2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geçmiş olsun canım.Üzme kendini.Dr dediği gibi idrar birikmiş olabilir.Öyle olmasa da Allah şifasız dert vermesin.Tedavi olur bebişin.Bişiciği kalmaz.

merhaba kızlar,nasılsınız?
dün giremedim,doktora gittik,kızımı gördüm çok şükür iyiymiş,doktorum 36.haftadan sonra doğumu bekleyelim dedi;heyecanlandım,birşey kalmadı;
makat pozisyonunda duruyor kızım,kafası yukarıda ,ayaklarım kasıklarıma doğru ,inşallah döner...

feraycım içini ferah tut canım doktor erken önlen alabilmek için hemen söylemiştir sana..bende yıkamadım ve çantam hazır değil sürekli kafama takılıyor ama...yapıncada daha bir telaşlanacağım sanki az kaldı diyeeee..........

dönmesi ile ilgili bir şey demedi mi doktorunn..ama çoğu son anda dönüyormuşş

selma da gitmişşşşş........yemektedirr..bende yiyorumm...cokacimcoook
yemeğe gittim dönüştede dolaştım biraz kızıma elbise askısı aldım
oh şükür yani alabildin ben sendne umudumu kesmiştim:) hayırlı olsun aldıkların güle güle eskitin inşallah canım
geçmiş olsun cnaım böyle bi sorun hiç duymamıştım
bende kıyafetleri yıkayıp yıkamamakta daha karar veremdim acaba erken mi diye.martın sonuna doğrumu yapsam diyorum.çoğunuz yaptımı?
ben yıkadım hepsini odasınıda temizledim perdesi falan kaldı eksik hastane çantama koycaklarımıda ütüledim ( bebeğimim çantsını yani) kalan kıyafetlerinide yavaş yavaş ütüleyip yerleştiricem

hoşgeldin canım daha erken şuan çok hareketliler döner merak etme

ben hepsini yıkadım kuşum sadece ütüm kaldı bide bebeğin hastane çantasına koycaklarımı ütüledim dün ama yerleştirmedim kafam karıştı akşam:)) acaba yetermi eksikmi fazlamı diye:)) 2 tane pijama takımı 2 tulum 3 tane zıbın takımı 3 eldiven şapka çorap 1 tane penye battaniye yetermi acaba bide mendil filan

sağol selma canım vala ağırlaşınca zor oluyo şimdiki aklım olsa 4. yada 5.ayda bitirirdm alışverişi:) dinlene dinlene ağır vasıta halinde çıktım eminönü sokaklarını:))

sen naptın izne çıkıyodun 32.hafta geliyo çıktınmı yoksa? geçmişte göremedim

böbrek gnişlemesi idrar yolunda bir iltihap olduğunu gösterirmiş dr um bunu anne karnında görmek bir avantajdır dedi

Hayırlı olsun canım.Daha çok var.Döner bebişin.Dönmesi için egzersizler de varmış.Bi bak istersen

dönmesi ile ilgili bir şey demedi mi doktorunn..ama çoğu son anda dönüyormuşş

döner inşallah dedi,38.hafta da bile dönenlere rastladım dedi,hayırlısı bakalım,makat pozisyon anne için rahatsız edici olur dedi,doğru vallahi,mide yanmalarım başladı,ayakları kasıklarımda olduğu için,kasıklarımda ağrı hissediyorum,
aman sağlığı iyi olsunda katlanacağız artık....

selam kızlar. nasılsınız.
hepimizi çanta hazırlama telaşı sardı. bende bebeğim için koyacaklarımı belirledimde yıkanıp ütülenicekler
henüz kendi hazırlıklarım tamam değil.
yarın dr randevum var çok heyecanlıyım. bütün gece rüyamda doktordaydım bebeğin zayıf diyodu çok üzüldüm. çok merak ettiğim için nasıl diye böyle rüyalar görüyorum işte.

korma canım bende korkuyordum,sırf o yüzden erken gittim kontrole,iyiydi kızım,büyüyorlar vallahi...

çok geçmiş olsun, inşallah anlık bir şeydir ve sorun yoktur, sağlıkla gelsin hepimizin bebeği inşallah...

pijama takımı nasıl oluyo bebek için ben almadım vala pijama mijama kaydirigubbakcemile3 battaniye 2 tane koycam ben..

naptın kızz 1 gün kalcaz hastanede çok kıyafet benceee.hızlı gonzales ben yaomadım hala..........

ben çantaya koyacaklarımı belirledim ama yıkamadım henüz, annem ben hallederim dedi :) bu arada siz granül sabun mu kullandınız yoksa bebek deterjanı mı?

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl herşey yplındadır inş kızlar bel agrısı çeken varmı yaa benim 1 haftadır çok kötü agrıo ayagıma kadar vurdu topallıorum sizlerdede varmı aynı sorun

gözün aydın, maşallah kızına :) döner inşallah doğuma kadar, benimki de dönmedi henüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…