Geçmiş olsun canım.Diyette düzelir endşelenme.Şule'nin de yüksekti.Diyetten sonra normale döndügünaydın kızlar.aranızda GEBELİK ŞEKERİ olan varmı..bilgi almak isterim...benim 50 gr glukoz testimde değerim 164 (sınır 145) çıktı.
100 gr glukoz testim açlık 89
1.saat 210 (<190)
2.saat 167 (<165)
3.saat 127 (<145)
şuan diyete başladım.haftaya tekrar ölçüme gidicem.kendimde eczanede ölçtürmek istiyorum.merak ediyorum.ne zaman ölçüm yaptırmalıyım.
Eki Görüntüle 37642
bende kızımın arabasını aldım haftasonu;resimdekinin aynısını aldım,kullanan veya alan var mı?
Eki Görüntüle 37642
bende kızımın arabasını aldım haftasonu;resimdekinin aynısını aldım,kullanan veya alan var mı?
çok teşekkür ederim..dediğin yeri okudum..gerçekten çok duygulandım..
lütfen yanlış anlaşılmasın ne bende ne de eşimde erkek çocuk takıntısı yok..öyle olsaydı kordonlarımı bağlatmayı düşünmezdim..
tabi ki her insan kendinde olmayanı ister...herşeyde bu geçerli..sadece çocuk konusunda da değil yani..
sadece ben bazen kuruntu yapıyorum acaba erkek olsaydı eşim daha farklı mı davranırdı diye..
aslında o diğer hamileliklerimde de böyleydi..çok heyecanlanmaz..ama doğduktan sonra çok sever çocuklarını..
inanın doğunca erkek kız hiiiiç ama hiç farketmiyor..bu yalnızca hamilelikte bir heyecan mı desem merak mı desem..öyle bişey...eşim iki kızıma da ben bu kızlarmı dünyalara değişmem deyip durur..
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin..
selam kızlar
çok kötüyüm şu anda acilen buraya geldim bişeyler bulabilirmiyim diye.
öğleden sonra belimde bazı kızarıklar oluştu böcek ısırığına benzeyen ve git gide kalçama belimin tamamına bacaklarıma yayıldı ve yayılmaya devam ediyo hemde kaşınıyoo acaba ne oldu bana yaa sanki vücudumda bi böcek var heryerimi ısırıyo bişeymi dokunduki
günaydın kızlar.aranızda GEBELİK ŞEKERİ olan varmı..bilgi almak isterim...benim 50 gr glukoz testimde değerim 164 (sınır 145) çıktı.
100 gr glukoz testim açlık 89
1.saat 210 (<190)
2.saat 167 (<165)
3.saat 127 (<145)
şuan diyete başladım.haftaya tekrar ölçüme gidicem.kendimde eczanede ölçtürmek istiyorum.merak ediyorum.ne zaman ölçüm yaptırmalıyım.
kızlar bişey sormuştum cvp yazmamışsınız
bebeğinize neler aldınız beşikmi,sepetmi,oda takımımı yoksa benim gibi hala bişey almadınızmı ne düşünüyorsunuz en kullanuşlısı hangisi
kızlar bişey sormuştum cvp yazmamışsınız
bebeğinize neler aldınız beşikmi,sepetmi,oda takımımı yoksa benim gibi hala bişey almadınızmı ne düşünüyorsunuz en kullanuşlısı hangisi
herkese günaydın..iyi bir hafta olsun inşallah hem bebeklerimiz hem de bizim için...
aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..Selna arabanın markası belli olmuyor ama güzel birşeye benziyorr..
kaça hangi marka aldınn canım...
Tuna benim pek bilgim yok şekerle ilgili, ama Şule(endlight) diyet yapıyor istersen bir ona danış canım...
slm kızlar nasılsınız hafta sonu giremedim izmite gidicem demiştim ya gittim annemler acil memlekete gimek zorunda kaldılar babamın teyzesi yoğun bakımda ve yaşamdestek ünitesine bağlı bekliyolar öle yaşlıda sayılmaz 57 falan insan üzülüyo eldende bişey gelmiyo beklemek çok kötü annemler gidince ben onlarda kaldım ilkolkula giden kardeş olunca yalnız kalamıyo fazla giremem bu hafta rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun yeni gelenler hoş geldiniz
selam canım
aslında herkes ihtiyacına göre belirledi yatak konusunu.mesela ben ilk aylar bebege oda yapamıyacagım için park yatak almayı düşünüyordum.uzun süre kullanabilir ve pratik diye.gectiğimiz hafta bunun için carsıya cıktıgımda gozume bi beşik ilişti fiyatına 600tl demişlerdi çok pahalı gelince fazla üstünde durmamıstım.akşamına nette bi arastırma yapıyım dedim.bi tane alısveriş sitesinde aynı ürünü tam tamına yarı fiyatına buldum.hemen sipariş verdim.ürünü teslim aldım sorun cıkmadı.hatta fazladan cibinliği de vardı.yalnız ben biraz pinpirikli oldugum için çarşaf ve yastık kılıfını kendım ayrıca yuzde yuz pamuk alıcam.bir de odadan odaya tasınsın diye babam altına 4 tane stoperli tekerlek monte etti.inşallah memnun kalırım.boyutları da buyukce 60x90 cm
resmi aşağıda canım bakmak istersen:
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/1/2617.jpg
slm kızlar nasılsınız hafta sonu giremedim izmite gidicem demiştim ya gittim annemler acil memlekete gimek zorunda kaldılar babamın teyzesi yoğun bakımda ve yaşamdestek ünitesine bağlı bekliyolar öle yaşlıda sayılmaz 57 falan insan üzülüyo eldende bişey gelmiyo beklemek çok kötü annemler gidince ben onlarda kaldım ilkolkula giden kardeş olunca yalnız kalamıyo fazla giremem bu hafta rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun yeni gelenler hoş geldiniz
Allah acil şifa versin canım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?