2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nasıl olcakmış o ben şimdiden 12 kilo aldımm.....insan dikat edemiyor ki bebiş için beslenemicek diye ben hiç abur cubur yemiyorum yetri kadar yiyorum herşeyi ama saatli.....alınıyor işte gelde alma.....yemezsemde vijdan azabı duyuyorummm..........

maaşallah bebişine özlemm abla olmuş...........bir tane öyle gerekiyor......annem hep biri geleceği zaman satenlerimi giydirdi ilk bebeğimdekaydirigubbakcemile3

sağolun şekerler iyiymiş maşallah bebeğim.
evde satenlerimi giyerim diyorum bende hemde pembe tonlarında genelde onlarda çok uyumlu olurum bebişime. yatak takımı olarakda pembe satenlerim var işlemeli pek kokoş olucam doğumdan sonra bayanssulusmile inşallah tabi sağlıkla doğsunlar evimize gelelimde :Saruboceq:

ay Allah korusun canım , inşallah zamanında gelir bebeklerimiz....

valla bilmiyorum canım ya sanki çok almışım gibi bide öyle diyor. bende çok dikkat ediyorum akşam 8den sonra hiç bişey yemiyorum ama alınıyo işte napalım. mümkün değil dahada dikkat etmem bu sefer bebeğimi besleyemedim diye vicdanazabı çekerim. vitamini falan kesti kullanma dedi. bu ay iki kilo almış görünüyorum ama bebeğimde 900 gr almış yani yemesem nasıl beslencek o.

Özlem, maşallah kızına, koca kız olmuş artık :) sen de cicilerini güle güle kullan inşallah...

bana da bütün gün uzanmanı beklemiyorum ama mümkün oldugunca sola dönüp uzanmaya çalış dedi,geçen gittiğimde bol bol yürümelisin demişdi,şimdi uzan diyor amannnn,ben kilo almadıgım halde çok güzel bir dahakine de böyle gel dedi,yuh artık dedim içimden,bende o biraz zor ama benimde istediğim o dedim,bunlar niye kiloya bu kadar takmışlarki,ayrıca ayda 2kilo da gayet normal değilimi?
birde bizim kontroller ne zaman 2haftaya düşcek dedim,oda bir ay sonrakinde 3 haftaya düşcek,ondan sonrakinde 2haftaya düşecek dedi,herhalde haftada 1e düşmedende doğururum artık kaydirigubbakcemile3

ben günde 4 5 porsiyon meyve yiyorum,2bardakda light şekersiz süt içiyorum,ekmek nerdeyse hiç yemiyorum,öğle öğünüm genelde sağlam oluyor ama çoğu akşamı meyveyle,salatayla geçiştiriyorum,bazen abur cubur krizine girsemde yememeye çalışıyorum,işde gereksizlere dikkat edip gerekli besinleri güzel ye,valla etten sütten kilo alcaksam alayım zaten hiç önemli değil,onlarıda kesicek halimiz yok ya

bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...

canım hayırlı olsun Allah ın izniyle geçer bu günler...erken gelmiş annesi...
İnşallah en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar canım

arkadaşlar oğlumun kıyafetlerini yıkıcam..ama benim makinamda derece yazmıyo..beyaz pamuklu yazanda yıkamam gerekiyo değil mi yanlış olmasında...

bende mayıs annesi olmayı bekliyordum ama bebişim 29+6 da 1585 gr olarak doğdu.. şimdi yoğun bakımda 1 haftadır dualarınızı bekliyorum...

İncimini ne güzel bak ilk annemiz sensin.Hayırlı olsun canım.Bana ebe geçen ay 26 haftalık gebesinin doğum yaptığını ve sağlıklı olduğunu söyledi.Senin bebişin gelişimini tamamlayıp doğmuş.Kilo alıcak sadece annesi.Sana da geçmiş olsun canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Çok da iyi besleniyorsun gibi gelmedi bana.Akşam yemeğini salatayla meyveyle geçiştirmek yerine bence bebişini düşünüp daha iyi beslenmen gerekir.

maşallah canım bebişine kocaman olmuşAllah nazardan saklasın,ne güzel senin doktorun 2 hafta sonra gel demiş,benim ki yine 4 hafta verdiMart sonunda göreceğim kızımı;Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Merhaba güzel Mayıs anneleri;

ilk bebişimiz gelmiş,hayırlısı olsun,heyecanlandım vallahi...

arkadaşlar oğlumun kıyafetlerini yıkıcam..ama benim makinamda derece yazmıyo..beyaz pamuklu yazanda yıkamam gerekiyo değil mi yanlış olmasında...

Bebek programın yoksa narinde yıla canım.Tülleri attığın programda

Özlemcim maşallah kızına. Biz de kısmetse pazartesi görücez

ben hep 15 günde bir gidiyorum kızlar muyaneye gidiyorum 15 gün sonrada kontrol olarak gidiyorum ayrıca ücret vermiyorum...sadece ayrıntılıdan sonra 1 ay ara verdik oda kontrol 4 gün sonra ayrıntılı denk gelmişti o yüzden ..ama doktorum kontrole mutlaka çağırıyor muayene gününden kısa kesiyor ama en azından görüşmüş oluyoruz bebek nasıl görüyoruz....sonra daha sık çağırır herhaldee.........kontrole gitmek gibi şansınız varsa mutlaka değerlendirin özel hastanelerde öyle oluyor çünkü.......

ya ben bizim hastaneden bişey anlamıyorum,ultrason muane ücretine dahil olmuyormu?kan testinden,şekerden ücret almıyorlar,ultrasondan ekstra ücret alıyorlar,65 lira ödüyorum ben,zaten sağlık güvencen olmasa 100 ödeniyor,sağlık güvencesinin ne anlamı var o zaman

Bana kontrol süresi 10 gün demişlerdi.Acaba 15te 1 çağırmaya başlayınca ikisi de ücretli mi olacak? P.tesi gidicez.Bundan sonra 15te 1 çağırır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…