Kızlar güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sabah sabah canınızı sıktım fakat paylaşmak güzel insan sıkıntılarını paylaştıkça azalıyor. Hepinizi öpüyorum annemin bir sözü hamileler için kanatsız melekler der gerçekten doğru
Kızlar güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sabah sabah canınızı sıktım fakat paylaşmak güzel insan sıkıntılarını paylaştıkça azalıyor. Hepinizi öpüyorum annemin bir sözü hamileler için kanatsız melekler der gerçekten doğru
iki gündür yoktum hiç soranınız olmadı ama ben anlatayım yinede pzt akşam eve giderken balık aldık yedik herşey normal yattık gece saat üç te ben rahatsızlanmaya başladım derken ishal başladı ve sabah 6 ya kadar devamlı ishal kusma ikisi bir arada beni öldürdü vücudum titremekten hayır kalmadı sabah acile geldik serum takıldı müşadeye alındım öğlen gibi çıktık hastaneden besin kaynaklı mikrop kaptığım kanda ve dışkıda enfeksiyon çıktı kendi dr uma da danışarak antibiyotik ve ishal tedavisine başladık. iki gün raporluydum ilk gün annemde kaldım dün kendi evimde ama çok halsizim bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim allahtan bebeğim çook fazla hareketliydi. zaten sırf onu susuz bırakmamak için yedim içtim.şimdi daha iyiyim ama halsizlik beni fena etkiledi. bugünde boğazlarım yanıyor zorlanmaktan. sonradan dr dan öğrendimki salgın varmış haftasonu eşimle aynı şeyi yaşadım 1 gün araylada bende oldu kabus gibiydi resmen.mafoldumben
iki gündür yoktum hiç soranınız olmadı ama ben anlatayım yinede pzt akşam eve giderken balık aldık yedik herşey normal yattık gece saat üç te ben rahatsızlanmaya başladım derken ishal başladı ve sabah 6 ya kadar devamlı ishal kusma ikisi bir arada beni öldürdü vücudum titremekten hayır kalmadı sabah acile geldik serum takıldı müşadeye alındım öğlen gibi çıktık hastaneden besin kaynaklı mikrop kaptığım kanda ve dışkıda enfeksiyon çıktı kendi dr uma da danışarak antibiyotik ve ishal tedavisine başladık. iki gün raporluydum ilk gün annemde kaldım dün kendi evimde ama çok halsizim bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim allahtan bebeğim çook fazla hareketliydi. zaten sırf onu susuz bırakmamak için yedim içtim.şimdi daha iyiyim ama halsizlik beni fena etkiledi. bugünde boğazlarım yanıyor zorlanmaktan. sonradan dr dan öğrendimki salgın varmış haftasonu eşimle aynı şeyi yaşadım 1 gün araylada bende oldu kabus gibiydi resmen.mafoldumben
günaydın kızlar bende iyice ağarlaşıyorum 29+2 haftalığız dikkat ettimde ayak bileklerimde şişmeler başladı yatarkende zorlanıyorum sizlerin durumu nasıl varmı böyle sıkıntınız
günaydın kızlar bende iyice ağarlaşıyorum 29+2 haftalığız dikkat ettimde ayak bileklerimde şişmeler başladı yatarkende zorlanıyorum sizlerin durumu nasıl varmı böyle sıkıntınız
kızlar teşekkür ederim sağolun hayatım boyunca kusmanın ne demek olduğunu bilmeyen benim için kötü bir tecrübeydi sinirlerim çok bozuldu hem çıkartıp hem ağlıyordum eşim bayağı korkmuş bende daha yeni söylüyor allahtan annem cmts işten ayrıldı pzt si ben hastalandım bana hep o baktı. canım annem yoksa halim fenaydı.eğer hastalanmasaydım dün annemle son alışverişimize çıkacaktık bebek ve benim için kısmet olmadı haftaya kaldı.
canım benim çok geçmiş olsun bol su içiki gündür yoktum hiç soranınız olmadı ama ben anlatayım yinede pzt akşam eve giderken balık aldık yedik herşey normal yattık gece saat üç te ben rahatsızlanmaya başladım derken ishal başladı ve sabah 6 ya kadar devamlı ishal kusma ikisi bir arada beni öldürdü vücudum titremekten hayır kalmadı sabah acile geldik serum takıldı müşadeye alındım öğlen gibi çıktık hastaneden besin kaynaklı mikrop kaptığım kanda ve dışkıda enfeksiyon çıktı kendi dr uma da danışarak antibiyotik ve ishal tedavisine başladık. iki gün raporluydum ilk gün annemde kaldım dün kendi evimde ama çok halsizim bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim allahtan bebeğim çook fazla hareketliydi. zaten sırf onu susuz bırakmamak için yedim içtim.şimdi daha iyiyim ama halsizlik beni fena etkiledi. bugünde boğazlarım yanıyor zorlanmaktan. sonradan dr dan öğrendimki salgın varmış haftasonu eşimle aynı şeyi yaşadım 1 gün araylada bende oldu kabus gibiydi resmen.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?