mutluyum ne kadar güzel besleniyorsun ben yumurtayı ancak hafta sonraları yiyebiliyorum oda bazen yemediğim bile oluyor
bence yemeye çalış salatasını yap marul maydanoz yeşil soan la harika oluyo
benim yumurtaya alerjim var, ona rağmen haftada en az 5-6 tane yemeye çalışıyorum ve evet gerçekten bebeği büyütüyor sanırım, geçen aylarda yemiyorum kilosu daha az çıkıyordu bebişin...
Bu arada yeni cicilerini de güzel günlerde kullanın inşallah...
aayy hayırlısıyla gelsin inşallah hediyelerinizide iyi günlerde kullanın.benimde epidural normal olacak büyük ihtimall.....
bu yazıyı eklemen iyi oldu sezen, haftaya kontrolüme kadar bende bolca yumurta tüketmeyi düşünüyorum
tünaydın arkadaşlarr...
geçmişi bi okuyim dedim...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrrrrr....
bebeğinini gören sezen ve tıff maşallah bebişerinize...darısı başımıza böle güzel haberlerle geliriz inş...
doğum konusu açılmış yine..benim şekli belli değil ama normal olursa epudiral istiyodum ama fiyat öğrendiğim hasta çıkıs kısmında çalışan kişi normal doğumda epidural pek önerilmiyo tabi dr.unuzla konusursunuz dedi...hayallerim suya düştü gibi...
ben de geçen gittiğimde doktora sormuştum epidural normal hakkında ne düşündüğünü, o da pek önermiyorum dedi, benim de hayallerim suya düştü ...şimdi sezeryane yoğunlaştım :))
bende yiyorum hergün yumurta..önceleri 1 gün araylayiyodum..ama benim oğlan sata uyumlu gidiyo önde olmadı hiç..ben balık yiyemiyorumondan mı acaba..gerçi omega 3 ve ceviz yiyorum ama benim oğlan bana çekcek heralde sağlıklı olsunda onada şükür artık..
ben de geçen gittiğimde doktora sormuştum epidural normal hakkında ne düşündüğünü, o da pek önermiyorum dedi, benim de hayallerim suya düştü ...şimdi sezeryane yoğunlaştım :))
kızlar aslında bebişlerimizin kilolu olup olmamaları çok önemli değil sağlıkları yerinde olsunda doğduktan sonra güzelce besleriz biz onları cokacimcoook
SAOL CANIM İŞALLAH DARISI SİZLEREtünaydın arkadaşlarr...
geçmişi bi okuyim dedim...yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlerrrrrrr....
bebeğinini gören sezen ve tıff maşallah bebişerinize...darısı başımıza böle güzel haberlerle geliriz inş...
doğum konusu açılmış yine..benim şekli belli değil ama normal olursa epudiral istiyodum ama fiyat öğrendiğim hasta çıkıs kısmında çalışan kişi normal doğumda epidural pek önerilmiyo tabi dr.unuzla konusursunuz dedi...hayallerim suya düştü gibi...
İHMAL ETME DERİMbende bugunden itibaren hergün yiyicem...:))
bende hamileliğimin başından beri hemen hemen hergün yumurta yemeye çalışıyorum en son kontrolde bebeğimin maşallahı vardı zemuszemus
BALIK TA ÇOK YARARLI CEVİZDE ÖYLE BAK BULABİLİRSEN BALIK YİYEMİYOSAN SEMİZOTU YAP ODA ÇOK YARAYIŞLI BİZDE HER ZMAN CACIĞI OLURbende yiyorum hergün yumurta..önceleri 1 gün araylayiyodum..ama benim oğlan sata uyumlu gidiyo önde olmadı hiç..ben balık yiyemiyorumondan mı acaba..gerçi omega 3 ve ceviz yiyorum ama benim oğlan bana çekcek heralde sağlıklı olsunda onada şükür artık..
TABİ CANIM ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMASIkızlar aslında bebişlerimizin kilolu olup olmamaları çok önemli değil sağlıkları yerinde olsunda doğduktan sonra güzelce besleriz biz onları cokacimcoook
kızlar bende hemen hemen her gün mutlaka yumurta yiyorum ama bebişim hep haftasıyla uyumluydu öyle bariz bir büyüme söz konusu değil kilo açısından en azından. ama boyun maaşallahı var o da accık genetik yatkınlık zaten olsun o kadar. yani işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ben yumurtanın tam olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?