2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hı geçmişi okudumda biraz sen gökkuşak bide sezen özlemiş sadece Şeniz

olur mu hiç şeker, başka arkadaşlar da özlemiştir, bence yokluğun farkediliyor :)
yerine gelen arkadaş nasıl, öğrendi mi işleri? benimki bir de erkek, o gelince kapatıyorum hemen ekranı :))

baktım selmacım iyiyim bende şte iş güç aynı stres bitmiyor hiçç iştemisin senn....

olur mu hiç şeker, başka arkadaşlar da özlemiştir, bence yokluğun farkediliyor :)
yerine gelen arkadaş nasıl, öğrendi mi işleri? benimki bir de erkek, o gelince kapatıyorum hemen ekranı :))

:)) evet seninkini okumuştum senin durumun daha zor ayol:)) bizim kız cin gibi valla çabuk kavrıyo çok sıkıntı çekmicek gibi

selmacım sen nerelerdesin ya. bak sen olmayınca sohbet zayıf oluyo burda.

özlemez olurmuyuz tabi kuşumm..topic sessizkalıyor sen yokkenn çılgınımız olmuyor espriler uçuşmuyor yaaaaaa........
kızlar küsmeyin sizide çok seviyom ama selmayı özledim çokkopuyorumnanaktan

oohh 15 den sonra gel keyfim gel yanii............süperrr......nette olcekkk oohhh.........hem keyif yaparsın hem bebişinle ilgilenirsinnn...konuşursun onunla bol bol......opuyorumnanaktan

oohh 15 den sonra gel keyfim gel yanii............süperrr......nette olcekkk oohhh.........hem keyif yaparsın hem bebişinle ilgilenirsinnn...konuşursun onunla bol bol......opuyorumnanaktan

evet bende daha fazla zorlamak istemiyortum burda imkanlarım kısıtlı istediğimi yiyip içemiyorum dinlenemiyorum evde kalıp kızımla ilgilenicem biraz netimde olcak gerçekten gel keyfim gel yani:)) artık bende size yazarım biraz yatayım falan diye:)))

tabi canım evde olmak gibisi var mı :) ben de nisan başı gibi falan çıkmayı düşünüyorum. ama öyle yatayım falan deme bize, kıskanırız valla :))

tabi canım evde olmak gibisi var mı :) ben de nisan başı gibi falan çıkmayı düşünüyorum. ama öyle yatayım falan deme bize, kıskanırız valla :))

derim banane :)) aylardır bende kıskandım sonunda rahata ericem kıskandırmammı hiçsempatiksalakcinnilülülülülülülülülülülülü

bende evde olmaktan sıkıldım yaaa. tamam çok rahat ama sıkıyoo bazen . mesela şuanda hava çok güzel ama ben evdeyim :umursamaz: çünkü burda çıkıp yürüyebilceğim biyer yok ancak eşimi beklemem lazım.

bu arada eşimin iş görüşmesi iyi geçmiş sanırım olcak :lepi:

çalışanlar evde oturma hayali kuruyor..ben de evde oturmaktan patladım..küçük kızım da benimle beraber eve hapsoldu yavrucak..
üstelik hamileliğim öyle bi zamana denk geldi ki..kardeşim nişanlı temmuza düğünümüz var..annemler ergün çarşıda alışverişteler..ve ben de ancak arkalarından bakakalıyorum..hergün geziyorlar ohhhh...:çok üzgünüm:
aslında rahat olsam sorun değil..millet hamileliğini son zamanlarında habire yürüyor..ama benimki tehlikeli olduğundan çakıldım kaldım böyle..
Allah kimseyi zorunlu evde oturtmasın..
dün hava çok güzeldi kızımla markete gidip geldik..yerimden kalkamadım..:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…