2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben sormadım ama saydıkları arasında yoktu...sanırım ücretli inş. gerek kalmaz hiçbirimizin bebişi girmez...

kızlar bisaat sonra gidiyorum gitmeden bişey sormak istiyorum izmitte hamilelere 7. ayında süt vermeye başlıyolar ayda 12 litre olması lazım doğumdan sonrada 6 ay veriyolarmış acaba bu uygulama sadece izmit belediyesine ait bi uygulamamı yoksa burdada varmı böle bişeyizmite aitse oranın sağlık ocağına kaydolayım zaten doğumu orda düşünüyom oğlum orda oldu oraya kayıtlıydık sonradan buraya aldık kaydımızı ama ozaman böle bişey yoktu ayda 12 litre süt çok iyi ben çok süt içiyorum bilgisiolan varsa acil yazabilirmi

bence oraya aittir. ben izmirdeyim hiç böyle bir şey duymadım.

burda öyle bişey yok...kaldıkı bağlı oldunuz sağlık ocağı dışında hiçbir yere gidemiyosunuz...ben çarşıdaki bi sağlık ocağında aşı olamadım mesela aile hekimliği olduğu için bana çok uzak olna kendi sağlıkocağıma gitmek zorunda kaldım..

demekki oraya ait bi kampanya benimde yarım orada zaten nerde doğum yaparsan oranın sağlık ocağına hastaneden gidiyo kaydın ben önceki doğumda sağlık ocağına gitmedim ama doğumdan sonra aradılar bebeğin aşıları için ben hastanede annem orda oturuyo diye onun adresini yazmıştım doğumdan sonra annemde kalıcam biraz diye ama hemen evime geldim buraya çok geçmeden aradılar ilk aşısı için

burdada ana sağlığa gittim çocuğumun aşıları için hep doktopra falan bize yakın sağlık ocağına hiç gitmemiştim bilgimde yoktu ama geçen hafta kapıya gelmişler ebeler banayakın sağlık ocağından ev ziyaretine

selam annişler
kaç gündür giremedim
nette bi sorun vardı bağlanmıyodu çok şükürki düzeldi
umarım herkes iidir ve bebişlerde sağlıkldır

aaaa ne kadar uğurlu bir bebişin olcak. çocuk da yaparım kilo da veririm diyosun yani senin adına çok sevindim.

kim kine ooo

kızlar 1saat uyudum amma kaynatmışsınız haaa

izmirde ki dr yakup erata doğumda özel ege sağlıkta oldu. ama şöyle bir şey duydum ege sağlık hemşireleri çok iyimiş dr gerek olmadan doğum yaptırırlar diyorlar. kilo veriyorum yani bugünde dedi fatma hanım yağsız süt peynir ve sebze ağırlıklı beslenirsen almazsın kilo diyor. yada yeteri kadar olduğu için benim bünye kiloyu kabul etmiyor lülülülülülü

selam kızlar bugün hiç hesapta yokken doktora gittik
eşim daha fazla dayanamadı bebek 3 gündür oynamıyodu
doktoru aradı hemen gelin demiş ultrasona girdim bizimki maşallah kıpır kıpır
hatta şu an şu yazıları bile zor yazıorum derin bi uykudan uyandırdık sanırım :):)

maşallah bebeğine, bazen bizi böyle korkutuyorlar uykucu olacak desene senin bebiş :ecrin_bebek:

günaydın kızlar, herkese güzel bir hafta sonu dilerim zemuszemus

:lepi: Çok hoşuma gitti, bu slogan ... Bence de yaşasın 30' lu yaşlar... Çok farkındayım ve çok hissederek yaşıyorum... Harikaaaa

ben de sizin dernekteyim kızlar, beni de unutmayın kaydirigubbakcemile5

selam kızlar...bende 27+5 günlük hamileyim..kızımız olacak...bende aranıza katılayım dedim mayıs anneleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…