2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sana katılıyorum canım benim aldıklarımda daha çok ev kıyafetini andırıyor ..... spor modeller.....sabahlık konusunda bende senin gibi düşünüyorum ince penye asimetrik kesimler den.....şimdide taytla kullanıyorum çok hoş oluyorr..........

kızlar bişey sorcam bebeklerin kıyafetlerini tersini çevirip mi yıkayıp ütülemek lazım etiketinde öyle yazmışlar..

ben de çok klasik şeyler sevmem aslında, hatta sabahlık almadım bile, geceliğin üstüne üşürsem pijamanın üstünü giyerim diye düşündüm, nasılsa aynı desen, benim aldığımda kalp ve bebek melek figürleri var, consepte de uydu :))

ben hep doğumdan önce small giyerdim o yüzden medium aldımmm..bol şeyleri pek sevmiyorumm....bilmiyorumkismile

çok kıyafet var ama hepsi bizim bir pijama takımımız kadar bile değil ben elde yıkayacvağım 6 ayına kadar

günaydın kızlar..bende makinede yıkayacağım durulanmasına dikkat edersek sorun olmaz sanıyorum..walla analarımız nasıl yıkamış köyün pis derelerinde ne su varmış ne sabun bütün kardeşlerimde maaşallahımız var.o durumları düşününce halimize şükrediyorum..yinede elde imkan varken en iyisi olsun bebişlerimizin..bu arada makinede yıkayanlar ne ile yıkadınız normal deterjanlamı yoksa özel bi deterjan mı aldınız??

1453 Artış Penye Desenli Fiyonklu Lohusa Sabahlık Takım | Anne Ürünleri| Hamile Ürünleri | | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com

ya varya bana 115 denilen takım işte bu..beğenmiştim ben bunu..çok sağol slece.. ama beden yok(

hacı şakirin granül sabun aldım canım

ben dalinin sıvı deterjanını aldım ama henüz kullanmadım, bazı arkadaşlar hacı şakir ve dalanın granül sabununu almışlar...

kaç gündür evden çıkmadım sıkıldık yaa..bugün hava güzel kayseride bizde kızımla dışarı çıkıyoruz teyzeleri..bye byee

:) çok güzel bence de iyi bir konsept leylekleri beğendim ben de bulursam öyle bişey alcam bulamazsam da gökkuşağınki gibi ev giysisi dediklerinden alırım bunu da artık hamile bir arkadaşa hediye faln ederim

kızlar kıyafetleri yıkamak için çok erken değil mi ya kaloriferleri kapamayı bekleseniz daha iyi olmaz mı hani güze lgüzel temiz bi havada asar kurutursunuz benim niyetim o yönde nisan sonu gibi yıkamayı planlıyorum

teşekkür ederim canım eşimde yükseğe kaldır ayaklarını diyor ama malesef hiç bir şekilde yatamıyorum hareket etmek bile mümkün değil sağol selmacım söyledim ama yapabileceğimiz hiç birşey yok çekeceksin mecburen dedi bukadar erken başlamaması gerekiyomuş fıtıkda olabilirmiş ama önceden hiç sorunum yoktu bi sağlıkla kucağıma alsam yavrumu başka bişe istemiyorum dayanacaz mecburen aşkın bahartomurcuğu çok geçmiş olsun hamilelikte kusmak çok zorluyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…