2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

of bana da herkes öyle diyor. kolay yolu varken ne zorlucaksın kendini diyorlar.

ya kızlar, wc de cebelleşenlerdenim. ıkınırken çocuğu doğurcam diye korkuyorum yaaa

geçmiş olsun bacıı aynı ağrılar bendede var kaç gündür.kalça kemiklerinin gevşemesinden kaynaklanıyomuş birde bebek ne tarafta yatıyosa o kalçada daha çok ağrı olurmuş baskı yaptığı için.bnde kaburga ağrısıda var daha fena ama napalim çekicez bebişler için...

of bana da herkes öyle diyor. kolay yolu varken ne zorlucaksın kendini diyorlar.

ya kızlar, wc de cebelleşenlerdenim. ıkınırken çocuğu doğurcam diye korkuyorum yaaa

off bu bağırsaklar neden normal çalışmaz yaaa
hamileliğin başından beri uğraşıyorum bende arada bi düzeliyo sonra yine eskisi gibi. sempatiksalakcinni

kızlar sabah 6 da kalktım mide ağrısı birden uyandırdı gecede çok geç yatmıştım ama okadar uykumu almış gibi oldumki. ama bi kaç saat sonra yıkıldım dayanamadım uyudum iki saat falan. artık gece uykusu zor bizeee

maaşalllah canım bebeğine boyunu hesaplamak için FL uyluk kemiği ölçüsünü 7 le çarpıyosun.

bunu ilk defa duydum ve hemenbenimkini hesapladımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 27+1 deki ultrason kağıdına göre FL 55,80 mm gözüküyor yani bu durumda 39 cm mi oluyor

selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
şuan çok heyecanlıyım eşimi çok iyi bi yerden iş görüşmesine çağırdılar inşallah hayırlısıyla olur dua ediyorum :Saruboceq:

çok sevindim, inşallah iş görüşmesi çok iyi geçer...
darısı benim eşimin başına inşallah, bir süredir o da işsiz, bu da beni geriyor açıkcası

çok sevindim, inşallah iş görüşmesi çok iyi geçer...
darısı benim eşimin başına inşallah, bir süredir o da işsiz, bu da beni geriyor açıkcası

inşallah canım iyi geçer olumlu haberini veririm. senin eşinde en kısa zamanda iş bulur inşallah
çok zor bir durum canım herşey yarım oluyo bebeğin için bile herşeyi düşünemiyosun yapamıyosun. bizim gibi olan herkese allah hayırlısıyla iş versin inşallah.

bunu ilk defa duydum ve hemenbenimkini hesapladımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 27+1 deki ultrason kağıdına göre FL 55,80 mm gözüküyor yani bu durumda 39 cm mi oluyor

evet canım 39 cm oluyor.ultrasonda bebeğin boyunu ölçmek mümkün olmadığı çin en doğru sonucu uyluk kemiği verirmiş.

evet gerçekten zor bir durum, inşallah bebekler kısmetleriyle gelirler ve babalarına iş getirirler :)
senin güzel haberlerini bekliyorum ...

kızlar horlamaya başladınızmı benim eşim artık horladığımı söylüyoooo

valla rahatsız uyku horlama yapar tabi hep sola yatıcaz diye uğraşıyoruz kolay değil son zamanlarda nefes almakta zorlanıcaz en güzel 2. dönem di onu geride bıraktık bu son dönem zor geçiyor ama bebişlerin hayalleri hazırlıklarıyla bitiyor işte aslında zaman korkutucu bir şekilde geçiyo

bu arada kanda pıhtılaşma problemi olan varmı bizim topikte benim genetik testinde çıkmıştı sürekli aspirin kullanıyorum

evet en rahatı 2. dönemdi ama artık rahatsızlıklar başladı. hiç rahat yatamıyorum ben sürekli uyanıyorum. uyuduğum zamandada horluyorum demekki :))

bu arada kanda pıhtılaşma problemi olan varmı bizim topikte benim genetik testinde çıkmıştı sürekli aspirin kullanıyorum

benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı ozaman vardı öyle bi problemim. bundada testlerim yapıldı aspirine başlıcaktı doktorum ama normal çıktı sonuçlarım.

asprini bende kullanıyorum günde 1 tane kanda pıhtılaşma yok benim ilk gebeliğim düşükle sona erdiği için dr um tedbir olarak vermişti çocuk aspirini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…