2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen yine ii doğmuşsun ben 8 aylık doğmuşum 2 kilo 700 gr sürekli uyuyormuşum ayımı doldurmak için uyurkende 2kg200 gr a düşmüşüm kaydirigubbakcemile3

Kızlar maşallah size ne güzel besleniyosunuz. Ben bunları okuyunca suçululuk duyuyorum. Hiç dikkat etmiyorum yediklerime desem yeridir. Bolca su içiyorum ben:)

evet kuru incir ve ceviz birlikte ben de çok tükettim son dönemdeki favorim sucuk diyorlarya bildiğimiz sucuk değil ama içinde ceviz oluyor dışı dut veya üzüm suyundan yapılan pestil tarzı yeni favorim onlar yeşil elma her daim favorimalkisalkisalkis

Maşallah:)) Canım kaç kilo aldın sen? Benim tatlıyla hiç aram yok. Nadiren sütlü tatlıları yiyorum. O dediğin sucuğu da hiç sevmem

şuda aklıma takılıyo arkadaşlar...anne kilo almadığı zamanlarda bebek kilo almış oluyoya..nasıl oluyoda bizim kilomuza etki etmiyo...21 subattı son kontrolum hala kilo almadım ve tedirginim acaba bebeğim kilo almadımı die...biri anlıcamşekilde açıklarsa sevinirimmm

Zekilk şimdi okudum 3.kez anne olacakmışsın:) Çok güzel yaa... ımrendim valla. Allah bize de nasip eder inşallah...

Nuremcim canının istediklerini dene kurutulmuş meyveler çok sağlıklı yememiz lazım ben 10 kiloya yaklaştım kiloyu dert etmeyin ben daha önceki hamileliklerimi hep 16 kiloyla bitirdim 2 sezeryanım var ve hepsinde 6 ayda eski kiloma döndüm ben de su içemiyorum daha doğrusu içerim de wc sıkıntısı yüzünden içemiyorum çok şükür idrar yolu enfeksiyonu olmadım tatlı konusunda ben de aynıydım 5. aydan sonra tatlılara başladım o da kurabiye falan çayın yanında

evet Nurem cim benim 3. hikayem hepsinde ki heyecanım farklı öyle güzelki hepinize tavsiye ediyorum ve lütfen bebişlerin arası çok olmasın kardeş olmayı başarabilsinler çok güzel oyunlar kuruyorlar öğretmenleri geçenlerde hayatınızda sizi en çok üzecek şey nedir diye sormuş ikisi farklı sınıflardalar kreşte ikisinin civabı da aynı, biri hayatımda Lara nın olmaması demiş diğeri de Doğasız bir hayat demiş çok mutlu oldum şimdi de bana destek oluyorlar annecim senin karnında kardeşimiz var biz yaparız sen otur diye laf olsun diye de olsa söylüyorlar çok hoşuma gidiyor

Ben hep çok çocuğum olsun istemişimdir. Çok duygulandım yazdıklarını okuyunca. Allah inşallah bana da nasip eder. Benim eşim çok çocuk istemiyor. Ona kalsa 1 yeter, ama ben en azından 2 tane olsun istiyorum. Bu dünyada annelik kadar güzel bir duygu yok sanırım.
Canım ben kurutulmuş meyveyi geçtim, meyvenin kendini bile az yiyorum:) En sık yediğim meyve de muz. Benim doktorum kiloyu çok önemsiyor:) Valla biraz fazla yiyecek olsam, onun korkusuna yemiyorum:) Ayy bu arada çocuklarının isimleri de çok güzel. Allah bağışlasın. Allah bana da kısmet etsin inşallah. kaydirigubbakcemile5

aldığın besinleri sen değil bebeğin kullanıyor çok boş kalorili şeyler yemezsen de sen de yağ birikmesine sebep olmuyor böylece sen değil bebek alıyor kiloları

Valla benim eşim de hep tek çocuk derdi demekki senin de en az üç olucak yani bazı şeylerin önüne geçemiyorsun ben ilk bebişimi tedaviyle buldum sonra doktor kendiliğinden olmaz dedi diye herhangi bir önlem almadık derken Doğa mız geldi bu ise tamamen mucize eşim ilk duyduğunda bu 3. yü acaip bozulmuştu ve çok ilginç kendisi tek hiç kardeşi yok sanırım çok çocuk fikri onu korkuttu ama Allahım herşeyin en güzelini biliyor senin de gönlüne göre olacaktır herşey

ne kadar güzell allah bağışlasın hepsni canım analı babalı büyüsünler inş.

Canım benim eşimde tek çocuk. Ve hiç kardeş özlemi de çekmiyor. Küçükken de istememiş kardeş, şimdi de mutlu halinden:) Hadi bakalım belki bizde sizin gibi oluruz:)

aldığın besinleri sen değil bebeğin kullanıyor çok boş kalorili şeyler yemezsen de sen de yağ birikmesine sebep olmuyor böylece sen değil bebek alıyor kiloları

inş. bebeğimalıyodur...abur cubur yememeye özen gösteriyorum elimden geldiğince...offff zor bi süreçmiş bu kilo alırım dert ederim kilo almam yine dert ederim...zamamn hemen geçsede doğsalar..

Canım benim eşimde tek çocuk. Ve hiç kardeş özlemi de çekmiyor. Küçükken de istememiş kardeş, şimdi de mutlu halinden:) Hadi bakalım belki bizde sizin gibi oluruz:)

benim eşim 3 kardeş olduğu halde 1 çocuk istiyo..benim oğlum tek olucak diyo..bende aksine 4 kardeş olduğumuz için enaz 2 çocuk olsun istiyorum...ilerde birbirlerine destek olmaları adınada...

psilokum maşallah bebeğine 41,5 kere hemde sağlıkla doğsun yavrularımız elimden geldiğince bende herşeyden yemeğe çalışıyorum kuru kayısı ve inciri bende çok severim dr muz yasak dedi fazla kilo almayayım diye ama arada ondanda yiyorum napim sağolsun kayınvalidem köyden 60 dane yumurta göndermiş doğuma kadar yumurtayada devam gerisi allah a kalmış sağlıklı olsunlarda 100 gr eksik olsunlar.

masallahhh diyelim n guzel ahh valla ben bir ilkini ogurayim da Allahimin izni ile daha sonra bakacagim tabi nasip olursa valla imreniyorum kalabalik ailelelere :hulya:

evet kalabalık aile olmak çok güzel annişler babaları dinlemeyin bir çocuk gelilşimci anlatmıştı kalabalık ailede büyüdüğünü ve çok artısını gördüğünü daha sonra mesleki bilgileriyle pekiştirdiğinde çocuğun önce aile içinde varlık gösterme çabazı içerisine girdiğini dolayısıyla özgüven gelişimini desteklediğini kendisinin 7 kardeşli bir ailede yetiştiğini sofrada bile kendini dinletebilme çabası içinde olduğunu bunun da kendine çok şey kattığını falan anlatmıştı, elbetteki bakabileceğimiz kadar ama tek çocuk asla değil

doktora gittim geldim yarındı aslında kontrolüm ama sağolsun dr yarın için tekrar yormadı beni. oğluşum byümüş 1100 gr olmuş 35 cm boyu iri dedi yanakları tombik tombikti. gelişimi gayet güzel dedi. bu aya kadar 3 kilo almıştım ama bu ay 2 kilo vermişim. neden bilmiyorum kilo almam falan çnemli değil mühim olan bebeğim büyüsün karnım çıkmayınca korkuyorum. 10 güne kadar geri gelir korkularım randevuda rahatlıyor sonra yine başlıyorum hqala karnım çıkmadı büyüyormu acaba diye. neyseki iyiymiş oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…