2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ant maşallah bebeğine, bana kilosu ve boyu gayet iyi gibi geldi, sağlıkla gelsin inşallah...
Eflatun, inşallah bu doktordan memnun kalırsın senin de bebeğinin kilosu iyi bence. maşallah bebişe...
pazartesi ben de gideceğim bakalım benimki ne kadar olmuş ama benim oğlan da hep haftasında gidiyor, kilolu olmayacak sanırım ama en önemlisi sorunsuz, sağlıklı doğmaları...

bugün iş çıkışı önce oğlumla randevum var sonrada beşikçi kadınla konuşmaya gidicem olmadı bi kavga edicem de oğlum sakin çocuk olsun diye etmiyim diyorum aklinialirimsmile

bugün iş çıkışı önce oğlumla randevum var sonrada beşikçi kadınla konuşmaya gidicem olmadı bi kavga edicem de oğlum sakin çocuk olsun diye etmiyim diyorum aklinialirimsmile

oğlunun güzel haberlerini bekliyoruz...
beşiği getirmediler mi daha? sen yine de sakin anne ol bence :)

günaydın hanımlar ant maşallah bebeğine kocaman olmuş, eflatun çok zayıf değil bebeğin dr abartmış sağlıklı doğsunda dışardada kilo alır anasını emince bebeğin ayşe hayırlı haberlerle gel canım selma sen 32 den sonra çalışmayacaksın diye öyle gidiyorsun heralde normalde biz 32. haftaya önümüzdeki perşembe giricez ve benim pzt kontrolum var dr o zaman karar veririz dedi devam edip etmeyeceğime ben 32+0 da hemen o gün gidip ssk dan uzatmak için evrak almaya gitmek istiyorum açtırıcam iznimi gün kaybetmek istemiyorumki nisanın 15 inde bırakabileyim.

günaydın kızlar :)
32 hafta çalışabilir izinlerini konuşacagımız günlere geldik çok şükür . Bana 32 . hafta çok uzakmış gibi geliyordu günler birbirini kovaladı , az kaldı miniklerimize kavuşmaya ..
geçmişi okumadan direk konuya yazıyorum yoksa bir türlü yetişemiyorum size ..
herkese hayırlı cumalar ,

herkese günaydınlarr.

ant maaşallah bebeğine..eflatun çok zayıf değil bencede dışarıda hemen toparlanır canım..sağlıklı olsunlar.....

yyaaaa ben çok kilo alıyorum ama yaaa.......korkuyorum veremicem diyee....

Günaydın kızlar.Öf ağlayasım var.Sebebi de yok ama içimden geliyo

ANT-EFLATUN bebişlerinize maşallah bence kiloları çok çok iyi sağlıklı olmaları en en iyisi artık bebekle ilgili sağlık problemi varmı acaba diye konuşmuyoruz farkındaysanız o ilk 20 hafta insan dha çok stres oluyo bir yerinde bir şey varmı diye kilosu nasıl olsa 200-300 gram yüksek veya eksik önemi yok çok sevindim maşallah bebeklerinize

SCHATZı bazan oluyo böyle hamilelikte duygu yoğunluğu ben de kolay ağlayamam ama bir şarkının bir sözüne takılıp bir bakmışım kopmuşum

gökkuşak kaç kilo aldın ben daha önceki hamileliklerimi 16 ile bitirdim 6 ayda da verdim uykusuzluk emzirme ne kilo bırakıyo ne mecalin oluyor başka bir şeye hatta 9 ay daha vitamin kullandırmıştı bana doktorum sizde kullanın mutlaka doğum sonrası vucut çok yıpranıyo

günaydın, ben de öyle oluyorum bazen, diyorum biri dokunsa da ağlasam, tek suçlu hormonlarımız...

SCHATZİ bazan oluyo böyle hamilelikte duygu yoğunluğu ben de kolay ağlayamam ama bir şarkının bir sözüne takılıp bir bakmışım kopmuşum

Doğru diyosunuz.Hormonlar allak bullak :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…