hoş geldin fıstık herkeslere seinni nezdinde bir kez daha günaydınnn!
bu hafta sonu oğlumla randevum var benim bu yüzden çok heyecanlıyımmmmmmzemuszemus
ayrıca patron bi aksilik çıkarmazsa artık haftanın 4 günü çalışacağım sadece
37. haftaya kadar da burdaolacağım içerde kızlar beni ambulansla doğuma götürmek zorunda kalacaklarını düşünüyorlar ama umarım gerçekleşmezakannehir
yersen öyle kremaları kocanı da gitmiş görürsün işte,ağır gelmiş sana da kabus görmek de kötü olur o zaman da insan yorgun kalkıyor ama uyuyamamak daha betergünaydın kızlar hepinize iyi haftalar iyi aylar ilk bahar ayına yani marta girdik hayırlısıyla akşam 9 da uyumuşum bende sonra gece yatağıma gitmek için eşim uyandırdı bende ayşe gibi pasta yedim geçe 12 de bereket uyudum sıkıntı olmadı ama rüyamda bu halimle kocam üstüme isyerindeki bir arkadaşımı kuma getirmişti. sabah kalk dedim seni direkt boğucam adam ne olduğunu şaşırdı. ama hala etkisindeyim.sizler nasılsınız benim çalışacağım son tam ay nisanda izne çıkıcaz yavaş yavaş dimi.opuyorumnanaktan
ben de böyle haftanın 6 günü çalışacak olsam dayanamazdım 32 de izin alıcam bi dakka durmam diyenlerin başında geliyordum ama ağırlaşınca evde de birşey yapamıyor insan, geçen gün bi evde kaldım temizliği de yeni yapmıştım gidilecek yer de yok anneme yeni gitmişim arkadaşların hepsi işteler ee dedim böyle mi geçecek bu izinne güzel, buluşmanıza az kalmış , benim de haftaya oğlumla randevum var :))
valla maşallah sana, ben 37. haftaya kadar dayanabileceğimi hiç sanmıyorum, ağırlaştım, zorlanıyorum. benim aklım da şeye takılıyor, sezeryan olursa normal tarihten önce oluyor ya, o zaman izne de daha erken çıkmak lazım dimi, hani doğumdan önce 3 hafta mecburi ya...
hızlanacak şekerim siz dert etmeyin de beinm gibi limiti çoktan aşmış olanlar dert etsin öyle ayda 1-2 kilo değil 4-5 alıyorum ben genelde bunun hızlanmışı nasılolur bilemem artıkgünaydınnnn herkese,son 3gündür nerdeyse eve uğramadan gezdik,oğluşuma kitaplar,cdler,oyuncaklar aldık :)çarşamba günü saat 9da görüşceğiz kendisiyle,bakalım neler olmuş son 1 ayda :)son 1 ayın ilk 15gününde 600 gram almışdım,2.15lik dilimdede 900 gram almışım,yani 1 ayda toplam 1.5 kilo,kızlar bu kilo almalar hızlancakmı,yavaşlıycakmı?son aylar ne olucak akibetimiz,benim bulantılarım geri dönüyorlar ama iştahımda bir sıkıntım yok bu defa :)
günaydınnngünaydın kızlar iyi haftalar nasılsınız bebeşleriniz nasıl
slm kızlar bende 30 haftalık hamileyim ama erken dogum diyor dr kasılmalarım çok böyle sorun yaşayan varmı aranızda
kızlar yokmu kimse ses gelmiyor , bende izne ayrılıcam kısmetse 32.haftamda 37.haftaya kadar zorlanırım işim evimden uzak servisim yok yollar otobüsler çok kalabalık sizlewr ne düşünüyorsunuz
selam kızlar
çok kötüyüm şu anda acilen buraya geldim bişeyler bulabilirmiyim diye.
öğleden sonra belimde bazı kızarıklar oluştu böcek ısırığına benzeyen ve git gide kalçama belimin tamamına bacaklarıma yayıldı ve yayılmaya devam ediyo hemde kaşınıyoo acaba ne oldu bana yaa sanki vücudumda bi böcek var heryerimi ısırıyo bişeymi dokunduki
günaydınnnn herkese,son 3gündür nerdeyse eve uğramadan gezdik,oğluşuma kitaplar,cdler,oyuncaklar aldık :)çarşamba günü saat 9da görüşceğiz kendisiyle,bakalım neler olmuş son 1 ayda :)son 1 ayın ilk 15gününde 600 gram almışdım,2.15lik dilimdede 900 gram almışım,yani 1 ayda toplam 1.5 kilo,kızlar bu kilo almalar hızlancakmı,yavaşlıycakmı?son aylar ne olucak akibetimiz,benim bulantılarım geri dönüyorlar ama iştahımda bir sıkıntım yok bu defa :)
ipekcim bende nisan başı düşünüyorum Allah korusun yolda falan bişey olur zaten iyice ağarlaşıyorum
günaydınnnn herkese,son 3gündür nerdeyse eve uğramadan gezdik,oğluşuma kitaplar,cdler,oyuncaklar aldık :)çarşamba günü saat 9da görüşceğiz kendisiyle,bakalım neler olmuş son 1 ayda :)son 1 ayın ilk 15gününde 600 gram almışdım,2.15lik dilimdede 900 gram almışım,yani 1 ayda toplam 1.5 kilo,kızlar bu kilo almalar hızlancakmı,yavaşlıycakmı?son aylar ne olucak akibetimiz,benim bulantılarım geri dönüyorlar ama iştahımda bir sıkıntım yok bu defa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?