sen yine ii doğmuşsun ben 8 aylık doğmuşum 2 kilo 700 gr sürekli uyuyormuşum ayımı doldurmak için uyurkende 2kg200 gr a düşmüşüm kaydirigubbakcemile3valla aslında benim oğlanın tosuncuk olmaması normal...ben 2800 gr. doğmuşum..eşimde 3500...gerçi eşim 4 aylık 9 kiloya ulaşmış ama doğum kilosunu çokta fazla beklemiyorum yinede 3 kiloyu geçse süper olur tabi..
ye canım ye kuru incir güzeldir. önceden hiç sevmezdim ama tadını bilmediğimdenmiş meğer.az önce mutfaga gidip getirdim şimdi yazışırken atıştırıyorum. diyorumya her yanım yiyecek zulası :roflol: iş yerinde de hep mutfakta yakalıyorlar.utanıyorum ama napayım.doktor sık sık ye bebeğin kan şekeri dengesi düzenli gitsin dedi.sakın saatlerce aç kalma kan şekerin düşer bebeği etkiliyor dedi.çok yemek yiyemediğim için zaten mecburen böyle..ayyy bide yeşil elma.her yerim yeşil elma oldu rekor kırdım yemekten. yiyin kuzularımız beslensin.tombiş olmalarına gerek yok sağlıklı olsunlar yeterki..
evet kuru incir ve ceviz birlikte ben de çok tükettim son dönemdeki favorim sucuk diyorlarya bildiğimiz sucuk değil ama içinde ceviz oluyor dışı dut veya üzüm suyundan yapılan pestil tarzı yeni favorim onlar yeşil elma her daim favorimalkisalkisalkis
Nuremcim canının istediklerini dene kurutulmuş meyveler çok sağlıklı yememiz lazım ben 10 kiloya yaklaştım kiloyu dert etmeyin ben daha önceki hamileliklerimi hep 16 kiloyla bitirdim 2 sezeryanım var ve hepsinde 6 ayda eski kiloma döndüm ben de su içemiyorum daha doğrusu içerim de wc sıkıntısı yüzünden içemiyorum çok şükür idrar yolu enfeksiyonu olmadım tatlı konusunda ben de aynıydım 5. aydan sonra tatlılara başladım o da kurabiye falan çayın yanında
evet Nurem cim benim 3. hikayem hepsinde ki heyecanım farklı öyle güzelki hepinize tavsiye ediyorum ve lütfen bebişlerin arası çok olmasın kardeş olmayı başarabilsinler çok güzel oyunlar kuruyorlar öğretmenleri geçenlerde hayatınızda sizi en çok üzecek şey nedir diye sormuş ikisi farklı sınıflardalar kreşte ikisinin civabı da aynı, biri hayatımda Lara nın olmaması demiş diğeri de Doğasız bir hayat demiş çok mutlu oldum şimdi de bana destek oluyorlar annecim senin karnında kardeşimiz var biz yaparız sen otur diye laf olsun diye de olsa söylüyorlar çok hoşuma gidiyor
aldığın besinleri sen değil bebeğin kullanıyor çok boş kalorili şeyler yemezsen de sen de yağ birikmesine sebep olmuyor böylece sen değil bebek alıyor kilolarışuda aklıma takılıyo arkadaşlar...anne kilo almadığı zamanlarda bebek kilo almış oluyoya..nasıl oluyoda bizim kilomuza etki etmiyo...21 subattı son kontrolum hala kilo almadım ve tedirginim acaba bebeğim kilo almadımı die...biri anlıcamşekilde açıklarsa sevinirimmm
ne kadar güzell allah bağışlasın hepsni canım analı babalı büyüsünler inş.zekilk kullanıcısından alıntı
evet Nurem cim benim 3. hikayem hepsinde ki heyecanım farklı öyle güzelki hepinize tavsiye ediyorum ve lütfen bebişlerin arası çok olmasın kardeş olmayı başarabilsinler çok güzel oyunlar kuruyorlar öğretmenleri geçenlerde hayatınızda sizi en çok üzecek şey nedir diye sormuş ikisi farklı sınıflardalar kreşte ikisinin civabı da aynı, biri hayatımda Lara nın olmaması demiş diğeri de Doğasız bir hayat demiş çok mutlu oldum şimdi de bana destek oluyorlar annecim senin karnında kardeşimiz var biz yaparız sen otur diye laf olsun diye de olsa söylüyorlar çok hoşuma gidiyor
Valla benim eşim de hep tek çocuk derdi demekki senin de en az üç olucak yani bazı şeylerin önüne geçemiyorsun ben ilk bebişimi tedaviyle buldum sonra doktor kendiliğinden olmaz dedi diye herhangi bir önlem almadık derken Doğa mız geldi bu ise tamamen mucize eşim ilk duyduğunda bu 3. yü acaip bozulmuştu ve çok ilginç kendisi tek hiç kardeşi yok sanırım çok çocuk fikri onu korkuttu ama Allahım herşeyin en güzelini biliyor senin de gönlüne göre olacaktır herşey
aldığın besinleri sen değil bebeğin kullanıyor çok boş kalorili şeyler yemezsen de sen de yağ birikmesine sebep olmuyor böylece sen değil bebek alıyor kiloları
Canım benim eşimde tek çocuk. Ve hiç kardeş özlemi de çekmiyor. Küçükken de istememiş kardeş, şimdi de mutlu halinden:) Hadi bakalım belki bizde sizin gibi oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?