mutluyummmm süper bebişine maşallah kilosuna ne güzel demekki erken döllenme olmuş 6 mayısa ne kaldıki allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin dombilini
kızlar slm tıff canım maşallah sizeee sezen canım sizide maşallah çok geçmişe bakamadım atladıklarım kusura bakmasınlarr
dÜn oĞluma arabİstandan hedİyeler geldİ
2 tane Şortlu takım
2 tane ÇıtÇıtlı badİ
1 tane peluŞ fermuarlı battanİye
2 adet ÖrgÜ hırka
2 adet patİk
2 adet pİjama takımı
1 bÜyÜk boy cansınbaby jampuanı
2 adet putra
1 adet vucut Şampuanı
1 adet bebe yaĞı[/b]
hakikaten neyle besledin
şimdi DOKTORDAN GELDİM BEBİŞİM E MAŞALLAH 29+5 AMA 2 HAFTA ÖNDE 31,5 OLMUŞ KİLOSUDA 1696 ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım maşallah bebeşine, çok sevindim seinin adına inşallah benim oğluşum da kendini iyi beslemiştir
meriba annişler nasılsınız bakimm ,bebikler nasılllmış
EN YAKIN ARKADAŞIMIN EŞİ ORDA ÇALIŞIYOgüle güle kullansın oğluşun canım arabistanda kimin var ki?
EN YAKIN ARKADAŞIMIN EŞİ ORDA ÇALIŞIYO
VE FİYATLARI ÇOK UYGUN OLUYO ORADA EŞİ İZİNE GELMİŞ GELİRKEN DE BINLARI ALMIŞ
SABAHLARI HAŞLANMIŞ YUMURTA 2 TANE
HAFTADA 3 GÜN BALIK
2 GÜN TAVUK
VE CEVİZ YİYORUM BİRDE PORTAKAL VE ELMANIN HASTASIYIM VİTAMİNLERİMİ BIRAKTIM İÇMİYORUM
şimdi DOKTORDAN GELDİM BEBİŞİM E MAŞALLAH 29+5 AMA 2 HAFTA ÖNDE 31,5 OLMUŞ KİLOSUDA 1696 ÇOK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMM
tııffıımmm..ve sezen cim maaşallahh bebişlerinize tosuncuk olmuşlarrr.........sezen benimde 5-7 mayıs görünüyor kuşum doğum sen normal mi düşünüyordunn.??
maşallah bebeğine....:1hug:
saol canım benim evet normal düşünüyorum
aayy hayırlısıyla gelsin inşallah hediyelerinizide iyi günlerde kullanın.benimde epidural normal olacak büyük ihtimall.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?