her kafadan bir ses çıkmasa olmaz tabi bende kimi görsem doğumun nasıl olcak sakın sezeryan olma yada sakın normal yapma git sezeryan ol diye bir sürü fikir söylüyolar bunalıyorum. kısmet bakalım şimdilik normal bi aksilik olmazasa diyorum geçiştiriyorum. zaten rüyalarımda görüyorum korkularımız oluyo bide buı insanlar offf yani.
inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi alalımda kucağımıza nasıl olucağı ozaman belli olcak.
kızlar aranızda bel ve kalça ağrısı çeken varmı??2-3 gündür çok ciddi anlamda rahatsız etmeye başladı beni..otursam da ağrıyor yatsam da..belimin alt kısmı ve kalçam...yürüyemez oldum..ev aldı başını gitti..
magnezyum da kullanıyorum banamısın demiyor..ben bu 2 ayı nasıl geçiricem böyle...
of bana da herkes öyle diyor. kolay yolu varken ne zorlucaksın kendini diyorlar.
ya kızlar, wc de cebelleşenlerdenim. ıkınırken çocuğu doğurcam diye korkuyorum yaaa
maaşalllah canım bebeğineboyunu hesaplamak için FL uyluk kemiği ölçüsünü 7 le çarpıyosun.
selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum opuyorumnanaktan
şuan çok heyecanlıyım eşimi çok iyi bi yerden iş görüşmesine çağırdılar inşallah hayırlısıyla olur dua ediyorum :Saruboceq:
çok sevindim, inşallah iş görüşmesi çok iyi geçer...
darısı benim eşimin başına inşallah, bir süredir o da işsiz, bu da beni geriyor açıkcası
bunu ilk defa duydum ve hemenbenimkini hesapladımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 27+1 deki ultrason kağıdına göre FL 55,80 mm gözüküyor yani bu durumda 39 cm mi oluyor
inşallah canım iyi geçer olumlu haberini veririm. senin eşinde en kısa zamanda iş bulur inşallah
çok zor bir durum canım herşey yarım oluyo bebeğin için bile herşeyi düşünemiyosun yapamıyosun. bizim gibi olan herkese allah hayırlısıyla iş versin inşallah.
evet gerçekten zor bir durum, inşallah bebekler kısmetleriyle gelirler ve babalarına iş getirirler :)
senin güzel haberlerini bekliyorum ...
kızlar horlamaya başladınızmı benim eşim artık horladığımı söylüyoooo
valla rahatsız uyku horlama yapar tabi hep sola yatıcaz diye uğraşıyoruz kolay değil son zamanlarda nefes almakta zorlanıcaz en güzel 2. dönem di onu geride bıraktık bu son dönem zor geçiyor ama bebişlerin hayalleri hazırlıklarıyla bitiyor işte aslında zaman korkutucu bir şekilde geçiyo
bu arada kanda pıhtılaşma problemi olan varmı bizim topikte benim genetik testinde çıkmıştı sürekli aspirin kullanıyorum
bu arada kanda pıhtılaşma problemi olan varmı bizim topikte benim genetik testinde çıkmıştı sürekli aspirin kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?