2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözün aydın canım..bebekler rızkıyla gelirmiş zaten..

tabi sürekli evde olmakta sıkıcı ama valla artık ağırlaşmaya başladık iş çok zor geliyor, ben geceleri uyuyamıyorum, ertesi gün işte iptal oluyorum.

eşin için de gözün aydın, inşallah olur :))

evet çalışan evde olmak istiyor, evde olan çalışmak :)
dün yeni bir doktora gideceğini söylemiştin, gittin mi? inşallah memnun kalmışsındır.

gözün aydın canım..bebekler rızkıyla gelirmiş zaten..
sağol canım hayırlısı bakalım.

tabi canım çalışmak hakkaten zor bu dönemlerde hele uyku problemi olunca iyice düşüyo insan. sanırım 1 ay daha sabretceksiniz artık evde rahat edersiniz biraz

sağol canım hayırlısı bakalım.

tabi canım çalışmak hakkaten zor bu dönemlerde hele uyku problemi olunca iyice düşüyo insan. sanırım 1 ay daha sabretceksiniz artık evde rahat edersiniz biraz

evet az kaldı sayılır, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ozlmgkhn canım seninmiydi göbeğinde isilik gibi bişiler çıkmıştı ?doktora gittinmi yada herhangi bişi yaptın mı?

bende artık evde olmak istiyorum ama ,37.haftaya kadar çalışıcam bakalım nasıl dayanıcam

ozlmgkhn canım seninmiydi göbeğinde isilik gibi bişiler çıkmıştı ?doktora gittinmi yada herhangi bişi yaptın mı?

canım evet böcek ısırığı şeklinde bişeyler çıkmıştı bacaklarıma kadar yayıldı. doktorumu aradım kullandığın ilaçları kes dedi ve avil diye bi merhem verdi onu sürüyorum dünden beri küçüldüler ve kaşıntı azaldı. çok önemli bişey olmadığını geçmezse görelim dedi. zaten perşembe randevum vardı ozaman bakarız dedi ama geçer dedi.
hayırdır senindemi oldu canım.

evet canım ya bugün göbeğim nasıl kaşınmaya başladı bende birazcık kaşıdım ama o isilik gibi bişi kaşıdıktan sonra yara gibi oldu bende anlamadım ne olduğunu alerjiyede benziyo

evet canım ya bugün göbeğim nasıl kaşınmaya başladı bende birazcık kaşıdım ama o isilik gibi bişi kaşıdıktan sonra yara gibi oldu bende anlamadım ne olduğunu alerjiyede benziyo

canım kaşıma yara oluyo valla dayanılmıyo ama kaşımamaya çalış. duş al iyi geliyo kaşıntıyı alıyo biraz.

canım kaşıma yara oluyo valla dayanılmıyo ama kaşımamaya çalış. duş al iyi geliyo kaşıntıyı alıyo biraz.

canım eve gidince yapıcam hemen .çok tedirgin etti beni sabah sabah birde nasıl tatlı kaşınıyordu Allahtan şimdi geçti ama iki tane minik yara gibi bişiler kaldı.

canım eve gidince yapıcam hemen .çok tedirgin etti beni sabah sabah birde nasıl tatlı kaşınıyordu Allahtan şimdi geçti ama iki tane minik yara gibi bişiler kaldı.

aman kaşıma dağılmasın benim okadar çokki bi görsen. duş alınca geçer inşallah devam ederse ararsın doktorunu sende.

evet çalışan evde olmak istiyor, evde olan çalışmak :)
dün yeni bir doktora gideceğini söylemiştin, gittin mi? inşallah memnun kalmışsındır.

randevum yarın..
canım benim saol düşündüğün için..gitmiş olsam ilk yapacağım şey bütün ayrıntılarıyla buraya yazmak olur zaten..

bende bahsetmiştim ama önerilmiyor diyen ben değilim tabi..çünkü normal olursa epidural istiyorum bende..ama hasta çıkış personeli bile normal doğumda önerilmiyo tabi dr.unuzla konuşursun falan dedi...ben sadece epidural normal ne kadar oluyo dedimde söledi bunu...şu dırımlarda önerilmiyo gibi bi açıklama yapmadı yani...

selam kızlar
ozlmgkhn inş eşinin olur işi,benim eşimde bugun terfi aldı,gerçekten bebekler kısmetleri ile geliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…