benim hastanemde kuvöz paraları doğum ücretine dahil 1 gün de 30 günde kalsı artı ücret istenmiyor sadece sarılık için yapılan ışın tedavisi ücretli bunun içinde bende zaten çocuk ghastanesi tercih ederim daha deneyimliler onlar sonuçta
kızlar bisaat sonra gidiyorum gitmeden bişey sormak istiyorum izmitte hamilelere 7. ayında süt vermeye başlıyolar ayda 12 litre olması lazım doğumdan sonrada 6 ay veriyolarmış acaba bu uygulama sadece izmit belediyesine ait bi uygulamamı yoksa burdada varmı böle bişeyizmite aitse oranın sağlık ocağına kaydolayım zaten doğumu orda düşünüyom oğlum orda oldu oraya kayıtlıydık sonradan buraya aldık kaydımızı ama ozaman böle bişey yoktu ayda 12 litre süt çok iyi ben çok süt içiyorum bilgisiolan varsa acil yazabilirmi
burda öyle bişey yok...kaldıkı bağlı oldunuz sağlık ocağı dışında hiçbir yere gidemiyosunuz...ben çarşıdaki bi sağlık ocağında aşı olamadım mesela aile hekimliği olduğu için bana çok uzak olna kendi sağlıkocağıma gitmek zorunda kaldım..
kizlar herkessee iyi afta sonlarii iyi aksamlarrr..:ecrin_bebek:
aaaa ne kadar uğurlu bir bebişin olcak. çocuk da yaparım kilo da veririm diyosun yani senin adına çok sevindim.
kim kine ooo
kızlar 1saat uyudum amma kaynatmışsınız haaa
tamam o zaman bizim dernegin sloganı ilan ediyorum :lepi:
ozlemco da gelsın ona da söyleyelim aklinialirimsmile
selam kızlar bugün hiç hesapta yokken doktora gittik
eşim daha fazla dayanamadı bebek 3 gündür oynamıyodu
doktoru aradı hemen gelin demiş ultrasona girdim bizimki maşallah kıpır kıpır
hatta şu an şu yazıları bile zor yazıorum derin bi uykudan uyandırdık sanırım :):)
:lepi: Çok hoşuma gitti, bu slogan ... Bence de yaşasın 30' lu yaşlar... Çok farkındayım ve çok hissederek yaşıyorum... Harikaaaa
selam kızlar...bende 27+5 günlük hamileyim..kızımız olacak...bende aranıza katılayım dedim mayıs anneleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?