

ben sakaryada yaşıyorum özel adatıp hastanesine gidiyorum..yazdıklarım sgk fiyatları...özel olunca nekadar sormadım...özel bi durum olmadığı sürece ekstra ücret yok dediler..allah korusun kuvez sorunu falan olsa özel hastanelerde geceliği çok pahalıymış die duydum...

aslında doğum evleri falan da çok iyi diyorlar..ama ilk doğumolunca dahada bi korkuyorum devlet hastanelerinde ve doğumevlerinde sancı odaları 4-6 kişilik falan oluyomuş..herkes bir arada bi bağırsa ben daha çok korkarım hatta bi arkadaşım devlete gidiyodu antalyada nst ye girdinde biride doğumsancısı çekiyomuş çok korktum hayatta normal yapamam dedi ve sezeryan oldu...benim hastanemde sancı odaları tek kişilik yoksa özel hastane devlet hastanesi önemli değil önemli olan dr. ve ebelerin yaklaşımı

benim hastanemde kuvöz paraları doğum ücretine dahil 1 gün de 30 günde kalsı artı ücret istenmiyor sadece sarılık için yapılan ışın tedavisi ücretli bunun içinde bende zaten çocuk ghastanesi tercih ederim daha deneyimliler onlar sonuçta

8 ayda 1 kilo vay canına. kafamçokkarıştı Bebişler bile 1.5 kilo artık

aaaa ne kadar uğurlu bir bebişin olcak. çocuk da yaparım kilo da veririm diyosun yani senin adına çok sevindim.

sgk geçerlimi bilmiyorum sen nereye gidiyorsun. mesela izmirde bir dr var doğumhaneye girdi 2 dk sonra doğum oldu ve 2500 lira ücret aldı elini bile sürmedi yani

kim kine ooo

kızlar 1saat uyudum amma kaynatmışsınız haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…