2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar...
Beni birden heyecan bastı. Daha hamile pijamamı almadım Çantam hazır değil. Son zamanlarda burayı da çok takip edemedim. Nerden alcam, nasıl yapıcam bilmiyorum.Off yaa içim daraldı valla...

selam canım, evet artık geri sayım ve heyecan başladı. dün kızlar pijamalar için bir kaç link vermişlerdi güzel şeyler vadı ama sayfalarını bilmiyorum, geçmişe bir bak istersen

İPEKNİL yalnız ben konuştum personelle 32 de aldığım 5 hafta içerisinde kullanacağımız izinler bize eklenecek izinden düşülüyor yani 34. haftanda 10 gün rapor aldın izin aldın 5 hafta olan iznin yani 35 gün olan iznin 25 olarak aktarılıyor, veya 36. haftanda doğum yaptın bir hafta eklenmiyor yani biz sezeryan olacaklar için 40 hafta beklenmediği için sadece bir haftayı evde geçirip doğuma gidicez ancak doktorun 30. haftanda 32 haftalıkmışsın gibi rapor verir şu an hasta 32 haftalık derse 38. genelde sezeryan yaptıkları için kalan 3 haftayı evde geçirmek gibi bir şansımız var bunu da kimse yapmaz diye düşünüyorum

günaydınlarr.. izinler konuşuluyo heralde. iyi dayanıyosunuz kızlar ben evde bile 2 tane iş yapınca oram buram ağrımaya başlıyo. bebişimin ütüleri de duruyo dahaa.........

off ne kadar karışık değil mi şu izin işi :))) valla benim kafam karıştı :) aslında ben de personel müdürlüğüne uğrayıp detaylı bilgi alsam iyi olacak...

günaydınlarr.. izinler konuşuluyo heralde. iyi dayanıyosunuz kızlar ben evde bile 2 tane iş yapınca oram buram ağrımaya başlıyo. bebişimin ütüleri de duruyo dahaa.........

günaydın :) gerçekten artık çalışmak zor gelmeye başladı, tabi kişinin bünyesine göre de değişir ama ben çok sıkıldım işten, bütün gün masa başında oturmaktan heryerim ağrıyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ben iki tane sabahlıklı takım aldım sabahlık eve geldiğinde de kullanmak için çok iyi oluyo, biri mavi kısa kollu sabahlık içi askılı gecelik ve pijama takımı süslü bişey, diğeri krem daha ağır bir takım gelin gibi oluyor insan yatakta geçen yıl kızkardeşim öyle giymişti çok yakışmıştı, lohusa tacı olarak da şu tüylü taclardan aldım şöyle göze iyi batsın diye çok da şık duruyor, iç çamaşırını lohusa olarak almanızı çok önermiyorum, bence üst kısmı dantelli olup çok sıkmayan şık çamaşırlardan alın ben önceki tecrnübelerimden onları çok kullandım insanın tepesine kadar çıkan hamile yada lohusa çamaşırları çok kullanışsız

selam canım, evet artık geri sayım ve heyecan başladı. dün kızlar pijamalar için bir kaç link vermişlerdi güzel şeyler vadı ama sayfalarını bilmiyorum, geçmişe bir bak istersen

buldum, biri civilim.com biri de pijama dünyası. bir de ayyıldıza bak istersen...
Canım teşekkür ederim. Civilim a bakıyım bi. Pijama dünyasının yerine gittim ben, bişey beğenmedim. Çok ince pijamaları içini çok belli eder. Bir de orda 79 tl olan pijamayı ben 50 TL ye buldum.

Canım ben 1 pijama takımı almayı düşünüyorum. Bir tane de gecelik. Yeter herhalde değil mi? İç çamaşırını da dediğin gibi geniş ve rahat olabilecek penye alıcam. Emzirme sütyeni 2 tane almayı düşünüyorum. Başka aklınıza gelen varsa ekleyin. Bir de valize mi hazırlıyosunuz siz çantanızı?

slm arkadaşlar, konuyla hiç alakası yok ama
çok felaket başağrım var ıkı gundur deli edıyo beni minoset vermişti dkt daha önce ondan aldım bitane dün ama oda kesmedi neden oluyo acaba sizde bu sorunu yaşayan varmı migrenımde yoktu benım
onun başlangıcımı acaba, çok yoruluyorum bu gunler cenaze nedenıyle ıkı evın arasında kaldım belkıde ondanmı ama çok bunalıyorum

bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...

çok geçmiş olsun, yorulduğun ve sıkıntılı olduğun için oluyordur belki. benim ara sıra ağrıyor ama seninki gibi şiddetli değil. istersen tekrar doktoruna bir sor...

NUREM bir pijama takımı yeter dediğin gibi gecelik şart ben öncelerinde gecelik almamıştım çok zorlanmışlardı giydirirken çantasınıda bebeğin kıyafetleri ile birlikte tabi onlar ayrı gözde seninkiler ayrı gözde olabilir bir de ben nazarboncuklu kolye, bileklik tarzı şeylerde aldım doğumdan sonra takalım diye çok güzel şeyler var bujiterilerde

bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...

canım beniimm, Allah yardımcınız olsun, inşallah bebeğin bir an önce toparlanır ve yoğun bakımdan çıkar. dualarım seninle...
bu arada erken doğum için doktorların bir şey söyledi mi, sebebi neymiş? sen iyisindir inşallah, çünkü sen iyi ol ki bebeğin de iyi olsun...

SEVDA başağrısı için bebe aspirini önerebilirim ben her gün alıyorum pıhtılaşma problemimden dolayı ancak hamilelikte kanda pıhtı oranı arttığı için başağrısı çok olabiliyormuş iyi gelebilir çünkü benim de sık ağırır aspirin alırım geçer bir de kendini germemeye rahatlamaya özen göster ılık bir duş al uykunu mutlaka iyi al çevrenin olumsuz etkilerinden de uzak durmaya çalış tabi mümkün olduğunca

ıNCıMıNı canım ya okuyunca bir anda irkildim allah yardımcınız olsun iyi şeyler düşün kilosu iyi benim büyük kızım küvezdeyken 500 gramlık bebeği getirdiler hayatımda böyle bir şey görmedim o bebek 2 ay sonra kendini topladı annesini emdi çıktı ama benim kızım 3 kilo doğmuştu yemek ve soluk borusu problemi vardı ameliyatlar oldu çok sıkıntılar çektik ve ben o 500 gramlık bebeğe özenmiştim çünkü organ problemi yoktu önemli olan bu herşey iyi olacak emin ol buna inan emzireceğin günleri hayal et ve sütünü sağmayı ihmal etme

Canım Allah yardımcınız olsun. Heyecanım iyice arttı şimdi. Nasıl oldu peki? Aniden sancılandın mı?

Gecelik kaç tane alıyım hastaneye giderken yanıma? Ben fazla takı kullanmayı sevmiyorum:)

selam kızlar :teytey:
canım allah acil şifa versin inşallah bebeğin biran önce toparlanıp sağlığına kavuşurda sende en kısa zamanda kucağına alırsın dualarımız seninle :Saruboceq:

Canım Allah acil şifalar versin yavrun sağlıkla çıkar inş yoğun bakımdan. Allah bağışlasın inş..

incimini kullanıcısından alıntı
allah yardımcınız olsun tatlım bebeğinin ve senin moralini bozmaa dualarımız seninle mubarek cuma gününde herşey düzelir inş. kısa zamanda kavuyşursunuz bebeğinlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…