kızlar geçmişi okudum bebişlerinize maşallah inşallah yüzlerinide görmek nasip olur.
çoğunuz 32.haftada izne çıkıcaksınız galiba.bende 37.de çıkayım diyorum ama bazen gözümde okadar çok büyüyorki haftalar heleki bugün hava yağmurlu puslu kalkmak gelmedi içimden
sünnet konusunda bende çok kararsızım ama doğar doğmaz yaptıramam gibi geliyor birazcık büyüsün belki 6.ayından sonra yaptırabilirim.
ben de 37 ye kadar dayanmak istiyorum ama çok zor geliyor, dediğin gibi sabah yataktan kalkmak işkence olmaya başladı. ben bir de şu izin işini taktım kafaya, işyerinden bir arkadaşım 37. hafta izine çıktı ertesi gün doğum yaptı, yani 3 hafta izni yanmış oldu. çok üzülürüm böyle bir durum olursa...
bende 36 yada 37de izne ayrılayım diye düşünüyorum. ama bildiğim kadarıyla 37de doğum yapınca 3 hafta yanmıyor. sonraya ekleniyor olması lazım. yani 37. haftada dogum izni başlayınca yine 8+8 16 hafta tam olarak kullanılıyor olması lazım sonrasında
bu konu ile ilgili kesin bilgisi olan var mı?
Günaydın Herkese,
Özledim sizi... Çok yoğunum, izne çıkacağım diye 4 aylık işi 2 ayda bitirmeye çalışıyorum. Valla allak bulllak oldum. ben 34. haftaya kadar çalışacağım :)) okulda olduğum için sona ekleyemiyorum, çünkü yaza geliyor. Ancak nisanda tatilimiz olduğu için bir hafta, o haftaya kadar kalmam istendi. Ona göre bir düzenleme yapıyorum.
Ben ve bebek iyiyiz, artık iyice tepmeye, hatta bazen beni zıplatmaya başladı :) sabahları kalkmak benim için de çok zorrrrr... 6:30' da alarm çalınca, kabus gibi geliyor(( Ay sonunu düşünüp ha geyrettt modundadım :) Yaşasın cumaaaaa
herkese günaydınlarr.
ant maaşallah bebeğine..eflatun çok zayıf değil bencede dışarıda hemen toparlanır canım..sağlıklı olsunlar.....
yyaaaa ben çok kilo alıyorum ama yaaa.......korkuyorum veremicem diyee....
ipeknil yaaa çok kötü bir durum bu maalesef. ben bir ara bizim arkadaşlara sordum sona ekleniyor dediler içim rahatladı. hatta benim bu sene 3 hafta yıllık iznim var. 2 haftasını da 37nin önüne ekleyip aslında daha erken çıkmayı planlıyorum.
evde bebişin eşyalarını odasını hazırlamam, perdeleri örtüleri vs. yıkamam bir sürü temizlik ve hazırlık işi yapmam lazım. allahtan annemle ablam biz geliriz sen kendini üzme diyorlar da rahat rahat bekliyorum. kaydirigubbakcemile3
bizim kurumda yanıyormuş( ulaştırma bakanlığına bağlı memurum ) ama başka yerlerde farklı olabilir, doğum öncesi 3 hafta zorunlu izinmiş, yani bebek 37 de gelirse 13 hafta iznim kalmış olacak.
ya bende hiç kilo alamıyorum diye üzülüyorum , sütten tiksindim , beyaz peynirden de sadece sabahları bi yumurta bir de muz yiyorum öglen malum çalışıyoruz çok fazla yemek seçme şansmız da yok , akşamlarıda bi koşuşturma gidiyor..
Emzirirken kilo verirsin , olmadı spor yaparsın bi şekilde gider kiloların merak etme sen
benim kızkardeşim 1,60 boyuna 27 kilo almıştı bildigin top gibi görünüyordu resmen , bi senede eski haline geldi . sen o kadar kilo da almamışsındır sanırım..
o zaman bence 37 yi bekleme canım bebekler 38 de geliyor genelde....bir de sezeryan düşünüyordun sezeryandada 38 de alıyorlar o zaman çık 32 de dinlen nasılsa doğumdan sonra ücretinide alacaksın.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?