geçen cumartesi dra gittim beeğimin böbreklerinden birinde genişleme varmış dr takip edeceğiz dedi şuan için idrarda toplamış olabilir dedi eğer genişleme devam ederse doğumdan sonra çock dr na bildirip tedavi grmesi gerekiyormuş böyle bir sorunla karşılaşan var mı
yemeğe gittim dönüştede dolaştım biraz kızıma elbise askısı aldımselma da gitmişşşşş........yemektedirr..bende yiyorumm...cokacimcoook
oh şükür yani alabildin ben sendne umudumu kesmiştim:) hayırlı olsun aldıkların güle güle eskitin inşallah canımselaaaaaaaammm ne gitmiş nolmuşş :)) bayadır uğrayamadım ya ancak vakit buldum günlerdir oğlumm için alışveriş derdindeyim oturdum oturdumm son dk sıkıştığımı hissettim:)) Allah a şükür bitti sayılır ama kendime bişi almadım daha. eminönünden aldım genelde sanki bütün istanbul orda yaa kabus gibiydi çok kalabalk ama çeşit çoktu güzeldi yine dezemuszemus
sizler bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüleme işini bitirdnizmi kızlarr?
geçmiş olsun cnaım böyle bi sorun hiç duymamıştımgeçen cumartesi dra gittim beeğimin böbreklerinden birinde genişleme varmış dr takip edeceğiz dedi şuan için idrarda toplamış olabilir dedi eğer genişleme devam ederse doğumdan sonra çock dr na bildirip tedavi grmesi gerekiyormuş böyle bir sorunla karşılaşan var mı
ben yıkadım hepsini odasınıda temizledim perdesi falan kaldı eksik hastane çantama koycaklarımıda ütüledim ( bebeğimim çantsını yani) kalan kıyafetlerinide yavaş yavaş ütüleyip yerleştiricembende kıyafetleri yıkayıp yıkamamakta daha karar veremdim acaba erken mi diye.martın sonuna doğrumu yapsam diyorum.çoğunuz yaptımı?
merhaba kızlar,nasılsınız?
dün giremedim,doktora gittik,kızımı gördüm çok şükür iyiymiş,doktorum 36.haftadan sonra doğumu bekleyelim dedi;heyecanlandım,birşey kalmadı;
makat pozisyonunda duruyor kızım,kafası yukarıda ,ayaklarım kasıklarıma doğru ,inşallah döner...
feraycım içini ferah tut canım doktor erken önlen alabilmek için hemen söylemiştir sana..bende yıkamadım ve çantam hazır değil sürekli kafama takılıyor ama...yapıncada daha bir telaşlanacağım sanki az kaldı diyeeee..........
dün giremedim,doktora gittik,kızımı gördüm çok şükür iyiymiş,doktorum 36.haftadan sonra doğumu bekleyelim dedi;heyecanlandım,birşey kalmadı;
makat pozisyonunda duruyor kızım,kafası yukarıda ,ayaklarım kasıklarıma doğru ,inşallah döner...
dönmesi ile ilgili bir şey demedi mi doktorunn..ama çoğu son anda dönüyormuşş
selam kızlar. nasılsınız.
hepimizi çanta hazırlama telaşı sardı. bende bebeğim için koyacaklarımı belirledimde yıkanıp ütülenicekler
henüz kendi hazırlıklarım tamam değil.
yarın dr randevum var çok heyecanlıyım. bütün gece rüyamda doktordaydım bebeğin zayıf diyodu çok üzüldüm. çok merak ettiğim için nasıl diye böyle rüyalar görüyorum işte.
böbrek gnişlemesi idrar yolunda bir iltihap olduğunu gösterirmiş dr um bunu anne karnında görmek bir avantajdır dedi
geçen cumartesi dra gittim beeğimin böbreklerinden birinde genişleme varmış dr takip edeceğiz dedi şuan için idrarda toplamış olabilir dedi eğer genişleme devam ederse doğumdan sonra çock dr na bildirip tedavi grmesi gerekiyormuş böyle bir sorunla karşılaşan var mı
ben hepsini yıkadım kuşum sadece ütüm kaldı bide bebeğin hastane çantasına koycaklarımı ütüledim dün ama yerleştirmedim kafam karıştı akşam:)) acaba yetermi eksikmi fazlamı diye:)) 2 tane pijama takımı 2 tulum 3 tane zıbın takımı 3 eldiven şapka çorap 1 tane penye battaniye yetermi acaba bide mendil filan
ben hepsini yıkadım kuşum sadece ütüm kaldı bide bebeğin hastane çantasına koycaklarımı ütüledim dün ama yerleştirmedim kafam karıştı akşam:)) acaba yetermi eksikmi fazlamı diye:)) 2 tane pijama takımı 2 tulum 3 tane zıbın takımı 3 eldiven şapka çorap 1 tane penye battaniye yetermi acaba bide mendil filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?