iyi akşamlar kızlarrr..sabaha kadar dayanamadım şimdiden yazıyorum..oğluşumuzu görmeye gittik..herşey yolunda çok şükür...kuzum 45 cm 1887 gr.mış...3 haftada 724 gr almış..iri bi bebek olmıcak dedi dr.um 3 kilo gibi doğarmış..zaten sizde minyon tiplisiniz dedi..sağlıklı olsunda...bu arada son kez ilk sat a döndük yani şuanda 32+3 günlüğüz...doğum için 40 haftanın dolmasına 8 hafta kaldı dedi dr.um..heycanlandım valla...eşi yukarıdaymış...kordonda serbest şuanda dedi inş. böyle sorunsuz devam eder..bu arada bende 1 kilo daha almışım çok iyi dedi .dr.toplamda 9 kilo oldu tabi..bizden bukadar...
selam canım çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına
önemli olan iri olması değil zaten sağlıklı olsun kemiklerinin gelişimi yerinde olsun yeter
allah kucağına aldığın günleride göstersin :lepi:
iyi akşamlar kızlarrr..sabaha kadar dayanamadım şimdiden yazıyorum..oğluşumuzu görmeye gittik..herşey yolunda çok şükür...kuzum 45 cm 1887 gr.mış...3 haftada 724 gr almış..iri bi bebek olmıcak dedi dr.um 3 kilo gibi doğarmış..zaten sizde minyon tiplisiniz dedi..sağlıklı olsunda...bu arada son kez ilk sat a döndük yani şuanda 32+3 günlüğüz...doğum için 40 haftanın dolmasına 8 hafta kaldı dedi dr.um..heycanlandım valla...eşi yukarıdaymış...kordonda serbest şuanda dedi inş. böyle sorunsuz devam eder..bu arada bende 1 kilo daha almışım çok iyi dedi .dr.toplamda 9 kilo oldu tabi..bizden bukadar...
maşallah canım oğluşuna daha ne olsun işte şimdiden 2 kiloyu görmüş nerdeyseiyi akşamlar kızlarrr..sabaha kadar dayanamadım şimdiden yazıyorum..oğluşumuzu görmeye gittik..herşey yolunda çok şükür...kuzum 45 cm 1887 gr.mış...3 haftada 724 gr almış..iri bi bebek olmıcak dedi dr.um 3 kilo gibi doğarmış..zaten sizde minyon tiplisiniz dedi..sağlıklı olsunda...bu arada son kez ilk sat a döndük yani şuanda 32+3 günlüğüz...doğum için 40 haftanın dolmasına 8 hafta kaldı dedi dr.um..heycanlandım valla...eşi yukarıdaymış...kordonda serbest şuanda dedi inş. böyle sorunsuz devam eder..bu arada bende 1 kilo daha almışım çok iyi dedi .dr.toplamda 9 kilo oldu tabi..bizden bukadar...
bence hiç acele etme hem yanında biri varken daha kolay olur hem de daha erkenBen de sabahlik, pjama, gecelik falan aldim. Bebegin kiyafetleriyle onlarin da yikanmasi lazim. Ama burada havalar hala soguk. Ben disarida temiz havada kurutayim istiyorum, ozellikle bebeginkileri tabi. Bu ay sonu annem gelcek insallah o zamana havalar guzel olur da hallederiz.
kızlar dün doktora gittim..şimdi aceleyle yazıp çıkmam lazım kızım ağlıyor..
bu doktor da aynı şeyleri söyledi..zayıfmış..1630 gr mış..1 hafta geri gözüküyor dedi..ama başı daha önde gidiyor dedi..tek arter olması kendi başına bir sorun değilmiş..inşallah başka sorunlara sebep olmaz...yarın görüşürüz..iyi geceler..
kızlar dün doktora gittim..şimdi aceleyle yazıp çıkmam lazım kızım ağlıyor..
bu doktor da aynı şeyleri söyledi..zayıfmış..1630 gr mış..1 hafta geri gözüküyor dedi..ama başı daha önde gidiyor dedi..tek arter olması kendi başına bir sorun değilmiş..inşallah başka sorunlara sebep olmaz...yarın görüşürüz..iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?