valla uçmış galiba buarada afiyet olsundüzelmiş siteee önceki yazdıklarımız nereye gitmiş..
canım bitmiştir eksiklerin artık ne güzel güle güle sağlıkla giysinselaaaaaaaammm ne gitmiş nolmuşş :)) bayadır uğrayamadım ya ancak vakit buldum günlerdir oğlumm için alışveriş derdindeyim oturdum oturdumm son dk sıkıştığımı hissettim:)) Allah a şükür bitti sayılır ama kendime bişi almadım daha. eminönünden aldım genelde sanki bütün istanbul orda yaa kabus gibiydi çok kalabalk ama çeşit çoktu güzeldi yine dezemuszemus
sizler bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme işini bitirdnizmi kızlarr?
valla uçmış galiba buarada afiyet olsun
canım bitmiştir eksiklerin artık ne güzel güle güle sağlıkla giysin
ona daha erken ya nisanın 20 sine anca yaparım onlasrı
selaaaaaaaammm ne gitmiş nolmuşş :)) bayadır uğrayamadım ya ancak vakit buldum günlerdir oğlumm için alışveriş derdindeyim oturdum oturdumm son dk sıkıştığımı hissettim:)) Allah a şükür bitti sayılır ama kendime bişi almadım daha. eminönünden aldım genelde sanki bütün istanbul orda yaa kabus gibiydi çok kalabalk ama çeşit çoktu güzeldi yine dezemuszemus
sağol tatlımm hepimizin yavrucukları sağlıkla giysinler inşş.
nisana bırakmıyım dedim ben ama bilmemCADIARZU
oğluşun 1600 civarında mı çıktı sezen geçmişte okudum oy maş. ya kocaman olmuşşş olumunekankayizsmile
artık biz değil onlar alcak kiloyu galbasırnaşık şey:CüvCüv:
selaaaaaaaammm ne gitmiş nolmuşş :)) bayadır uğrayamadım ya ancak vakit buldum günlerdir oğlumm için alışveriş derdindeyim oturdum oturdumm son dk sıkıştığımı hissettim:)) Allah a şükür bitti sayılır ama kendime bişi almadım daha. eminönünden aldım genelde sanki bütün istanbul orda yaa kabus gibiydi çok kalabalk ama çeşit çoktu güzeldi yine dezemuszemus
geçen cumartesi dra gittim beeğimin böbreklerinden birinde genişleme varmış dr takip edeceğiz dedi şuan için idrarda toplamış olabilir dedi eğer genişleme devam ederse doğumdan sonra çock dr na bildirip tedavi grmesi gerekiyormuş böyle bir sorunla karşılaşan var mı
geçen cumartesi dra gittim beeğimin böbreklerinden birinde genişleme varmış dr takip edeceğiz dedi şuan için idrarda toplamış olabilir dedi eğer genişleme devam ederse doğumdan sonra çock dr na bildirip tedavi grmesi gerekiyormuş böyle bir sorunla karşılaşan var mı
yazdıklarımı yollayamadım yaaa....nidah hayırlı olsun cicileriniz..ben bugün başlıyorum yıkama işlerine ama önce kendimnkileri yıkıcam..çantaya başlamam lazım artık yavaş yavaş..oğlumun kıyafetlerini koycam dolap içlerine örtü dikiyorumda bitincede onunkilere başlıcam..bu hafta sonuna yıkamış olurum inş.
sağol canım bitirdin demek senin de gözün aydın. hastane çantası benim de hazır değil daha kendi eksiklerimi tamamlayamadm bebişten zaman kalmıyokiikaydirigubbakcemile3hadi geçmiş olsun tatlım. ben bitirdim yıkama ütüleme işlerini ama ufak tefek eksiklerim var hala hastane çantam hazır değil.
geçmiş olsun canım duymammıştım hiç. endişe etme inş bi prob çıkmaz.geçen cumartesi dra gittim beeğimin böbreklerinden birinde genişleme varmış dr takip edeceğiz dedi şuan için idrarda toplamış olabilir dedi eğer genişleme devam ederse doğumdan sonra çock dr na bildirip tedavi grmesi gerekiyormuş böyle bir sorunla karşılaşan var mı
selam kızlar, nidah bebişinin eşyaları hayırlı olsun inşallah güle güle iyi günlerde kullanır. Eminönünde belli bir yer varmı bebek alışverişi için, ben yabancı olduğum için çok fazla bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim.kaydirigubbakcemile5
bende kıyafetleri yıkayıp yıkamamakta daha karar veremdim acaba erken mi diye.martın sonuna doğrumu yapsam diyorum.çoğunuz yaptımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?