http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/351737-dogumdan-sonra-hayat-var.html
çok güzeellll..........hikayeyi okuyun kızlarr...opuyorumnanaktan
ben bugüne kadar hiç uyumadım hep çalıştığım için evliliğim boyunca hamileliğimde evde oldum ama yine 7 7,30 arası uyanırım hep bugün uymuşum ya kafam kazan gibibizim yerimize de miskinlik yap sezen teyzesi mesela yarın kızım ve benim için 1 saat fazladan uyu nolurrrrrrrrrrr..
hafta içi pazar olsa da uyusam diyorum , pazar günüde sabah 7 de ayaktayım , üstelik cin gibi oluyorum uyku muyku yok ama hafta içi beş dakika daha fazla uyumak için nasıl çırpınıyorum..
sezen maaşallah yanii nasıl uyudun kız o kadarrr............gördünmü incimini nin bebeşi gelmişş.........eyvahedigeldismile
çok güzelmiş, acaba bizim bebeklerimiz neler düşünüyorlar içimizde... mucize gibi bir şey....
çok erken gelmiş tatlı bebek, inşallah çok çok iyi olur ve bir an önce annesine kavuşur... ben de neden bilmiyorum ama paranoya halinde erken doğum korkusu yaşıyorum, Allah zamanında gelmelerini nasip etsin inşallah.....
güzel haberlerini bekliyoruzbugün iş çıkışı önce oğlumla randevum var sonrada beşikçi kadınla konuşmaya gidicem olmadı bi kavga edicem de oğlum sakin çocuk olsun diye etmiyim diyorum aklinialirimsmile
maşallah bebişine canımiyi akşamlar kızlarrr..sabaha kadar dayanamadım şimdiden yazıyorum..oğluşumuzu görmeye gittik..herşey yolunda çok şükür...kuzum 45 cm 1887 gr.mış...3 haftada 724 gr almış..iri bi bebek olmıcak dedi dr.um 3 kilo gibi doğarmış..zaten sizde minyon tiplisiniz dedi..sağlıklı olsunda...bu arada son kez ilk sat a döndük yani şuanda 32+3 günlüğüz...doğum için 40 haftanın dolmasına 8 hafta kaldı dedi dr.um..heycanlandım valla...eşi yukarıdaymış...kordonda serbest şuanda dedi inş. böyle sorunsuz devam eder..bu arada bende 1 kilo daha almışım çok iyi dedi .dr.toplamda 9 kilo oldu tabi..bizden bukadar...
hormonlar genelde beni akşamları tutuyo eşim gelince salya sümük ağlıyorum arada birGünaydın kızlar.Öf ağlayasım var.Sebebi de yok ama içimden geliyo
kızlar işyerinde doğurun ozaman hiç izne çıkmayınkızlar geçmişi okudum bebişlerinize maşallah inşallah yüzlerinide görmek nasip olur.
çoğunuz 32.haftada izne çıkıcaksınız galiba.bende 37.de çıkayım diyorum ama bazen gözümde okadar çok büyüyorki haftalar heleki bugün hava yağmurlu puslu kalkmak gelmedi içimden
sünnet konusunda bende çok kararsızım ama doğar doğmaz yaptıramam gibi geliyor birazcık büyüsün belki 6.ayından sonra yaptırabilirim.
ben de 37 ye kadar dayanmak istiyorum ama çok zor geliyor, dediğin gibi sabah yataktan kalkmak işkence olmaya başladı. ben bir de şu izin işini taktım kafaya, işyerinden bir arkadaşım 37. hafta izine çıktı ertesi gün doğum yaptı, yani 3 hafta izni yanmış oldu. çok üzülürüm böyle bir durum olursa...
selam kızlar nasılsınız. dün yoktum kızımı görmeye gittim kocaman olmuş canım benim 1700 gram. ayaklarını göstere göstere bi hal oldu yerim ben onları parmakları falan nasıl tatlı yarabbim.
sonrada kendime bi tane pijama aldım biraz klasik bi model kayınvaldem onu beğendi kırmadım bende şık olsun gelene gidene karşı dedi. iyi bi tane olsun dedim. iki tane falanda yedek spor bişeyler alıcam sonra.
benim oğlan kesin keşke daha geniş olsaydı burası diyodur..yavrum karnımda yarım ay şeklinde yatıyomuş..
benimkide secde durur gibi kıvrılmış yahuuu.....çıktıklarında nasıl tutacağımızı şaşırıyoruz...karnımızda nasıllarrr.......ohaoldumsmile
selam kızlar nasılsınız. dün yoktum kızımı görmeye gittim kocaman olmuş canım benim 1700 gram. ayaklarını göstere göstere bi hal oldu yerim ben onları parmakları falan nasıl tatlı yarabbim.
sonrada kendime bi tane pijama aldım biraz klasik bi model kayınvaldem onu beğendi kırmadım bende şık olsun gelene gidene karşı dedi. iyi bi tane olsun dedim. iki tane falanda yedek spor bişeyler alıcam sonra.
öneclikle gözün aydın ve acil şifalar diliyorum,kilosu çokda korkulcak bir kilo değil,çoğul gebelikler özellikle 3üzler felanda bu civarda doğuyorlar,tez zamanda sağlıkla evine gelsin kuzunbende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
hayırlı olsun canım,iyi günlerde giy,maşallah kilosu gayet iyi :)bizede oğluşum sürekli ayaklarını gösterdi bu defa,yüzünü nerdeyse hiç göremedik,zaten resimsiz felan boş elle çıkdık ultrasondanselam kızlar nasılsınız. dün yoktum kızımı görmeye gittim kocaman olmuş canım benim 1700 gram. ayaklarını göstere göstere bi hal oldu yerim ben onları parmakları falan nasıl tatlı yarabbim.
maşallah bebişine:hooray:
maşallah masal bebeğe...
maşallahh bebişine canımcım
yüzünü görebildin mi , yoksa elleriyle kapattı mı .. bende yarın gidicem kızcemi görmeye :)
bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?