sağol tatlımnidah kolay gelsinn
:) çok güzel bence de iyi bir konsept leylekleri beğendim ben de bulursam öyle bişey alcam bulamazsam da gökkuşağınki gibi ev giysisi dediklerinden alırım bunu da artık hamile bir arkadaşa hediye faln ederim
kızlar kıyafetleri yıkamak için çok erken değil mi ya kaloriferleri kapamayı bekleseniz daha iyi olmaz mı hani güze lgüzel temiz bi havada asar kurutursunuz benim niyetim o yönde nisan sonu gibi yıkamayı planlıyorum
:) çok güzel bence de iyi bir konsept leylekleri beğendim ben de bulursam öyle bişey alcam bulamazsam da gökkuşağınki gibi ev giysisi dediklerinden alırım bunu da artık hamile bir arkadaşa hediye faln ederim
kızlar kıyafetleri yıkamak için çok erken değil mi ya kaloriferleri kapamayı bekleseniz daha iyi olmaz mı hani güze lgüzel temiz bi havada asar kurutursunuz benim niyetim o yönde nisan sonu gibi yıkamayı planlıyorum
teşekkür ederim canım eşimde yükseğe kaldır ayaklarını diyor ama malesef hiç bir şekilde yatamıyorum hareket etmek bile mümkün değil sağol selmacım söyledim ama yapabileceğimiz hiç birşey yok çekeceksin mecburen dedi bukadar erken başlamaması gerekiyomuş fıtıkda olabilirmiş ama önceden hiç sorunum yoktu bi sağlıkla kucağıma alsam yavrumu başka bişe istemiyorum dayanacaz mecburen aşkın bahartomurcuğu çok geçmiş olsun hamilelikte kusmak çok zorluyo insanı
sen de haklısın o konuda anneme güveniyorum biraz da gelir temizliğini yapar yıkar ütüleriz faaln dedisağol tatlım
canım yıkama ütü işleri falan derken ben halledeyim hurçlarda saklayayım diyorum.
sonlara doğru ağırlaşınca yapamam pek gibi:sinifsinif:
kıskandırma biziben 1-2 hafta içinde yıkamayı planlıyorum, gerçi buraya bahar geldi zaten, havalar baya güzel... papatyalar dağ laleleri falan tarlalarda gözalabildiğine açtılar, çok güzeller :)
evet leylek de çok şeker olur, inşallah bulursun istediğin gibi bir şeyler...
kızlar fıtık konusunda da dikkatli olun geçen kasıklarımın ağrısını anlatıyordum eşime o kasık fıtığından ameliyat oldu iki kere hamilelikte çok oluyormuş eğilip kalkarken düz değil de yana doğru, bi yerden destek alarak kalkın sonradan çekmeyelimselam kızlar, bugün burası pek boş nedense. ya yerden bişey aliim derken ters hareket yaptım heralde karnım çok acıyor. biraz nette takılıp uzanayımmı napayım bilemedim
selam kızlar, bugün burası pek boş nedense. ya yerden bişey aliim derken ters hareket yaptım heralde karnım çok acıyor. biraz nette takılıp uzanayımmı napayım bilemedim
aynen zeliha ağırlık bastı zaten zorla iki yudum yedim çok halsizlik var bende üstüne iş çekilmiyor. bu akşam doğum kursu varmış katılsammı acaba ya tamda gününü buldu. haftaya ben 32 ye giriyorum ssk ya gitmem gerek neler yapıcam hiç fikrim yok. abera sağol canım geçirmeye uğraşıyorum hastalığı .
Zeliha sünnet konusunda ben de sana katılıyorum, sonrasında çok zorlanıyor çocukların doğduğunda acı eşiği yok onun için çabucak iyilelşiyor ama ehil ellerde olması gerekli, ben 4 yıl orta doğuda bir ülkede yaşadım orda hemen doğduğu an yapıyorlardı çocuklara sonrasında düğün mevlüt ne yapacaklarsa bütün seramonileri yapıyorlardı bakalım doktor bulursak iyi ben istiyorum
kızlar bir şey sorucam erkek bebek doğurcak mayıs anneleri. sünnet için ne düşünüyorsunuz. yani hemen yaptırıcakmısınız ben çok araştırdım 1 ay içinde olursa canız yanmıyormuş. hatta doğduğu gün yaptıranlar diyorlar ki göbeği düşmeden iyileşti. ben düşünüyorum istiyorum ama iş durumlarımız biraz kötü maddi olarak uygun olursak yaptırıcaz kısmet olursa. sizler düşündünüz mü?
Zeliha sünnet konusunda ben de sana katılıyorum, sonrasında çok zorlanıyor çocukların doğduğunda acı eşiği yok onun için çabucak iyilelşiyor ama ehil ellerde olması gerekli, ben 4 yıl orta doğuda bir ülkede yaşadım orda hemen doğduğu an yapıyorlardı çocuklara sonrasında düğün mevlüt ne yapacaklarsa bütün seramonileri yapıyorlardı bakalım doktor bulursak iyi ben istiyorum
kızlar ben de sordum doktoruma yeni doğan sünnetinde problemler yaşanabiliyormuş ben bu konuda uzman değilim uzman bir çocuk üroloğuyla konuşun ama önermiyorum dedi ben de hemn aklımdan çıkardım çocuk dünyaya yeni geldi onun travması olacak bir de bu olmasın biraz aklı başına gelsin istiyorumben doktoruma sordum hemen değil 1 hafta sonra öneriyoruz dedi. hemen istersek dedim onu soran bi kaç hastam daha var dedi onu cerrah arkadaşlarımla konuşmalıyım dedi. ben bunu sorduğumda tam oğlum 16 haftalıktı erkendi yani bir daha sormadım kesinleştirip sorucam. aslında istediğimiz kesin ama özel hastanede doğum yapıcağım için sünnet ne kadara patlar bize bu krizde bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?