2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olurmu öyle şey burda sıkıntılarımızı da paylaşıcaz tabiki hergün lak lak gülüp eğlenicez diye bişey yokki

canım benim, sıkmak ne demek? burada birbirimizle hem sıkıntılarımızı hem sevinçlerimizi paylaşmak için varız.

iki gündür yoktum hiç soranınız olmadı ama ben anlatayım yinede pzt akşam eve giderken balık aldık yedik herşey normal yattık gece saat üç te ben rahatsızlanmaya başladım derken ishal başladı ve sabah 6 ya kadar devamlı ishal kusma ikisi bir arada beni öldürdü vücudum titremekten hayır kalmadı sabah acile geldik serum takıldı müşadeye alındım öğlen gibi çıktık hastaneden besin kaynaklı mikrop kaptığım kanda ve dışkıda enfeksiyon çıktı kendi dr uma da danışarak antibiyotik ve ishal tedavisine başladık. iki gün raporluydum ilk gün annemde kaldım dün kendi evimde ama çok halsizim bu sabah tartıldım 1 kilo vermişim allahtan bebeğim çook fazla hareketliydi. zaten sırf onu susuz bırakmamak için yedim içtim.şimdi daha iyiyim ama halsizlik beni fena etkiledi. bugünde boğazlarım yanıyor zorlanmaktan. sonradan dr dan öğrendimki salgın varmış haftasonu eşimle aynı şeyi yaşadım 1 gün araylada bende oldu kabus gibiydi resmen.mafoldumben

çok geçmiş olsun canım benımm
şimdi iisindir inşalahh

Geçmiş olsun canım, şimdi inşallah daha iyisindir.

çok çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce çookk iyi olursun...

günaydın kızlar bende iyice ağarlaşıyorum 29+2 haftalığız dikkat ettimde ayak bileklerimde şişmeler başladı yatarkende zorlanıyorum sizlerin durumu nasıl varmı böyle sıkıntınız

günaydın kızlar bende iyice ağarlaşıyorum 29+2 haftalığız dikkat ettimde ayak bileklerimde şişmeler başladı yatarkende zorlanıyorum sizlerin durumu nasıl varmı böyle sıkıntınız

var canım, benim de akşama doğru ayaklarım şişmeye başlıyor, gece uykum da zaten bayadır çok kötü benim... artık hepimizde türlü türlü sıkıntılar başladı...

bunlar ii günlerin hayatım 2-3 hafta sonra dahada zorlaşacak bana uykular şimdiden haram uykularım kaçıyo bacaklarım ve belim ağrıyo ve çok kuvvetli tekmeler yiyorum

kızlar teşekkür ederim sağolun hayatım boyunca kusmanın ne demek olduğunu bilmeyen benim için kötü bir tecrübeydi sinirlerim çok bozuldu hem çıkartıp hem ağlıyordum eşim bayağı korkmuş bende daha yeni söylüyor allahtan annem cmts işten ayrıldı pzt si ben hastalandım bana hep o baktı. canım annem yoksa halim fenaydı.eğer hastalanmasaydım dün annemle son alışverişimize çıkacaktık bebek ve benim için kısmet olmadı haftaya kaldı.

yeter ki sen iyi ol da alışverişe haftaya da çıkarsınız... annelerin hakkı ödenmez valla, annenin yakınında olması çok büyük bir şans.. Allah razı olsun hepsinden...

bunlar ii günlerin hayatım 2-3 hafta sonra dahada zorlaşacak bana uykular şimdiden haram uykularım kaçıyo bacaklarım ve belim ağrıyo ve çok kuvvetli tekmeler yiyorum

tahmin edebiliyorum canım şimdiden böyleyse hayırlısıyla atlatalım bu günleri benimkide maşallah dün hiç rahat durmadı sürekli hareket halindeydi

aynen ya benim bebeğim de iki gündür acayip hareketli acaba ilaçlardan mı düşündüm bende ilk salı akşamı o kadar cok tekmelediki uyumak mümkün değil eşime geçe 3 te elini koydurdum hem hastayım karnım ağrıyor vücüdum kırgın dokunduğum yer acıyor ve oğlum kıpır kıpır gelde sen uyu dedim bütün gece odalarda dolaştım sabah 6 dan sonra dalmışım.ama en büyük depiği dün dedesiyle konuşurken yedim oturuyordum üzerimdeki yelekten kocaman bir tekme attı gözlerimle gördüm şoook halde.

canım bizim canımızın ağrısını onlarda hissediyoo
onun için huzursuzlanıyolar bende hasta olduğum zman
öle oluyoo hiç durmuyoo

üzülme canım ama sen her zaman evladının yanında olduğunu göster inan yoksa aranıza bir soğukluk girerse bitmez o soğukluklar. en kısa zamanda da yanına almanı dilerim. ben hep derim ki annesi babası boşanmış çocuklar analı babalı öksüzdürler. kendimden biliyorum herkes kendi hayatını kuruyor olan arada o çocuklara oluyor. kurulan yeni hayatın içinde kendilerine ufacık bir yer açabilmek için çırpınıp duruyorlar. hep olan o çocuklara oluyor. neyse yazmayayım daha fazla ikimizinde canı yanmasın boşu boşuna

canım benim çok geçmiş olsun bol su iç

bunlar gerçekten daha iyi günlerimiz
ablamların anlatımlarına 33 haftadan sonra daha zor oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…