hadi gözün aydın, az kalmış oğlunla randevuna :)) benim daha 10-11 günüm falan var, evet ya insan özlüyor görmeyince, Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
canım istediğin meyve olsun ben sana gönderirim
ama insan uzaklaşınca zor oluyo ben de 4 yıldır doğru dürüst gidemedim elazığdadım çalışıyodum busene allah kısmet ederse gideceğim yaz
şuan muğlada hava güzeldirçık dışarı gezzzzzzz
bol bol bence bugünlerin tadını çıkar
ben acıktımm bişeyler hazırlayayım
sonra gelirim yine bay bay
selam kızlar...bende 27+5 günlük hamileyim..kızımız olacak...bende aranıza katılayım dedim mayıs anneleri...
merhaba kızlar hafta sonu tatiline girmiş mayıs anneleri yine sezen tadını çıkar köyünün ne keyifli olur şimdi gezmek yazın benide koy bavula bende geleyim kayası yimeye hastasıyım ben kayasının adamımı ikna edersem şark için malatyayı istiyorum sırf kayası aşkına oda oldu canım diyo.....zemuszemus
selam kızlar..iki gündür annemlerdeydim girememdim..hepiniz iyisinizdir inşallah..
zekilk aramıza hoşgeldin canım..benim de senin gibi 2 kızım var..ve ikisini de sezeryan oldum..ortak yönlerimiz var yani..ne güzel oğluşun olcakmış..senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım..
bana doktorum kız dedi..ama inanın hala her gören senin oğlun olcak gibi duruyor diyorlar..belki de boşuna ümitlendiriyorlar beni..Allah bilir tabi..Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize..
bu arada geçen salı doktora gitmiştim..bana çok aydınlatıcı bilgiler vermiyor gibi..
hiç vitamin falan da vermedi kiloluyum diye..halbuki kilolu olmam sağlıklı olduğumu göstermez bence..sadece dmir veriyor..üstelik bebeğim çok zayıfmış..
doktorumu değiştirmeye karar verdim..çarşambaya randevu aldım başka hastaneye gidicem..
bakalım aynı şeyleri mi söyliycek bu da..
slm kızlar bende 30 haftalık hamileyim ama erken dogum diyor dr kasılmalarım çok böyle sorun yaşayan varmı aranızda
:lepi: Çok hoşuma gitti, bu slogan ... Bence de yaşasın 30' lu yaşlar... Çok farkındayım ve çok hissederek yaşıyorum... Harikaaaa
ooo kalabalıklasıyoruz,aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5ben de sizin dernekteyim kızlar, beni de unutmayın kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?