2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
[ı]bu arada 30, haftamıza gırdıkkkkkkkkkkkkkkkk
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy[/ı]

herkese günaydınlarrr..........

zeynox cum herşey bizler için.... en kısa zamanda kavuşursun inşallah oğlunada....
tomurcuk sanada geçmiş olsun canımmm...

selma nereye gittin kız buradaydınalsanaalsanasmilebaşka topiklere kaçtın de mi?*

Canım çocuk için daha zor olduğunu biliyorum. dediğim gibi çok ufaktı ayrıldığımızda ben oğlumun bilinçlenmesi için evlilik yapmadım maşallah aklı başında birlikte onayladık şimdiki evliliğimi eşimde oğlumu çok seviyor ve gerçekten ilgili hep arkasında olduğunu dile getiriyor. O yüzden rahatım.

dÜn sızlere Özendım bebıŞımın kıyafetlerının bırazını yıkadım ay allahım onları gÖrÜnce Çok heyecanlanıyorum gÖzlertım doluyo ben anne mı olacaĞım

Teşekkür ederim tatlım.

saolun kızlar güzel dilekleriniz için,uyku tutmadı uyuyamadım,karga kahvaltısını yapmamışdı selma uyandıgımda

GÖNDER YIKAYAYIM BEN ELDE YIKADIM ÇÜNKÜhihoyyyt
bir sürü kıyafet,yengemde bana diyor ben 6aylık olana kadar hepsini elde yıkadım,ablam elde yıka demiş ona,dedim boşver ben uğraşamam çamaşır yıkamakla felan

çok kıyafet var ama hepsi bizim bir pijama takımımız kadar bile değil ben elde yıkayacvağım 6 ayına kadar

canım ama elde yıkamakla mikropları ölmez lekeleride geçmez
makina daha hijyenik iki durulama yaparsın deterjan falan kalmaz hem özel sabun tozu deterjanları var ya bebekler için özel onlarda kalamz merak etme

canım ama elde yıkamakla mikropları ölmez lekeleride geçmez
makina daha hijyenik iki durulama yaparsın deterjan falan kalmaz hem özel sabun tozu deterjanları var ya bebekler için özel onlarda kalamz merak etme

evet haklıyın canım ama bakalım şimdilik böyle yapacağım zaten sıcak suda beklettim elimi bile koyamadım ılık olunca çitiledim

ilk yıkamada bende elde yıkamayı düşünüyorumm...kızlar renklileri zaten 30-40 derecede yıkıyoruz yani eldede 0 dercelerde yıkanır ne kadar mikrobu olcak onun..ilk zamanlar annem yanımda kalır benim ilk kızımdada üzerinden çıkanı hemen sabun tozu ile yıkar asardı.birikmesini bekleyene kadar el kadar şeyler zaten.opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…