benim oğlan kesin keşke daha geniş olsaydı burası diyodur..yavrum karnımda yarım ay şeklinde yatıyomuş..
sağolun kızlar. evet yüzünüde gösterdi masalım kıpır kıpır hiç durmuyodu pozlar vermedi bu sefer :)
bebeğim biraz aşağıdaymış istirahat edebildiğin kadar et dedi kendini hiç yorma dedi. sonrada düşününce korktum acaba erken olabilirmi diye gerçi öyle bişey demedi ama korktum işte. artık kontrollerimizde 15 günde bire düştü iki hafta sonra tekrar gidicez.
bende 2 kilo daha almışım doktor dikkat et dedilmaz: 2 kilo daha alma hakkım varmış doğuma kadar 2 ayda nasıl okadar dikkat ederim ben. toplamda 9 kilo almış oldum 11 kiloyla bitircekmişim offfff
maaşallah bebişine özlemm abla olmuş...........bir tane öyle gerekiyor......annem hep biri geleceği zaman satenlerimi giydirdi ilk bebeğimdekaydirigubbakcemile3
öneclikle gözün aydın ve acil şifalar diliyorum,kilosu çokda korkulcak bir kilo değil,çoğul gebelikler özellikle 3üzler felanda bu civarda doğuyorlar,tez zamanda sağlıkla evine gelsin kuzun
hayırlı olsun canım,iyi günlerde giy,maşallah kilosu gayet iyi :)bizede oğluşum sürekli ayaklarını gösterdi bu defa,yüzünü nerdeyse hiç göremedik,zaten resimsiz felan boş elle çıkdık ultrasondan
bende mesela dün akşam doğum yapıyorum diye düşündüm sancım vardı. ve oğlum hiç durmadı abartmıyorum 1saatten fazla sürekli kıpırdandı. anlamadım ne olduğunu yatıncaya kadar çıldırcaktım artık. aklımdan neler yapıcam diye geçiriyorum yeni bebeği oldu kuzenimin ondan kıyafet isterim diyorum ben evdekileri daha yıkamadım ya bir yandanda plan yapıyordum. duş aldım pis gitmeyeyim dedim. görseniz gerçekten doğuma hazırlandım ama hala doğurmadım.akannehir
nasıl olcakmış o ben şimdiden 12 kilo aldımm.....insan dikat edemiyor ki bebiş için beslenemicek diye ben hiç abur cubur yemiyorum yetri kadar yiyorum herşeyi ama saatli.....alınıyor işte gelde alma.....yemezsemde vijdan azabı duyuyorummm..........
selam kızlar nasılsınız. dün yoktum kızımı görmeye gittim kocaman olmuş canım benim 1700 gram. ayaklarını göstere göstere bi hal oldu yerim ben onları parmakları falan nasıl tatlı yarabbim.
sonrada kendime bi tane pijama aldım biraz klasik bi model kayınvaldem onu beğendi kırmadım bende şık olsun gelene gidene karşı dedi. iyi bi tane olsun dedim. iki tane falanda yedek spor bişeyler alıcam sonra.
Özlem, maşallah kızına, koca kız olmuş artık :) sen de cicilerini güle güle kullan inşallah...
sağolun kızlar. evet yüzünüde gösterdi masalım kıpır kıpır hiç durmuyodu pozlar vermedi bu sefer :)
bebeğim biraz aşağıdaymış istirahat edebildiğin kadar et dedi kendini hiç yorma dedi. sonrada düşününce korktum acaba erken olabilirmi diye gerçi öyle bişey demedi ama korktum işte. artık kontrollerimizde 15 günde bire düştü iki hafta sonra tekrar gidicez.
bende 2 kilo daha almışım doktor dikkat et dedilmaz: 2 kilo daha alma hakkım varmış doğuma kadar 2 ayda nasıl okadar dikkat ederim ben. toplamda 9 kilo almış oldum 11 kiloyla bitircekmişim offfff
ben günde 4 5 porsiyon meyve yiyorum,2bardakda light şekersiz süt içiyorum,ekmek nerdeyse hiç yemiyorum,öğle öğünüm genelde sağlam oluyor ama çoğu akşamı meyveyle,salatayla geçiştiriyorum,bazen abur cubur krizine girsemde yememeye çalışıyorum,işde gereksizlere dikkat edip gerekli besinleri güzel ye,valla etten sütten kilo alcaksam alayım zaten hiç önemli değil,onlarıda kesicek halimiz yok yavalla bilmiyorum canım ya sanki çok almışım gibi bide öyle diyor. bende çok dikkat ediyorum akşam 8den sonra hiç bişey yemiyorum ama alınıyo işte napalım. mümkün değil dahada dikkat etmem bu sefer bebeğimi besleyemedim diye vicdanazabı çekerim. vitamini falan kesti kullanma dedi. bu ay iki kilo almış görünüyorum ama bebeğimde 900 gr almış yani yemesem nasıl beslencek o.
bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...
ben günde 4 5 porsiyon meyve yiyorum,2bardakda light şekersiz süt içiyorum,ekmek nerdeyse hiç yemiyorum,öğle öğünüm genelde sağlam oluyor ama çoğu akşamı meyveyle,salatayla geçiştiriyorum,bazen abur cubur krizine girsemde yememeye çalışıyorum,işde gereksizlere dikkat edip gerekli besinleri güzel ye,valla etten sütten kilo alcaksam alayım zaten hiç önemli değil,onlarıda kesicek halimiz yok ya
selam kızlar nasılsınız. dün yoktum kızımı görmeye gittim kocaman olmuş canım benim 1700 gram. ayaklarını göstere göstere bi hal oldu yerim ben onları parmakları falan nasıl tatlı yarabbim.
sonrada kendime bi tane pijama aldım biraz klasik bi model kayınvaldem onu beğendi kırmadım bende şık olsun gelene gidene karşı dedi. iyi bi tane olsun dedim. iki tane falanda yedek spor bişeyler alıcam sonra.
arkadaşlar oğlumun kıyafetlerini yıkıcam..ama benim makinamda derece yazmıyo..beyaz pamuklu yazanda yıkamam gerekiyo değil mi yanlış olmasında...
ben hep 15 günde bir gidiyorum kızlar muyaneye gidiyorum 15 gün sonrada kontrol olarak gidiyorum ayrıca ücret vermiyorum...sadece ayrıntılıdan sonra 1 ay ara verdik oda kontrol 4 gün sonra ayrıntılı denk gelmişti o yüzden ..ama doktorum kontrole mutlaka çağırıyor muayene gününden kısa kesiyor ama en azından görüşmüş oluyoruz bebek nasıl görüyoruz....sonra daha sık çağırır herhaldee.........kontrole gitmek gibi şansınız varsa mutlaka değerlendirin özel hastanelerde öyle oluyor çünkü.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?