pisilokum maşallah bebişin çook tatlı
canım neyle besleniyorsun merak ettim valla özel bişeyler yiyormusun bebek için fayda sağlayann bizde yapalım benim oğlum 26 haftalıkken 850 gr dı boyuda 34 cm di dr. normal dedi ama bende tosun olsun istiyorumm. ben 45 ile hamile kalmıştım şimdi 58,5 oldum bakalım haftaya kont. var ne kadar oldukteşekkür ederiz teyzesi a.s.
pardon psilokum senin bebişin resmiymiş dombili çok güzel yakalamış doktor süper
rica ederim canım inşallah işe yararohh ne güzel ben de evden yazmak isityorum
sağol canım ilaç isimlerini de haftaya cuma doktoruma gittiğimde söyleyeceğim bol lifli tüketme konusunda da önerilerin uyucam hepsini yazdım
respicim yaşlı anne diyorlar bize doktorlar ama geçen bir doktor valla özendim ben de doğurcam dedi bayağı da samimiydi önemli olan hissettiğimiz yaş he he
selma kız evdemıydın sen.. yapıldımıydı bılgısayarın.. hayırdır rahatsız felan deılsın demi..
canım neyle besleniyorsun merak ettim valla özel bişeyler yiyormusun bebek için fayda sağlayann bizde yapalım benim oğlum 26 haftalıkken 850 gr dı boyuda 34 cm di dr. normal dedi ama bende tosun olsun istiyorumm. ben 45 ile hamile kalmıştım şimdi 58,5 oldum bakalım haftaya kont. var ne kadar olduk
yok canım aneme geldim bi sorun yok gitmedim işe bugün yardımcım var artık nasıl olsa:))
kuru inciri annemde aldı bana duruyor dolabımda 1 kilo halaa bari yiyim onları... saol canım maşallah nazar değmesin tosuncuğaa....canım yazdıklarımı okumuşsundur 47 kiloydum hamile kaldığımda.aklıma yemek içmek pek gelmezdi. hamile kalınca çok açlık hissetmeye başladım.mide bulantım nerdeyse hiç olmadı.öyle tabak tabak yemeklerde yiyemem halen.ama çok acıkınca napsam napsam düşündüm habire atıştırmak gerekiyor. karadenizliyiz ya aklıma fındık geldi.oturma odasına koca bir kapta kabuklu fındığı koydum. acıktıkça onunla bastırdım öğünleri normal yiyordum. fındıkta her zaman kar etmiyor bazı aralarda meyveler yiyordum.pazardan 7-8 çeşit meyve aldığımı bilirdim.kaptaki fındık bitince ceviz koyuyordum. ceviz bitince fındık..bu halen daha böyle gidiyor. önceden hiç yemezdim kuru incirde yiyorum hemde kaç tane.hazımsızlığada iyi geliyor. sabahtan akşama kadar halen daha böyle yiyorum.çok sık ama azar azar. belki inanmazsın ama aldığım elevit kutusunun daha bir tableti bitmedi.bebiş önde gitmeye başlayımca bıraktım zaten.. işte böyle canım.bebişte tosuncuk oldu bende..
canım yazdıklarımı okumuşsundur 47 kiloydum hamile kaldığımda.aklıma yemek içmek pek gelmezdi. hamile kalınca çok açlık hissetmeye başladım.mide bulantım nerdeyse hiç olmadı.öyle tabak tabak yemeklerde yiyemem halen.ama çok acıkınca napsam napsam düşündüm habire atıştırmak gerekiyor. karadenizliyiz ya aklıma fındık geldi.oturma odasına koca bir kapta kabuklu fındığı koydum. acıktıkça onunla bastırdım öğünleri normal yiyordum. fındıkta her zaman kar etmiyor bazı aralarda meyveler yiyordum.pazardan 7-8 çeşit meyve aldığımı bilirdim.kaptaki fındık bitince ceviz koyuyordum. ceviz bitince fındık..bu halen daha böyle gidiyor. önceden hiç yemezdim kuru incirde yiyorum hemde kaç tane.hazımsızlığada iyi geliyor. sabahtan akşama kadar halen daha böyle yiyorum.çok sık ama azar azar. belki inanmazsın ama aldığım elevit kutusunun daha bir tableti bitmedi.bebiş önde gitmeye başlayımca bıraktım zaten.. işte böyle canım.bebişte tosuncuk oldu bende..
evet sevdim bu sloganı genciz güzeliz tecrübeliyiz gerçekten her yaşın başka bir havası var insana kattığı, ben 30 lu yaşlarımı çok seviyorum kişiliğimin tam anlamıyla oturduğunu düşünüyorum netekim 20 li yaşlardaki fiziklerimiz olsa fena olmaz diye de ekliyorum ama olmuyor işte her kırışıklık bir mana katıyor bize
oda olabilir canım haklısın bizim babamıza çeker inşallah o zaman iri yarıdır kendişsi maşallahh :)ne güzel yaaa..bizde de eşimden dolayı fındık eksik olmaz bende hergün mutlaka fındık ve ceviz yiyorum...meyvesiz günüm zaten olmuyo sabahları mutlaka yumurta pekmez...ben tosuncuk olma yolunda ilerlerken (enson 8 kilo almıştım) oğlum normal gidiyo tosuncuk olamadı..yenilenlerlede çok alakası yok sanırım...yapı durumu..
oda olabilir canım haklısın bizim babamıza çeker inşallah o zaman iri yarıdır kendişsi maşallahh :)
kuru inciri annemde aldı bana duruyor dolabımda 1 kilo halaa bari yiyim onları... saol canım maşallah nazar değmesin tosuncuğaa....
valla aslında benim oğlanın tosuncuk olmaması normal...ben 2800 gr. doğmuşum..eşimde 3500...gerçi eşim 4 aylık 9 kiloya ulaşmış ama doğum kilosunu çokta fazla beklemiyorum yinede 3 kiloyu geçse süper olur tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?