2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar hafta sonu tatiline girmiş mayıs anneleri yine sezen tadını çıkar köyünün ne keyifli olur şimdi gezmek yazın benide koy bavula bende geleyim kayası yimeye hastasıyım ben kayasının adamımı ikna edersem şark için malatyayı istiyorum sırf kayası aşkına oda oldu canım diyo.....zemuszemus

işaallah kandırır gelirsin
olumunekankayizsmile

merhaba kızlar esım sehırdısına cıktıgından bende 4-5 gun annemde kalıcam buarada gıremıcem sıteye hepınız kendınıze ıyı bakın gorusuruz...

tek başımayım topikte eee herkes haklı hafta sonu güzel hafta sonları sevgili annişler bu arada sizden gaza geldim ben de kışlıkları kaldırdım hatta ufak bir bahar temizliği bile yaptık artık BAHARA gelmek düşer martta kar yağarmış görürmüşüm günümü bende kaçıyım bari

bugün dışarı çıktım diye seviniyodum ama yağmur dinmedi bütün gün
çizmeler su aldı ayaklarım sırılsıklam olmuş hala ısıtamadım battaniyenin altına girdim(

selam kızlar..iki gündür annemlerdeydim girememdim..hepiniz iyisinizdir inşallah..
zekilk aramıza hoşgeldin canım..benim de senin gibi 2 kızım var..ve ikisini de sezeryan oldum..ortak yönlerimiz var yani..ne güzel oğluşun olcakmış..senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım..
bana doktorum kız dedi..ama inanın hala her gören senin oğlun olcak gibi duruyor diyorlar..belki de boşuna ümitlendiriyorlar beni..Allah bilir tabi..Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize..
bu arada geçen salı doktora gitmiştim..bana çok aydınlatıcı bilgiler vermiyor gibi..
hiç vitamin falan da vermedi kiloluyum diye..halbuki kilolu olmam sağlıklı olduğumu göstermez bence..sadece dmir veriyor..üstelik bebeğim çok zayıfmış..
doktorumu değiştirmeye karar verdim..çarşambaya randevu aldım başka hastaneye gidicem..
bakalım aynı şeyleri mi söyliycek bu da..

eflatuncum merhaba;
ne güzel 3.yü kucağına alacaksın Allah ın izniyle,kız olsun-erkek olsun önemli değil sağlıklı ve hayırlı evlat olsun yeter...bencede doktor değiştirmen iyi olur,en azından farklı tecrübeden faydalanmış olursun...

slm kızlar bende 30 haftalık hamileyim ama erken dogum diyor dr kasılmalarım çok böyle sorun yaşayan varmı aranızda

oh be bi haftayı daha geride bıraktık kızlar.yarın yeni bir haftaya baslıyoruz.geri sayım basladı boshayallersmile

:lepi: Çok hoşuma gitti, bu slogan ... Bence de yaşasın 30' lu yaşlar... Çok farkındayım ve çok hissederek yaşıyorum... Harikaaaa

bu da derneğimizin üyelik rozeti şekercim.güle güle kullan
ben de sizin dernekteyim kızlar, beni de unutmayın kaydirigubbakcemile5
ooo kalabalıklasıyoruz,aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…