2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ipek sakın ha eğer dr. normal doğum derse sezeryanı tercih etme,ne kadarda doğumdan haberin olmasada sezeryan sonrası sıkıntılar hele o ilk gece tavsiye etmem arkadaşım lmaz:

doktor normal derse cesaretimi toplamaya çalışacağım ama gerçekten çok korkuyorum doğumdan ben ( hayırlısı tabii

genelde topiğimizde ilk bebeklerini kucaklarını alacak olan arkadaşlar var. Sizlere tavsiyem 2.çocuk sahibi olacak anne adayı olarak :))) Sakın ha sakın etrafınızda anlatılan olumsuz doğum hikayelerini dinlemeyin sizi ve bebeğinizi gerçekten olumsuz etkiler. Ben yaşadığım için biliyorum

perşembe randevun var bide bakalım..olmadı semizotuda yerim artık...ben pek sebze yemeği sevmezdimhatta yemekle aram yokktu diyebilirim hamilelikle birlikte başladım biçok şeyi yemeye...

doğru diyosun..ben asla dinlemem..okumamda ne yaşıyacağımı bilmeden gidersem daha dayanıklı olabilirim...mesela çatı muaynesi nasıl olur hiç araştırmadım...o anda neler yaşıcamı şimdiden bilmek istemiyorum..

HAklısın geçen aman bu daha başına gelecekleri bilmiyor o yüzden şimdi böyle mutlu görüürm ben seni doğuma gidince faln dediler kimseyi kırmıyım diye her denilene olabilir derim ben hiç de bi kere güle oynayagidp doğurucam güle oynaya da gelicem inşallah ben dedim susturdum hepsini yok öyle olurmuş da böyle olurmuş da herkesin başına bişeyler gelcek tabiki iyi ya da kötü Allah sağlıkla bebeklerimiz ikucağımıza almayı nasip etsin de o kadar kötü olsaydı kimse ikinciyi doğurmazdı, kendimizi sakinleştirebildikten sonra herşey dha rahat olur diye düşünüyorum

inşallah canım Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın, sonuçta hakikaten zor olsa herkez tek çocukla kalırdı. O an gelince insanın içinde rahatlık oluyor şimdiki taktığın gibi kafaya takmıyorsun serin olalım inşallah Allah'ın izniyle tek girip çift çıkıcaz bayanssulusmile

kızlar bebişlerinize 41 kere maşallah
ben de hamileliğimin başından beri hergün en az 1 yumurta yiyorum ama ben süt içmeye yeni başladım..içemiyordum..ve bebeğim malesef çok zayıfmış..sanırım tek damardan beslendiği için böyle..
sağlıklı olsun da daha ne istiym??sonradan kilo alır nasılsa..

ikinci bebek annelerine bir sorum olacak
ben ırsi olarak acıdan bayılabiliyorum yani vücut kendini istemediği bir durumla karşılaştığında yatay konuma getiriyor diyim, doğumda bayılabilir mi anne adayı öyle bişey duydunuz mu?
benim başıma iki üç kere tuvalette geldi bağırsaklarımı zorladığım için kan beynime rahat gitmediğinden vücud işini yapabileceği konuma getiriyor seni diye açıkladı doktor, bu duruma kendini sokmamaya çalış dedi ve dikkat ettiğimde önleyebiliyorum
ama doğum da ıkınmayı gerektirecek herhalde, gerçi yatay konumda olduğum için sorun olmayabilir dedim ama bilmiyorum
doğumda bayılan bir anne bilen var mı?
ya da bayılırsam ne olur?

evet cnm yaaa benim annem bile ay çok zor çok zorrrrr die hayıflandı doğum için. anne çok moral verion saol dediğimde de ama benimki çok zor oldu diye kıvırdı hemen, tabi yemedim ben.. valla ben kulaklarımı tıkadım kızlar kimseyi sallamıom açıkçası, son ana kadar normal doğum diye diretcem durumum el vermezse o zaman sezeryan tabi en son tercih. bence sizde öyle yapın, kulağınızın üstüne yatın.:dilcikar:

selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
şuan çok heyecanlıyım eşimi çok iyi bi yerden iş görüşmesine çağırdılar inşallah hayırlısıyla olur dua ediyorum :Saruboceq:

kızlar aranızda bel ve kalça ağrısı çeken varmı??2-3 gündür çok ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı beni..otursam da ağrıyor yatsam da..belimin alt kısmı ve kalçam...yürüyemez oldum..ev aldı başını gitti..
magnezyum da kullanıyorum banamısın demiyor..ben bu 2 ayı nasıl geçiricem böyle...

bu konuyla ilgili bişey duymadım çevremden ama madem böyle bi rahatsızlığın var kesinlikle doktorunla paylaşmalsın..

ya tatlım alır tabi yaaa boşversene dünyada büyüsün bence daha iyi. valla o bebeğin birde çıkışı var ben onu düşünüyorum o yüzden çok kilolu doğcak diye de tırsıyorum açıkçası. normal doğurmayı düşünüp de kilolu bebek arzulayan annelerin de cesaretine hayran kalıyorum doğrusu.bilmiyorumkismile

AYSESıNEMK valla yazıp yazmamak arasında kaldım ama benim kızkardeşim doğumda 10 cm açılıp bebeğin kafası çıkmak üzereyken bayıldı ve sezeryene aldılar zorunlu olarak çünkü hiçbir şekilde ayılmadı her iki doğumu birden yaşadı günboyu sunni sancıyla açılsın diye bekledi, sürekli sancıdan çıkardı sanırım o kusmaların etkisiyle güçsüz kalmış ve acı eşiği iyice düşmüş ben de yanındaydım doktor vakum yaptırmadı hemen sezeryan dedi ve bebişimizde annemizde sağlıklıydı ancak çok zorlandı senin durumun farklı tabi doktorun daha iyi yönlendirir bence normal veya sezeryan diye odaklanmamak zamana bırakmak çok önemli biz kız kardeşler hep normal istedik ilk çocuklarımızda benim dönmedi, birinin kordon dolandı son anda almak zorunda kaldılar diğeri bayıldı yani programla olmuyor akışına bırakmakta fayda var güzel sonucu düşünelim

Canım bu zamana kadar doğum esnasında bayılan duymadım, dr. da biliyorsa sorun yoktur. biraz öncede dediğim kendi kendinin doktoru olacak ve kendini kasmayacaksın. maalesef bağırsak problemi bende de var çok kafan takma bence bişey olurmu diye

her kafadan bir ses çıkmasa olmaz tabi bende kimi görsem doğumun nasıl olcak sakın sezeryan olma yada sakın normal yapma git sezeryan ol diye bir sürü fikir söylüyolar bunalıyorum. kısmet bakalım şimdilik normal bi aksilik olmazasa diyorum geçiştiriyorum. zaten rüyalarımda görüyorum korkularımız oluyo bide buı insanlar offf yani.
inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi alalımda kucağımıza nasıl olucağı ozaman belli olcak.

Eflatun senin o rahatsızlığının ismi halk dilinde "kengi" derler hamileliğin son aylarında olur tavsiyem hangi bacağında varsa ağrı o ayağının altına silindir sert bir cisim al ayağının altında yuvarla kan dolaşımını hızlandırır ve ağrına çok faydası olur ben öyle yapıyorum ve faydasını görüyorum

selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
şuan çok heyecanlıyım eşimi çok iyi bi yerden iş görüşmesine çağırdılar inşallah hayırlısıyla olur dua ediyorum :Saruboceq:
canım inşallah olumlu sonuçlanır herşey

bu konuyla ilgili bişey duymadım çevremden ama madem böyle bi rahatsızlığın var kesinlikle doktorunla paylaşmalsın..
işte bugüne kadar gelmedi aklıma da geçen yine bağırsak şikayetlerim artmaya başlayıncca fena oluyor gibi oldum o zaman geldi aklıma cuma soracağım inşallah oğlumu gördüm dite heyecanlanıp unutmazsamkaydirigubbakcemile3

yok canım iyiki yazmışsın merak ediyorum sonuçta doktoruma da danışacağım oda beni yönlendirir ben de işte çok istiyorum normal doğumu da olmazsa da artık kısmet diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…