2010 mayıs bebekleri geliyor diye topic de açılcak galba yakında kızlarr..:) Allah yardımcımız olsunnnn
aimnnn...ama hemen açılmasın yaaa..daha var zamanında gelsin kuzular..
evet canım inş zamanında gelsinler. bu arada baya büyümüş oğlun canım geçmişte okudum maş. diyelim sağlıkla gelsin inş
NUREM gecelik şöyle bazan geçebiliyo kanama çok olunca o açıdan yedek olsa iyi olur ama pijamayla da değiştirebilirsin tabi normal doğum olursa zaten kısa süre kalıcaksın sezeryanda değişmek gerekiyor
kızlar hangi kan hapını kullanıyosunuz bilmiyorum ama benim çarpıntılarım olduğu için kan sayımı yaptırdı dr.um ilka değerlere göre düşmüş 10 olmuş ilacımıdeğiştirdi dr. artık ferro sanol duodenal içiyorum ve dr portakal suyuyla iç emilimini hızlandırır dedi. böyle yapan varmı aranızda önceleri felos kullanıyodumhiç böle bişey dememişti dr.
c vitamininin demirin emilimine yardımcı olduğunu biliyorum. bi ara her sabah kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu içiyordum ama feci kilo aldırdı bana bıraktım şimdi. çay emilimi azalttığı için kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum hapı. ferrum fort kullanıyorum bende.
ayy canım allah şifa versin dualarımız size gelsinn..umarım sende iyisindirrr......oolleeyy ilk bebiş geldi diyeceğim ama çok erken gelmiş..ne kadar kalacak canım yoğun bakımda bizi bilgilendir vaktin oluncaaa..............bir anca kavuşun inşallah bebişinle.........bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
off çok sıkılıyorum bugün..hava bozuk tv de izlencek hiç bişey yok...kabus gibi
bugün oğlumla tembellik yaptık uyuduk
busaate kadar
normalde 7,30 da ayktayım dır ama bugün böylrydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?