2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugüne kadar hiç uyumadım hep çalıştığım için evliliğim boyunca hamileliğimde evde oldum ama yine 7 7,30 arası uyanırım hep bugün uymuşum ya kafam kazan gibi
sezen maaşallah yanii nasıl uyudun kız o kadarrr............gördünmü incimini nin bebeşi gelmişş.........eyvahedigeldismile

bende bilsem ama uyumuşum
onu okudum incimini çok üzüldüm allah bol şifa versin yoğun bakımdaymış

çok erken gelmiş tatlı bebek, inşallah çok çok iyi olur ve bir an önce annesine kavuşur... ben de neden bilmiyorum ama paranoya halinde erken doğum korkusu yaşıyorum, Allah zamanında gelmelerini nasip etsin inşallah.....

bende mesela dün akşam doğum yapıyorum diye düşündüm sancım vardı. ve oğlum hiç durmadı abartmıyorum 1saatten fazla sürekli kıpırdandı. anlamadım ne olduğunu yatıncaya kadar çıldırcaktım artık. aklımdan neler yapıcam diye geçiriyorum yeni bebeği oldu kuzenimin ondan kıyafet isterim diyorum ben evdekileri daha yıkamadım ya bir yandanda plan yapıyordum. duş aldım pis gitmeyeyim dedim. görseniz gerçekten doğuma hazırlandım ama hala doğurmadım.akannehir

sempatiksalakcinni
bugün iş çıkışı önce oğlumla randevum var sonrada beşikçi kadınla konuşmaya gidicem olmadı bi kavga edicem de oğlum sakin çocuk olsun diye etmiyim diyorum aklinialirimsmile
güzel haberlerini bekliyoruz
aman gaciyi dövmeyesin

maşallah bebişine canım
Günaydın kızlar.Öf ağlayasım var.Sebebi de yok ama içimden geliyo
hormonlar genelde beni akşamları tutuyo eşim gelince salya sümük ağlıyorum arada bir
kızlar işyerinde doğurun ozaman hiç izne çıkmayın
kızlar hep ocak şubat mart annelerini okuduk hepsi 37 haftada dökülmeye başlamışlar yani engeç 35 .haftaya kadarv çalışın derim tabi karra sizin

bak doğumdan sonra him uyuyamacaksın canım bence 35 te paydos yap

selam kızlar nasılsınız. dün yoktum kızımı görmeye gittim kocaman olmuş canım benim 1700 gram. ayaklarını göstere göstere bi hal oldu yerim ben onları parmakları falan nasıl tatlı yarabbim.

sonrada kendime bi tane pijama aldım biraz klasik bi model kayınvaldem onu beğendi kırmadım bende şık olsun gelene gidene karşı dedi. iyi bi tane olsun dedim. iki tane falanda yedek spor bişeyler alıcam sonra.

maşallah bebişine:hooray:

benim oğlan kesin keşke daha geniş olsaydı burası diyodur..yavrum karnımda yarım ay şeklinde yatıyomuş..

benimkide secde durur gibi kıvrılmış yahuuu.....çıktıklarında nasıl tutacağımızı şaşırıyoruz...karnımızda nasıllarrr.......ohaoldumsmile

maşallah masal bebeğe...

maşallahh bebişine canımcım
yüzünü görebildin mi , yoksa elleriyle kapattı mı .. bende yarın gidicem kızcemi görmeye :)

incimni sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş ilk bebeğimiz geldi şüür çok heyecan verici

maaşallah bebişine özlemm abla olmuş...........bir tane öyle gerekiyor......annem hep biri geleceği zaman satenlerimi giydirdi ilk bebeğimdekaydirigubbakcemile3

bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
öneclikle gözün aydın ve acil şifalar diliyorum,kilosu çokda korkulcak bir kilo değil,çoğul gebelikler özellikle 3üzler felanda bu civarda doğuyorlar,tez zamanda sağlıkla evine gelsin kuzun
hayırlı olsun canım,iyi günlerde giy,maşallah kilosu gayet iyi :)bizede oğluşum sürekli ayaklarını gösterdi bu defa,yüzünü nerdeyse hiç göremedik,zaten resimsiz felan boş elle çıkdık ultrasondan

maşallah bebişine:hooray:

maşallah masal bebeğe...

maşallahh bebişine canımcım
yüzünü görebildin mi , yoksa elleriyle kapattı mı .. bende yarın gidicem kızcemi görmeye :)

sağolun kızlar. evet yüzünüde gösterdi masalım kıpır kıpır hiç durmuyodu pozlar vermedi bu sefer :)

bebeğim biraz aşağıdaymış istirahat edebildiğin kadar et dedi kendini hiç yorma dedi. sonrada düşününce korktum acaba erken olabilirmi diye gerçi öyle bişey demedi ama korktum işte. artık kontrollerimizde 15 günde bire düştü iki hafta sonra tekrar gidicez.

bende 2 kilo daha almışım doktor dikkat et dedi lmaz: 2 kilo daha alma hakkım varmış doğuma kadar 2 ayda nasıl okadar dikkat ederim ben. toplamda 9 kilo almış oldum 11 kiloyla bitircekmişim offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…