selam kızlar..iki gündür annemlerdeydim girememdim..hepiniz iyisinizdir inşallah..
zekilk aramıza hoşgeldin canım..benim de senin gibi 2 kızım var..ve ikisini de sezeryan oldum..ortak yönlerimiz var yani..ne güzel oğluşun olcakmış..senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım..
bana doktorum kız dedi..ama inanın hala her gören senin oğlun olcak gibi duruyor diyorlar..belki de boşuna ümitlendiriyorlar beni..Allah bilir tabi..Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize..
bu arada geçen salı doktora gitmiştim..bana çok aydınlatıcı bilgiler vermiyor gibi..
hiç vitamin falan da vermedi kiloluyum diye..halbuki kilolu olmam sağlıklı olduğumu göstermez bence..sadece dmir veriyor..üstelik bebeğim çok zayıfmış..
doktorumu değiştirmeye karar verdim..çarşambaya randevu aldım başka hastaneye gidicem..
bakalım aynı şeyleri mi söyliycek bu da..
selam kızlar
çok kötüyüm şu anda acilen buraya geldim bişeyler bulabilirmiyim diye.
öğleden sonra belimde bazı kızarıklar oluştu böcek ısırığına benzeyen ve git gide kalçama belimin tamamına bacaklarıma yayıldı ve yayılmaya devam ediyo hemde kaşınıyoo acaba ne oldu bana yaa sanki vücudumda bi böcek var heryerimi ısırıyo bişeymi dokunduki
canım benim geçmiş olsun..muhtemelen yediklerinden falan olabilir..farklı bişey yediysen..yoksa da hemen yarın doktora görün..
çok geçmiş olsun..geçici bişeydir merak etme..
selam canım
az önce mesajını okudum
''doktor kızın olacak dedi ama hala her gören senin oğlun olcak gibi duruyor diyorlar..belki de boşuna ümitlendiriyorlar beni'' demişsin.bu lafına içim burkuldu bişiler yazma ihtiyacı hissettim
:uhm: eger yanlıs hatırlamıyorsam senin eşin erkek çocuk istiyordu ve sana tepkiliydi bu yuzden .inanki hamile kalabildiğin için çok sanslısın .bu konuda eşinden konu komşu yaşlı akrabalardan etkilenme lütfen.eger kocanın tarafından senden hala erkek evlat beklentisi devam ediyorsa konuyla ilgili çok ilginç bir topic buldum.mutlaka oku hatta eşine de okut a.s
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ler-baski-gorenler-esinize-sunu-soyleyin.html
aslında hepiniz okuyun kızlar çok ilginç yasanmıs bir hikaye de var orada.ben hala etkisindeyim film gibi :1shok: :1shok: :1shok:
selam kızlar
çok kötüyüm şu anda acilen buraya geldim bişeyler bulabilirmiyim diye.
öğleden sonra belimde bazı kızarıklar oluştu böcek ısırığına benzeyen ve git gide kalçama belimin tamamına bacaklarıma yayıldı ve yayılmaya devam ediyo hemde kaşınıyoo acaba ne oldu bana yaa sanki vücudumda bi böcek var heryerimi ısırıyo bişeymi dokunduki
amin canım seni çok iyi anlıyorum burdaki arkadaşların hepsi de anlıyordur ama işte hamilelik psikolojisi diyoruz ya bebişin de bu hislerinden etkilenmesin ve senin hislerin de artarak farklı boyutlara ulaşmasın diye anlatıyorlar sağduyulu fikirlerini, benim daha ilk bebişim olacak inşallah ve oğlumuz olacak ama ben bu bebeği bile planlı yapmazken şimdi ya ikinci bebeğimiz de böyle planlamadığmığz bi anda gelir ve o da erkeke olursa ne hissederim diye kendimi yokluyorum dediğin gibi insan elindekinin güzelliğiyle değil de elinde olmayanın hayaliyle ya da üzüntüsüyle uğraşıuyor oysaki aslında bize bile ait değiller sen hiç değilse kızlarının sana yaşttığı güzellikleri yaşamışsn biz işte bazen sahip olmadıklarımıızın sahibiymişiz gibi yeni şeyler istiyoruz,çok teşekkür ederim..dediğin yeri okudum..gerçekten çok duygulandım..
lütfen yanlış anlaşılmasın ne bende ne de eşimde erkek çocuk takıntısı yok..öyle olsaydı kordonlarımı bağlatmayı düşünmezdim..
tabi ki her insan kendinde olmayanı ister...herşeyde bu geçerli..sadece çocuk konusunda da değil yani..
sadece ben bazen kuruntu yapıyorum acaba erkek olsaydı eşim daha farklı mı davranırdı diye..
aslında o diğer hamileliklerimde de böyleydi..çok heyecanlanmaz..ama doğduktan sonra çok sever çocuklarını..
inanın doğunca erkek kız hiiiiç ama hiç farketmiyor..bu yalnızca hamilelikte bir heyecan mı desem merak mı desem..öyle bişey...eşim iki kızıma da ben bu kızlarmı dünyalara değişmem deyip durur..
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin..
canım geçmiş olsun ılık bir duş al istersen biraz rahatlatır, fazla vitamin demir falandan da olur doktorun rahatlatır seni ilk fırsatta görüşünsağol canım inşallah fazla devam etmez yarın sabahta aynı olursa hemen doktora gidicem zaten. değişik bişeyde yemedim biyerede gitmedim neden oldu hiç anlamadım psikolojim bozuldu valla sürekli bakıp duruyorum nerelerimde çıktı diye
canım alerji olabilir bence doktoruna bi görün yedikleriden yada yeni bişey aldıysan giydiğindende olabilir belkide inşallah bişey yoktur geçmiş olsun tatlım..
canım geçmiş olsun ılık bir duş al istersen biraz rahatlatır, fazla vitamin demir falandan da olur doktorun rahatlatır seni ilk fırsatta görüşün
haftayı sızlanarak açıyorum
bütün gece midem yüzünden uyumadım-tatlicadiarzu-
neden nefisfisfis pis boğazlığım senin neyine hamile halinle gece yarısı 200g soyalı fıstığı yemek fark etmeden bilgisayar başında o kdar çok yemişim ki hala ağzımda o tat var uzun bi süre yemem daha bütün gece uyumadımuykum varrrrr
walla ara ara hepimiz yapıyoruz galiba pisboğazlık..bana göre nedeni: hamilelik dönemi hayatımda vicdanım rahat olarak yediğim tek dönem:jeyyar:..bebeğime de gidiyor düşüncesiyle biraz içim rahat oluyor..
neyse sen yine de rahatsız edecek şeyleri fazla kaçırma olan sana olmuş baksana..
hoş geldin fıstık herkeslere seinni nezdinde bir kez daha günaydınnn!günaydın kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?