2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın..iyi bir hafta olsun inşallah hem bebeklerimiz hem de bizim için...
aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar..Selna arabanın markası belli olmuyor ama güzel birşeye benziyorr..
kaça hangi marka aldınn canım...

Tuna benim pek bilgim yok şekerle ilgili, ama Şule(endlight) diyet yapıyor istersen bir ona danış canım...

Geçmiş olsun canım.Diyette düzelir endşelenme.Şule'nin de yüksekti.Diyetten sonra normale döndü
Eki Görüntüle 37642

bende kızımın arabasını aldım haftasonu;resimdekinin aynısını aldım,kullanan veya alan var mı?

Güle güle kullan canım.Kırmızı olması iyi olmuş.2. bebişe de kullanırsın

canım bundan 3 ay önce falandı. yanlıs hatırlamıyorsam bizim topicte arkadaslardan birisi yazmıstı .doktor kızınız olacak deyince kocasının kendısıne tavır alıp konuşmadıgını söylemişti. çok üzüldüğünü üstelik eşinin unıversite mezunu oldugunu söylemişti.nedense bir an için onu sen sandım.ne yalan söyliyim eşi ne kadar baskı yapmıskı kadıncagız etkilenmiş diye aklımdan gecmişti .yanlıs anlamısım kusura bakma canım a.s.

senin söylediğin farklı bişey.2 kız evladın sevgisini tattım bir de oğlum olsa bir de onun sevgisini tatsam anlamında ki bunu senın yerinde olan herkes aklından gecirebilir.ona bakarsan ben de kızım olacagı için endişeliyim.tek sebebi de Türkiye şartlarında kadın olmanın zorluklarını yasıyacagından dolayı.bu yuzden de hakkını arayan,tuttugunu kopartacak bi hatun olması için elimden geleni yapıcam valla kaydirigubbakcemile

Rabbim sağlıkla sıhhatle hepimizin evlatlarına kavusmasını nasip etsin, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah :Saruboceq:

geçmiş olsun canım ben de merak ettim şimdi.inşallah gecmiştir

dun gece ben de uyuyamadım. gece yarısı su içmek bile yaramıyor artık bana.midem felaket :umursamaz: subat bitti neyseki mart nisan derken gelsin bebişlerrr opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız hafta sonu giremedim izmite gidicem demiştim ya gittim annemler acil memlekete gimek zorunda kaldılar babamın teyzesi yoğun bakımda ve yaşamdestek ünitesine bağlı bekliyolar öle yaşlıda sayılmaz 57 falan insan üzülüyo eldende bişey gelmiyo beklemek çok kötü annemler gidince ben onlarda kaldım ilkolkula giden kardeş olunca yalnız kalamıyo fazla giremem bu hafta rahatsız olan arkadaşlar çok geçmiş olsun yeni gelenler hoş geldiniz

kızlar bişey sormuştum cvp yazmamışsınız
bebeğinize neler aldınız beşikmi,sepetmi,oda takımımı yoksa benim gibi hala bişey almadınızmı ne düşünüyorsunuz en kullanuşlısı hangisi

selam kızlar,
Tuna 50 gr.lık test ile 100 gr. arasında önce dyet yapmadınmı ? benim önce 52 gr. lık yapıldı yüksek çıkınca bir hafta diyet yaptım ardından 100 gr.lık yapıldı ve yapmış olduğum diyetle şekerim düşük çıktı seninki hemen ardı ardına mı oldu?

ben yazayım şekerim ben park yatak alacağım inşl bimizin büyüyen beşiği var hala onda yatıyor şimdi bebek olacak diye çocuğun yatağını elinden almayalım dedik zaten yatak odamada sığmaz onun için park yatak alacağım seneyede abiye büyük yatak alacaz küçük hanımda abinin beşiğine geçer diye düşündük annem küçük sepet gibi olanlardan al diyo ama onda enfazla 6 ay falan yatabiliyomuş sonuçta aynı parayı verecem onun için büyük olsun dedim park yataklar çok kullanışlı

selam canım
aslında herkes ihtiyacına göre belirledi yatak konusunu.mesela ben ilk aylar bebege oda yapamıyacagım için park yatak almayı düşünüyordum.uzun süre kullanabilir ve pratik diye.gectiğimiz hafta bunun için carsıya cıktıgımda gozume bi beşik ilişti fiyatına 600tl demişlerdi çok pahalı gelince fazla üstünde durmamıstım.akşamına nette bi arastırma yapıyım dedim.bi tane alısveriş sitesinde aynı ürünü tam tamına yarı fiyatına buldum.hemen sipariş verdim.ürünü teslim aldım sorun cıkmadı.hatta fazladan cibinliği de vardı.yalnız ben biraz pinpirikli oldugum için çarşaf ve yastık kılıfını kendım ayrıca yuzde yuz pamuk alıcam.bir de odadan odaya tasınsın diye babam altına 4 tane stoperli tekerlek monte etti.inşallah memnun kalırım.boyutları da buyukce 60x90 cm

resmi aşağıda canım bakmak istersen:
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/1/2617.jpg

ewet canım iyi düşünmüşsün nede olsan tecrübelisin,bende sepet düşünmüyorum bir ara baktık inan en fazla 5-6 ay yatar,şuan oda alamıycam için beşik yada park yatak düşünüyorum canım bu h.sonu kısmetse eşimle bakıcağız.

günaydın firstday;
Chicco dan aldım canım arabayı

Repsi çok tatlı bir beşik hemde çok iyi fiyata bulmuşsun güle güle kullanın,zaten iyice araştırma yapmak lağzım

Allah acil şifa versin canım çok geçmiş olsun

çok güzelmiş beşiğiniz gerçekten, ben de hemen hemen aynısını 600 e görmüştüm bodrumda, güle güle kullanın inşallah :)

teyzenize Allah acil şifalar versin, çok geçmiş olsun...

canım gecmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin inşallah

respi ve ipeknil çok teşekkür ederim allah kimseye vermesin çok zor böyle beklemek normal komada olsa iyileşecek diye beklersin ama cihaza bağlı iyileşme ümidi çok az zor respi sepetin çok güzel bebişin iyigünlerde sağlıkla yatar inşl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…