2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gecelik, sabahlık, pijama takımı aldınız mı? ben bi yerde beğendim.. pijama ve sabahlık 110 lira çok geldi sanki..

kızlar tam bahar havası var,eve kapanmak saçma biz oğluşumla adda gidiyoruz,görüşürüz

Haklısın bende parka gıdyım evımın karŞısına yıĞenımle ablamı arayayım Çıkalım

günaydınnnnnnnnn ya da tünaydınnn

hava gerçekten çok güzell biz de sabah yürüyüş yaptık birazz oğluşumlakaydirigubbakcemile2

zeynoxx42
canım üzme kendini herkesin bir sıkıntısı var oğlun seinin ona olan sevgini biliyorsa şartları anlayabilir
geçmiş olsun canım, ben de epeydir balık yiyiemiyorum yarın yiyim diyordum da korkuttun beni

çok güzlemiş fiyatı da gerçekten uygun sen nie kazık yedin almışmıydın sen hatırlamıyorumCADIARZU

o model bitmiş demiştim ama senin linkten baktım tekrar koymuşlar, bu geceliğin olduğu satırın en sonundaki desen, almak isteyenlere tavsiye ederim, kumaşları çok iyi...

Pijama Dünyası
bende burdan beğendim..daha önce sorduğum 115 lira denilen takım burda 80 lira aynı model değil ama aynı marka..burdan almayı düşünüyorum.. 3.sırada ortadaki takım..

Son düzenleme:
gördüm ipekcim çok cicilerrr..güle güle kullan evet almıştım ben ayşecim ama ayyıldızdan değil.cicikom un bir pijama ve gecelik takımını aldım 45 er liradan birde lohusa pijaması aldım şu emzirmek için delikleri olandan üzerinde bolerosu va gibi duruyor toz pembe onu % 50 indirimde yakaladım 55 tl aldımm..şimdi 27 tl görünce bayılcaktım taaa.......

ben de o delikli olanlardan aldım kendime bi tane de çok da beğenerek almadım fazla kadınsı ben böyle biraz daha şirin muzip bişeyler arıyorum, bir de sabahlık değil de şu penye hırklaalr var ya onlardan almayı planlıyorum daha rahat edermişim gibi geliyor

sen de güle güle kullan canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…