hı geçmişi okudumda biraz sen gökkuşak bide sezen özlemiş sadece Şeniz
olur mu hiç şeker, başka arkadaşlar da özlemiştir, bence yokluğun farkediliyor :)
yerine gelen arkadaş nasıl, öğrendi mi işleri? benimki bir de erkek, o gelince kapatıyorum hemen ekranı :))
baktım selmacım iyiyim bende şte iş güç aynı stres bitmiyor hiçç iştemisin senn....
selmacım sen nerelerdesin ya. bak sen olmayınca sohbet zayıf oluyo burda.
özlemez olurmuyuz tabi kuşumm..topic sessizkalıyor sen yokkenn çılgınımız olmuyor espriler uçuşmuyor yaaaaaa........
kızlar küsmeyin sizide çok seviyom ama selmayı özledim çokkopuyorumnanaktan
giğrmeye pek fırsat bulamadım ya çok özledim bende sizinle sohbet etmeyi neyse evede alıyom net artık ayrılmıcaz :jeyyar:
iyi bari canım evden daha rahat olur tabi.
oohh 15 den sonra gel keyfim gel yanii............süperrr......nette olcekkk oohhh.........hem keyif yaparsın hem bebişinle ilgilenirsinnn...konuşursun onunla bol bol......opuyorumnanaktan
:teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey:
:teytey: :teytey:
:teytey:
evet bende daha fazla zorlamak istemiyortum burda imkanlarım kısıtlı istediğimi yiyip içemiyorum dinlenemiyorum evde kalıp kızımla ilgilenicem biraz netimde olcak gerçekten gel keyfim gel yani:)) artık bende size yazarım biraz yatayım falan diye:)))
tabi canım evde olmak gibisi var mı :) ben de nisan başı gibi falan çıkmayı düşünüyorum. ama öyle yatayım falan deme bize, kıskanırız valla :))
derim banane :)) aylardır bende kıskandım sonunda rahata ericem kıskandırmammı hiçsempatiksalakcinnilülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?