2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MUTLUYUMMMM süper bebişine maşallah kilosuna ne güzel demekki erken döllenme olmuş 6 mayısa ne kaldıki allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin dombilini

mutluyummmm süper bebişine maşallah kilosuna ne güzel demekki erken döllenme olmuş 6 mayısa ne kaldıki allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin dombilini

canım ilk aylarda 1 hafta geride gidiyodu
beslenmeyle alakalı doktor diyo sen neyle besledin bunu çok teşekkür ederim

güle güle kullansın oğluşun canım arabistanda kimin var ki?[/QUOTE]
EN YAKIN ARKADAŞIMIN EŞİ ORDA ÇALIŞIYO
VE FİYATLARI ÇOK UYGUN OLUYO ORADA EŞİ İZİNE GELMİŞ GELİRKEN DE BINLARI ALMIŞ

hakikaten neyle besledin

SABAHLARI HAŞLANMIŞ YUMURTA 2 TANE
HAFTADA 3 GÜN BALIK
2 GÜN TAVUK
VE CEVİZ YİYORUM BİRDE PORTAKAL VE ELMANIN HASTASIYIM
VİTAMİNLERİMİ BIRAKTIM İÇMİYORUM

güle güle kullansın oğluşun canım arabistanda kimin var ki?
EN YAKIN ARKADAŞIMIN EŞİ ORDA ÇALIŞIYO
VE FİYATLARI ÇOK UYGUN OLUYO ORADA EŞİ İZİNE GELMİŞ GELİRKEN DE BINLARI ALMIŞ

SABAHLARI HAŞLANMIŞ YUMURTA 2 TANE
HAFTADA 3 GÜN BALIK
2 GÜN TAVUK
VE CEVİZ YİYORUM BİRDE PORTAKAL VE ELMANIN HASTASIYIM
VİTAMİNLERİMİ BIRAKTIM İÇMİYORUM[/QUOTE]

maşallah ne güzel besleniyorsun, şimdi kendimi düşünüyorumda..hafta sonları sadece yumurta yiyorum, haftada bir kez balık yiyorum, tavuk hiç ağzıma koymadığım bişi..

tııffıımmm..ve sezen cim maaşallahh bebişlerinize tosuncuk olmuşlarrr.........sezen benimde 5-7 mayıs görünüyor kuşum doğum sen normal mi düşünüyordunn.??

maşallah ne güzel besleniyorsun, şimdi kendimi düşünüyorumda..hafta sonları sadece yumurta yiyorum, haftada bir kez balık yiyorum, tavuk hiç ağzıma koymadığım bişi..[/QUOTE]

BEBEĞE EN İYİ KİLO ALDIRAN BESİN YUMURTA İMİŞ

selma gelip gitmiş galibaa..nerde bu kız yaaa..o da doktora gidecektii......merak ediyorumm selmaaaaa......duy sesimizi.....

mutluyum ne kadar güzel besleniyorsun ben yumurtayı ancak hafta sonraları yiyebiliyorum oda bazen yemediğim bile oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…