2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederiz teyzesi a.s.
canım neyle besleniyorsun merak ettim valla özel bişeyler yiyormusun bebek için fayda sağlayann bizde yapalım benim oğlum 26 haftalıkken 850 gr dı boyuda 34 cm di dr. normal dedi ama bende tosun olsun istiyorumm. ben 45 ile hamile kalmıştım şimdi 58,5 oldum bakalım haftaya kont. var ne kadar olduk

selma kız evdemıydın sen.. yapıldımıydı bılgısayarın.. hayırdır rahatsız felan deılsın demi..

pardon psilokum senin bebişin resmiymiş dombili çok güzel yakalamış doktor süper

çok teşekkür ederiz teyzesi.. bir keresinde parmak kaldırmıştı çok hoşuma gitmişti ama resmini çekmemişti. çalışkan kızım şimdiden parmak kaldırmayı biliyo :)

güncellenme zamanı 10.54 | 26.2.2010
Haberi tek sayfada gösterHabere yorum yazArkadaşına gönderSitene ekleSayfayı yazdırRSSCepten okuAt kosturup birbirine değnek atarak topluca oynanan spor hangisidir?
aCiritbAt yarışıcBinicilikdOkçuluk

haberi paylaşFacebookGoogleYahooMixxDiggStumbleUponDel.icio.usredditTwitterMyspacefriend feedAzbuz
Blog yaz, haberi yorumla!Türkiye'nin
ufkunu açıyoruz!
Her vatandaş gazeteci,
her konuda bir görüş...
Web sitesi olan herkes
SizdenSize'de buluşuyor!
HABERıN ETıKETLERı
sezaryen Brezilya
Sen de etiket ekle!

gönder

Mobil internet ile
cepten oku
Iphone'a özel
uygulamayı indir
Twitter'dan takip et
Haberci ile
bilgisayarında oku
Sitene ekle ile
haberleri sitende göster
Son dakika haberleri SMS
ile cebine gelsin
Ekran koruyucu ile
Doktorlar doğumda kavga etti bebek ölü doğdu

Brezilya Sao Paulo'da Gislaine Santana adlı kadın doğum yaparken iki doktor tartışmaya başladı ve...

Tartışma büyüyünce doktorlar doğumu bırakıp yumruk yumruğa birbirine girdi. Nihayet 1.5 saat sonra üçüncü bir doktor Gislaine Santana’nın yanına gelerek acil sezaryen ameliyatı yaptı. Fakat bebek ölü doğdu. Görevden alınan doktorlar hakkında soruşturma başlatıldı.

ya böyle şeyler de oluyor dünyada allah korusun

ohh ne güzel ben de evden yazmak isityorum
sağol canım ilaç isimlerini de haftaya cuma doktoruma gittiğimde söyleyeceğim bol lifli tüketme konusunda da önerilerin uyucam hepsini yazdım
rica ederim canım inşallah işe yarar

respicim yaşlı anne diyorlar bize doktorlar ama geçen bir doktor valla özendim ben de doğurcam dedi bayağı da samimiydi önemli olan hissettiğimiz yaş he he

kim demiş yaşlı oldugumuzu klava:
bunu diyeni şöyyyleee bi iki sallıyım da kendine gelsin vatandas alsanaalsanasmile

genciz güzeliz tecrübeliyiz evellallah bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
psilokum evet başarılı bir öğrenci hayatı olacak demekki, bende 17. ve 20. haftalarda girdim ayrıntılıya görüntü almakta zorlandık böyle güzel pozisyonları her zaman vermiyorlar bazan izliyoruz cd leri kızlarım sanki birşeyler görüyormuş gibi aaa canım çok tatlısın falan yapıyorlar çok gülüyoruz

evet sevdim bu sloganı genciz güzeliz tecrübeliyiz gerçekten her yaşın başka bir havası var insana kattığı, ben 30 lu yaşlarımı çok seviyorum kişiliğimin tam anlamıyla oturduğunu düşünüyorum netekim 20 li yaşlardaki fiziklerimiz olsa fena olmaz diye de ekliyorum ama olmuyor işte her kırışıklık bir mana katıyor bize

canım yazdıklarımı okumuşsundur 47 kiloydum hamile kaldığımda.aklıma yemek içmek pek gelmezdi. hamile kalınca çok açlık hissetmeye başladım.mide bulantım nerdeyse hiç olmadı.öyle tabak tabak yemeklerde yiyemem halen.ama çok acıkınca napsam napsam düşündüm habire atıştırmak gerekiyor. karadenizliyiz ya aklıma fındık geldi.oturma odasına koca bir kapta kabuklu fındığı koydum. acıktıkça onunla bastırdım öğünleri normal yiyordum. fındıkta her zaman kar etmiyor bazı aralarda meyveler yiyordum.pazardan 7-8 çeşit meyve aldığımı bilirdim.kaptaki fındık bitince ceviz koyuyordum. ceviz bitince fındık..bu halen daha böyle gidiyor. önceden hiç yemezdim kuru incirde yiyorum hemde kaç tane.hazımsızlığada iyi geliyor. sabahtan akşama kadar halen daha böyle yiyorum.çok sık ama azar azar. belki inanmazsın ama aldığım elevit kutusunun daha bir tableti bitmedi.bebiş önde gitmeye başlayımca bıraktım zaten.. işte böyle canım.bebişte tosuncuk oldu bende..

selam güzellerr hayırlı cumalar hepinizeopuyorumnanaktan

kuru inciri annemde aldı bana duruyor dolabımda 1 kilo halaa bari yiyim onları... saol canım maşallah nazar değmesin tosuncuğaa....

ne güzel yaaa..bizde de eşimden dolayı fındık eksik olmaz bende hergün mutlaka fındık ve ceviz yiyorum...meyvesiz günüm zaten olmuyo sabahları mutlaka yumurta pekmez...ben tosuncuk olma yolunda ilerlerken (enson 8 kilo almıştım) oğlum normal gidiyo tosuncuk olamadı..yenilenlerlede çok alakası yok sanırım...yapı durumu..

tamam o zaman bizim dernegin sloganı ilan ediyorum :lepi:
ozlemco da gelsın ona da söyleyelim aklinialirimsmile

oda olabilir canım haklısın bizim babamıza çeker inşallah o zaman iri yarıdır kendişsi maşallahh :)

oda olabilir canım haklısın bizim babamıza çeker inşallah o zaman iri yarıdır kendişsi maşallahh :)

valla aslında benim oğlanın tosuncuk olmaması normal...ben 2800 gr. doğmuşum..eşimde 3500...gerçi eşim 4 aylık 9 kiloya ulaşmış ama doğum kilosunu çokta fazla beklemiyorum yinede 3 kiloyu geçse süper olur tabi..

kuru inciri annemde aldı bana duruyor dolabımda 1 kilo halaa bari yiyim onları... saol canım maşallah nazar değmesin tosuncuğaa....

ye canım ye kuru incir güzeldir. önceden hiç sevmezdim ama tadını bilmediğimdenmiş meğer.az önce mutfaga gidip getirdim şimdi yazışırken atıştırıyorum. diyorumya her yanım yiyecek zulası :roflol: iş yerinde de hep mutfakta yakalıyorlar.utanıyorum ama napayım.doktor sık sık ye bebeğin kan şekeri dengesi düzenli gitsin dedi.sakın saatlerce aç kalma kan şekerin düşer bebeği etkiliyor dedi.çok yemek yiyemediğim için zaten mecburen böyle..ayyy bide yeşil elma.her yerim yeşil elma oldu rekor kırdım yemekten. yiyin kuzularımız beslensin.tombiş olmalarına gerek yok sağlıklı olsunlar yeterki..

çok kilolu olmasından sa sağlıklı olsunlar zaten ilk 4 ay 1 kilo alıyor bebekler 3 kilo ve üstü çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…