kızlar gecelik, sabahlık, pijama takımı aldınız mı? ben bi yerde beğendim.. pijama ve sabahlık 110 lira çok geldi sanki..
GECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
ben bunu çok beğendim ve kazık yediğimi anladım :))
geçmiş olsun canım, ben de epeydir balık yiyiemiyorum yarın yiyim diyordum da korkuttun beniiki gündür yoktum hiç soranınız olmadı ama ben anlatayım yinede pzt akşam eve giderken balık aldık yedik herşey normal yattık gece saat üç te ben rahatsızlanmaya başladım derken ishal başladı ve sabah 6 ya kadar devamlı ishal kusma ikisi bir arada beni öldürdü vücudum titremekten hayır kalmadı sabah acile geldik serum takıldı müşadeye alındım öğlen gibi çıktık hastaneden besin kaynaklı mikrop kaptığım kanda ve dışkıda enfeksiyon çıktı kendi dr uma da danışarak antibiyotik ve ishal tedavisine başladık. iki gün raporluydum ilk gün annemde kaldım dün kendi evimde ama çok halsizim bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim allahtan bebeğim çook fazla hareketliydi. zaten sırf onu susuz bırakmamak için yedim içtim.şimdi daha iyiyim ama halsizlik beni fena etkiledi. bugünde boğazlarım yanıyor zorlanmaktan. sonradan dr dan öğrendimki salgın varmış haftasonu eşimle aynı şeyi yaşadım 1 gün araylada bende oldu kabus gibiydi resmen.mafoldumben
çok güzlemiş fiyatı da gerçekten uygun sen nie kazık yedin almışmıydın sen hatırlamıyorumCADIARZUGECELİK-SABAHLIK-EV GİYSİLERİ - AY YILDIZ - Mayo, İç Giyim
ben bunu çok beğendim ve kazık yediğimi anladım :))
Pijama Dünyası
bende burdan beğendim..daha önce sorduğum 115 lira denilen takım burda 80 lira aynı model değil ama aynı marka..burdan almayı düşünüyorum.. 3.sırada ortadaki takım..
ben de o delikli olanlardan aldım kendime bi tane de çok da beğenerek almadım fazla kadınsı ben böyle biraz daha şirin muzip bişeyler arıyorum, bir de sabahlık değil de şu penye hırklaalr var ya onlardan almayı planlıyorum daha rahat edermişim gibi geliyorgördüm ipekcim çok cicilerrr..güle güle kullan evet almıştım ben ayşecim ama ayyıldızdan değil.cicikom un bir pijama ve gecelik takımını aldım 45 er liradan birde lohusa pijaması aldım şu emzirmek için delikleri olandan üzerinde bolerosu va gibi duruyor toz pembe onu % 50 indirimde yakaladım 55 tl aldımm..şimdi 27 tl görünce bayılcaktım taaa.......
gördüm ipekcim çok cicilerrr..güle güle kullan evet almıştım ben ayşecim ama ayyıldızdan değil.cicikom un bir pijama ve gecelik takımını aldım 45 er liradan birde lohusa pijaması aldım şu emzirmek için delikleri olandan üzerinde bolerosu va gibi duruyor toz pembe onu % 50 indirimde yakaladım 55 tl aldımm..şimdi 27 tl görünce bayılcaktım taaa.......
kızlar normal bedeninizden büyük aldınız dimi bunları yani gecelik sabahlık vs. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?