bende evde olmaktan sıkıldım yaaa. tamam çok rahat ama sıkıyoo bazen . mesela şuanda hava çok güzel ama ben evdeyim :umursamaz: çünkü burda çıkıp yürüyebilceğim biyer yok ancak eşimi beklemem lazım.
bu arada eşimin iş görüşmesi iyi geçmiş sanırım olcak :lepi:
bende evde olmaktan sıkıldım yaaa. tamam çok rahat ama sıkıyoo bazen . mesela şuanda hava çok güzel ama ben evdeyim :umursamaz: çünkü burda çıkıp yürüyebilceğim biyer yok ancak eşimi beklemem lazım.
bu arada eşimin iş görüşmesi iyi geçmiş sanırım olcak :lepi:
çalışanlar evde oturma hayali kuruyor..ben de evde oturmaktan patladım..küçük kızım da benimle beraber eve hapsoldu yavrucak..
üstelik hamileliğim öyle bi zamana denk geldi ki..kardeşim nişanlı temmuza düğünümüz var..annemler ergün çarşıda alışverişteler..ve ben de ancak arkalarından bakakalıyorum..hergün geziyorlar ohhhh...:çok üzgünüm:
aslında rahat olsam sorun değil..millet hamileliğini son zamanlarında habire yürüyor..ama benimki tehlikeli olduğundan çakıldım kaldım böyle..
Allah kimseyi zorunlu evde oturtmasın..
dün hava çok güzeldi kızımla markete gidip geldik..yerimden kalkamadım..:sinifsinif:
sağol canım hayırlısı bakalım.gözün aydın canım..bebekler rızkıyla gelirmiş zaten..
tabi sürekli evde olmakta sıkıcı ama valla artık ağırlaşmaya başladık iş çok zor geliyor, ben geceleri uyuyamıyorum, ertesi gün işte iptal oluyorum.
eşin için de gözün aydın, inşallah olur :))
sağol canım hayırlısı bakalım.
tabi canım çalışmak hakkaten zor bu dönemlerde hele uyku problemi olunca iyice düşüyo insan. sanırım 1 ay daha sabretceksiniz artık evde rahat edersiniz biraz
ozlmgkhn canım seninmiydi göbeğinde isilik gibi bişiler çıkmıştı ?doktora gittinmi yada herhangi bişi yaptın mı?
hı geçmişi okudumda biraz sen gökkuşak bide sezen özlemiş sadece Şeniz
canım evet böcek ısırığı şeklinde bişeyler çıkmıştı bacaklarıma kadar yayıldı. doktorumu aradım kullandığın ilaçları kes dedi ve avil diye bi merhem verdi onu sürüyorum dünden beri küçüldüler ve kaşıntı azaldı. çok önemli bişey olmadığını geçmezse görelim dedi. zaten perşembe randevum vardı ozaman bakarız dedi ama geçer dedi.
hayırdır senindemi oldu canım.
evet canım ya bugün göbeğim nasıl kaşınmaya başladı bende birazcık kaşıdım ama o isilik gibi bişi kaşıdıktan sonra yara gibi oldu bende anlamadım ne olduğunu alerjiyede benziyo
canım kaşıma yara oluyo valla dayanılmıyo ama kaşımamaya çalış. duş al iyi geliyo kaşıntıyı alıyo biraz.
canım eve gidince yapıcam hemen .çok tedirgin etti beni sabah sabah birde nasıl tatlı kaşınıyordu Allahtan şimdi geçti ama iki tane minik yara gibi bişiler kaldı.
evet çalışan evde olmak istiyor, evde olan çalışmak :)
dün yeni bir doktora gideceğini söylemiştin, gittin mi? inşallah memnun kalmışsındır.
[canım tam karar vermiş de sayılmambilmiyorumkismileama bakalım şimdilik herşey yolunda görünüyor.açılmam olur ve kolay olacaksa gibi olursa yaparım ama açılma olmuyor zorluyorsa sezeryanaa...
normalde epidurali önermiyorlar demiş bir arkadaş ama öneriliyor özellikle açılması zor olanlarda epiduralin açılmayı kolaylaştırıcı etkisi varmış çünkü...şu durumlarda önerilmiyormuş zaten kendiliğinden 8-9 cm açılmış olup bebek kanala girdiyse gerek görülmüyormuş.....gerisi kolay olacağındannn.........
aayy kısmettt.....ohaoldumsmile deli olcam zaten ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?