2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2010 mayıs bebekleri geliyor diye topic de açılcak galba yakında kızlarr..:) Allah yardımcımız olsunnnn

tünaydın mayıs anneleri...ipeknil aşkın bahar tomurcuğu gökkuşak zeklik eceyas hepinize çok teşekkür ederim...ayrı ayrı yazmak istedim ama bağlantım kötü düşüp duruyo...

incimini allah kuzunu enkısa zamanda yuvanıza kavuştursun inş...erken doğumdurumlarını okudukçe telaş yapıyorumyaa..üşenmekten bişey yapamıyorumki..yok yok bugün oğluşumun cicileri mutlaka yıkanıcak...inş. yani..

aimnnn...ama hemen açılmasın yaaa..daha var zamanında gelsin kuzular..

evet canım inş zamanında gelsinler. bu arada baya büyümüş oğlun canım geçmişte okudum maş. diyelim sağlıkla gelsin inş

ya arkadaşalr ben nst ye girmedim dünkü randevumde...normalde 3 haftada bir gittim hep halada ole bidahaki kontrolum 35. haftada nst ile ilgili bişeyde demedi ee ben nezaman giricem..

NUREM gecelik şöyle bazan geçebiliyo kanama çok olunca o açıdan yedek olsa iyi olur ama pijamayla da değiştirebilirsin tabi normal doğum olursa zaten kısa süre kalıcaksın sezeryanda değişmek gerekiyor

NUREM gecelik şöyle bazan geçebiliyo kanama çok olunca o açıdan yedek olsa iyi olur ama pijamayla da değiştirebilirsin tabi normal doğum olursa zaten kısa süre kalıcaksın sezeryanda değişmek gerekiyor

ben şimdilik bir pijama bir gecelik aldım...doğumzeryan olursa bir tane daha eklemeyi düşünüyorum yeter gibi geliyo.. ama normale gerçekten çok götürmeye gerek yok çünkü 1 gece yatırıyolarmış..hatta benim kuzenin eşi gece doğuma gitmişti ve akşamına evindeydi...

kızlar hangi kan hapını kullanıyosunuz bilmiyorum ama benim çarpıntılarım olduğu için kan sayımı yaptırdı dr.um ilka değerlere göre düşmüş 10 olmuş ilacımıdeğiştirdi dr. artık ferro sanol duodenal içiyorum ve dr portakal suyuyla iç emilimini hızlandırır dedi. böyle yapan varmı aranızda önceleri felos kullanıyodumhiç böle bişey dememişti dr.

selam kızlar

ben öncden maltoref fol içiyordum kabızlık nedeni ile değişti ferrum fort içiyorum artık. ama öyle bir şey demedi sadece yemekten 1 saat sonra iç dedş o kadar

c vitamininin demirin emilimine yardımcı olduğunu biliyorum. bi ara her sabah kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu içiyordum ama feci kilo aldırdı bana bıraktım şimdi. çay emilimi azalttığı için kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum hapı. ferrum fort kullanıyorum bende.

eczacılar aç içiceksin 1 saat 1 şey yemiyeceksin fln bir sürü teferruat anlatıyor. dr yemekten 1 saat sonra içmen yeterli dedi. ben günde iki tane içiyorum kan hapını kan düşüklüğü çıktı çünkü

bugün oğlumla tembellik yaptık uyuduk
busaate kadar
normalde 7,30 da ayktayım dır ama bugün böylrydi

bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
ayy canım allah şifa versin dualarımız size gelsinn..umarım sende iyisindirrr......oolleeyy ilk bebiş geldi diyeceğim ama çok erken gelmiş..ne kadar kalacak canım yoğun bakımda bizi bilgilendir vaktin oluncaaa..............bir anca kavuşun inşallah bebişinle.........
off çok sıkılıyorum bugün..hava bozuk tv de izlencek hiç bişey yok...kabus gibi

burdada hava çok kapalı..........

bugün oğlumla tembellik yaptık uyuduk
busaate kadar
normalde 7,30 da ayktayım dır ama bugün böylrydi

bizim yerimize de miskinlik yap sezen teyzesi mesela yarın kızım ve benim için 1 saat fazladan uyu nolurrrrrrrrrrr..
hafta içi pazar olsa da uyusam diyorum , pazar günüde sabah 7 de ayaktayım , üstelik cin gibi oluyorum uyku muyku yok ama hafta içi beş dakika daha fazla uyumak için nasıl çırpınıyorum..

sezen maaşallah yanii nasıl uyudun kız o kadarrr............gördünmü incimini nin bebeşi gelmişş.........eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…