2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selaaaaaaaammm ne gitmiş nolmuşş :)) bayadır uğrayamadım ya ancak vakit buldum günlerdir oğlumm için alışveriş derdindeyim oturdum oturdumm son dk sıkıştığımı hissettim:)) Allah a şükür bitti sayılır ama kendime bişi almadım daha. eminönünden aldım genelde sanki bütün istanbul orda yaa kabus gibiydi çok kalabalk ama çeşit çoktu güzeldi yine dezemuszemus

sizler bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme işini bitirdnizmi kızlarr?

kızlar slmmm nasılsınız giremedi siteeye birtürlü buğün sorun vardı galiba bayadırda yazamadım size herkez iidir inş.

düzelmiş siteee önceki yazdıklarımız nereye gitmiş..
valla uçmış galiba buarada afiyet olsun
canım bitmiştir eksiklerin artık ne güzel güle güle sağlıkla giysin
ona daha erken ya nisanın 20 sine anca yaparım onlasrı

valla uçmış galiba buarada afiyet olsun

canım bitmiştir eksiklerin artık ne güzel güle güle sağlıkla giysin
ona daha erken ya nisanın 20 sine anca yaparım onlasrı

sağol tatlımm hepimizin yavrucukları sağlıkla giysinler inşş.
nisana bırakmıyım dedim ben ama bilmemCADIARZU

oğluşun 1600 civarında mı çıktı sezen geçmişte okudum oy maş. ya kocaman olmuşşş olumunekankayizsmile

artık biz değil onlar alcak kiloyu galbasırnaşık şey:CüvCüv:

yazdıklarımı yollayamadım yaaa....nidah hayırlı olsun cicileriniz..ben bugün başlıyorum yıkama işlerine ama önce kendimnkileri yıkıcam..çantaya başlamam lazım artık yavaş yavaş..oğlumun kıyafetlerini koycam dolap içlerine örtü dikiyorumda bitincede onunkilere başlıcam..bu hafta sonuna yıkamış olurum inş.

hadi geçmiş olsun tatlım. ben bitirdim yıkama ütüleme işlerini ama ufak tefek eksiklerim var hala hastane çantam hazır değil.

saol canım
evet oğluşumun maşallahı var 1696 gr olmuş
düşün 1 ayda 796 gr almış işallah onlar alır da ben almam buay 2 kilo aldım şuan 71 oldun

geçen cumartesi dra gittim beeğimin böbreklerinden birinde genişleme varmış dr takip edeceğiz dedi şuan için idrarda toplamış olabilir dedi eğer genişleme devam ederse doğumdan sonra çock dr na bildirip tedavi grmesi gerekiyormuş böyle bir sorunla karşılaşan var mı

selam kızlar, nidah bebişinin eşyaları hayırlı olsun inşallah güle güle iyi günlerde kullanır. Eminönünde belli bir yer varmı bebek alışverişi için, ben yabancı olduğum için çok fazla bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım...şimdiden sıkma canını inş. belkide devam etmez bellimi olur..bende şimdilik böyle bi problem yok çok şükür..peki bu ayrıntılı ultrasonda anlasılmıyomuymuş..sonradan olan bi durum muymuş...

selam kızlar site düzelmiş sabah yazdıklarımız uçmuş gitmiş :))

dr da zaten geçen ay böyle bişe yoktu dedi yani ayrıntılı ultrason zamanında herşey normaldi şimdi olmuş bakalım hayırlısı

canım geçmiş olsun inşalalh ciddi bişi değildir.sadece idrar toplanmış olsun.belki çoktan boşalltı bile siz tam utrasonda o anda görmüşsünüzdür.sıkma canını.

bende kıyafetleri yıkayıp yıkamamakta daha karar veremdim acaba erken mi diye.martın sonuna doğrumu yapsam diyorum.çoğunuz yaptımı?

sağol tatlım evet ben de başlıcam bu hafta yıkama ütüleme işlerine inş. bizimkinin dolabı falan yok henüz odasını almadık

hadi geçmiş olsun tatlım. ben bitirdim yıkama ütüleme işlerini ama ufak tefek eksiklerim var hala hastane çantam hazır değil.
sağol canım bitirdin demek senin de gözün aydın. hastane çantası benim de hazır değil daha kendi eksiklerimi tamamlayamadm bebişten zaman kalmıyokiikaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım duymammıştım hiç. endişe etme inş bi prob çıkmaz.

sağol tatlım. havuzlu han vardı çoğunu ordan aldım . kürkçü handa da var birsürü dükkan ordan da aldım. genelde bu 2 yerden alışveriş yaptım. tek bi yerden ana ihtiyaçları aldım sonra dükkan dükkan gezip çorap mendil eldiven vs ufak tefekleri tamamladım.
çeşit çok olunca kendini kaybedebiliyosun ama zor frenledim valasırnaşık şey

yalnız bebek arabasını almadık daha. baby2 go görmüştüm uygundu ama bakalım..

bende kıyafetleri yıkayıp yıkamamakta daha karar veremdim acaba erken mi diye.martın sonuna doğrumu yapsam diyorum.çoğunuz yaptımı?

ben yapayım aradan çıksın istiyorum tam anlamıyla ağırlaşmadan.

ama yerleştirmeden önce hepsini bi valize koyup son haftalar dolaplarına koycam inş. çünkü odası henüz hazır değil boya badana var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…