Funnybaby bebek ayakkabıları ve çorapları online satış sitesi.
kızlar bir bakın çok cici ismini yazıyorlar bebişin doğum tarihini falann çok cici......
efa daily omega 3 - osteocare kalsiyum
çok tatlı diğerleri de çok güzel ama kızlarınki hep daha güzelÇok üzgünüm çoookFunnybaby bebek ayakkabıları ve çorapları online satış sitesi.
kızlar bir bakın çok cici ismini yazıyorlar bebişin doğum tarihini falann çok cici......
kızlar fıtık konusunda da dikkatli olun geçen kasıklarımın ağrısını anlatıyordum eşime o kasık fıtığından ameliyat oldu iki kere hamilelikte çok oluyormuş eğilip kalkarken düz değil de yana doğru, bi yerden destek alarak kalkın sonradan çekmeyelim
geçmiş olsun, uzanınca azalır belki acın...
Zeliha, aşkın bahar tomurcuğu, elvoscan+, gokkusak, selna
sustunuz kızlar. öğlen yemeği yediniz ağırlık mı bastı
çalışmak zordur bütün gün oturmak hele öldürür insanı ben zor oturuyorum pc başında giidp uzanıyorum bir müddet yoksa oğlum durmuyor.
kızlar bir şey sorucam erkek bebek doğurcak mayıs anneleri. sünnet için ne düşünüyorsunuz. yani hemen yaptırıcakmısınız ben çok araştırdım 1 ay içinde olursa canız yanmıyormuş. hatta doğduğu gün yaptıranlar diyorlar ki göbeği düşmeden iyileşti. ben düşünüyorum istiyorum ama iş durumlarımız biraz kötü maddi olarak uygun olursak yaptırıcaz kısmet olursa. sizler düşündünüz mü?
ayın 15 inde raporumu alıcam evrak bişey lazım değil bildiğim kadarıyla doktordan raporumu aldıktan sonra ssk ya götürücemgökkuşak benim ilaçlarda aynısından selma senin 32.hafta ne zaman oluyor ssk ya nezaman gitcen neler gerekiyor evrak söyle banada
ya müşteri geldi kaç saattir gitmedi patronda burda çıkamadı ilaçlarıda aldıramadım(
neyse ben çıkıyorum cicişler iyi akşamlarrrr
ne iğrenç bir durum canım, çıkamıyorsanda orada aldıracak kimse yokmu ?
aaa anlamadım hangi ayın 15i selma tickerin bende gözükmüyor kız biz senle bir değilmiydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?