üzülme canım ama sen her zaman evladının yanında olduğunu göster inan yoksa aranıza bir soğukluk girerse bitmez o soğukluklar. en kısa zamanda da yanına almanı dilerim. ben hep derim ki annesi babası boşanmış çocuklar analı babalı öksüzdürler. kendimden biliyorum herkes kendi hayatını kuruyor olan arada o çocuklara oluyor. kurulan yeni hayatın içinde kendilerine ufacık bir yer açabilmek için çırpınıp duruyorlar. hep olan o çocuklara oluyor. neyse yazmayayım daha fazla ikimizinde canı yanmasın boşu boşuna
herkese günaydınlarrr..........
zeynox cum herşey bizler için.... en kısa zamanda kavuşursun inşallah oğlunada....
tomurcuk sanada geçmiş olsun canımmm...
selma nereye gittin kız buradaydınalsanaalsanasmilebaşka topiklere kaçtın de mi?*
dÜn sİzlere Özendİm bebİŞİmİn kıyafetlerİnİn bİrazını yıkadım ay allahım onları gÖrÜnce Çok heyecanlanıyorum gÖzlertİm doluyo ben anne mİ olacaĞım
eevvveeeeettttt:lepi::lepi: ben daha hiç bir şey yapamadımmmkafamçokkarıştı
nie elde yıkadın kızzz
bir sürü kıyafet,yengemde bana diyor ben 6aylık olana kadar hepsini elde yıkadım,ablam elde yıka demiş ona,dedim boşver ben uğraşamam çamaşır yıkamakla felanGÖNDER YIKAYAYIM BEN ELDE YIKADIM ÇÜNKÜhihoyyyt
makinaya güvenemedim içinde deterjan kalmıştır felan o yüzden elde yıkadım ama zaten hepsi paketliydi 2 defa yıkadım 2 defa duruladım
herkese günaydınlar..:))
saolun kızlar güzel dilekleriniz için,uyku tutmadı uyuyamadım,karga kahvaltısını yapmamışdı selma uyandıgımda
bir sürü kıyafet,yengemde bana diyor ben 6aylık olana kadar hepsini elde yıkadım,ablam elde yıka demiş ona,dedim boşver ben uğraşamam çamaşır yıkamakla felan
günaydınherkese günaydınlar..:))
ben makinada yıkıycam ama ek durulama yapcam o zman kalmaz herhaldse deterhjan die tahmin ediyom
günaydın cnm
Nilay, Yusuf ismi çok güzel.. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Yusuf u..:))
canım ama elde yıkamakla mikropları ölmez lekeleride geçmez
makina daha hijyenik iki durulama yaparsın deterjan falan kalmaz hem özel sabun tozu deterjanları var ya bebekler için özel onlarda kalamz merak etme
ilk yıkamada bende elde yıkamayı düşünüyorumm...kızlar renklileri zaten 30-40 derecede yıkıyoruz yani eldede 0 dercelerde yıkanır ne kadar mikrobu olcak onun..ilk zamanlar annem yanımda kalır benim ilk kızımdada üzerinden çıkanı hemen sabun tozu ile yıkar asardı.birikmesini bekleyene kadar el kadar şeyler zaten.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?