ben de o delikli olanlardan aldım kendime bi tane de çok da beğenerek almadım fazla kadınsı ben böyle biraz daha şirin muzip bişeyler arıyorum, bir de sabahlık değil de şu penye hırklaalr var ya onlardan almayı planlıyorum daha rahat edermişim gibi geliyor
ben de o delikli olanlardan aldım kendime bi tane de çok da beğenerek almadım fazla kadınsı ben böyle biraz daha şirin muzip bişeyler arıyorum, bir de sabahlık değil de şu penye hırklaalr var ya onlardan almayı planlıyorum daha rahat edermişim gibi geliyor
kızlar bişey sorcam bebeklerin kıyafetlerini tersini çevirip mi yıkayıp ütülemek lazım etiketinde öyle yazmışlar..
ben hep doğumdan önce small giyerdim o yüzden medium aldımmm..bol şeyleri pek sevmiyorumm....bilmiyorumkismile
nesracım güle güle kullan çok hoşş.....
sanırım öyle yapmak gerek, benim aldıklarımda da öyle yazıyor, desenler içindir herhalde...
evet öyle yapayım bari. bugün atıcam makinaya inş sağ salim çıkarlarkaydirigubbakcemile3
çok kıyafet var ama hepsi bizim bir pijama takımımız kadar bile değil ben elde yıkayacvağım 6 ayına kadar
kızlar gecelikleri konuşmaya başlamışsınız,civilime sabah baktım ,1456 Artış Penye Saç Bantlı Çiçekli Lohusa Sabahlık Takım 66,70 TL .diğer sitelerden çok ucuza almak isteyenler baksın derim.
1456 Artış Penye Saç Bantlı Çiçekli Lohusa Sabahlık Takım | Anne Ürünleri| Hamile Ürünleri | Artış | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
kızlar gecelikleri konuşmaya başlamışsınız,civilime sabah baktım ,1456 Artış Penye Saç Bantlı Çiçekli Lohusa Sabahlık Takım 66,70 TL .diğer sitelerden çok ucuza almak isteyenler baksın derim.
1456 Artış Penye Saç Bantlı Çiçekli Lohusa Sabahlık Takım | Anne Ürünleri| Hamile Ürünleri | Artış | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
günaydın kızlar..bende makinede yıkayacağım durulanmasına dikkat edersek sorun olmaz sanıyorum..walla analarımız nasıl yıkamış köyün pis derelerinde ne su varmış ne sabun bütün kardeşlerimde maaşallahımız var.o durumları düşününce halimize şükrediyorum..yinede elde imkan varken en iyisi olsun bebişlerimizin..bu arada makinede yıkayanlar ne ile yıkadınız normal deterjanlamı yoksa özel bi deterjan mı aldınız??
günaydın kızlar..bende makinede yıkayacağım durulanmasına dikkat edersek sorun olmaz sanıyorum..walla analarımız nasıl yıkamış köyün pis derelerinde ne su varmış ne sabun bütün kardeşlerimde maaşallahımız var.o durumları düşününce halimize şükrediyorum..yinede elde imkan varken en iyisi olsun bebişlerimizin..bu arada makinede yıkayanlar ne ile yıkadınız normal deterjanlamı yoksa özel bi deterjan mı aldınız??
hacı şakirin granül sabun aldım canım
ben dalinin sıvı deterjanını aldım ama henüz kullanmadım, bazı arkadaşlar hacı şakir ve dalanın granül sabununu almışlar...
ben de çok klasik şeyler sevmem aslında, hatta sabahlık almadım bile, geceliğin üstüne üşürsem pijamanın üstünü giyerim diye düşündüm, nasılsa aynı desen, benim aldığımda kalp ve bebek melek figürleri var, consepte de uydu :))
geçmiş olsun tatlım,bir yerde okumuşdum ayağının altına silindir bir yastık al ve dolaştır,kan dolaşımın artsın diyordu,dene bence,birde ayaklarını duvara dikebilirsin
bebeğin başının aşağıda olması iyi tabi,umarım dönmez yazmışdım zaten :)
uykusuz gecelerim devam ediyor,offf biri şu uyku sorununada çözüm bulsa ne iyi olur değilmi? :)1 saattir dön sağa dön sola yatamadım,bende kalkdım,kocam da horluya horluya uyuyor ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?