ya ben bizim hastaneden bişey anlamıyorum,ultrason muane ücretine dahil olmuyormu?kan testinden,şekerden ücret almıyorlar,ultrasondan ekstra ücret alıyorlar,65 lira ödüyorum ben,zaten sağlık güvencen olmasa 100 ödeniyor,sağlık güvencesinin ne anlamı var o zaman
Bebek programın yoksa narinde yıla canım.Tülleri attığın programda
doğum normal 1000,sezeryan tek gece yatış 1500,2gece yatış 1750Banim ilk gittiğimde gebelik takibi olarak işlediler.Gebelikte de ultrason fiyatın içinde.Kan testi, şeker gibi ekstra testler ücretli oluyor.Hastanenin sgkyla anlaşma oranı düşüktür.Onun için fazla para ödüyorsundur.Doğum nekadarmış?
ya ben bizim hastaneden bişey anlamıyorum,ultrason muane ücretine dahil olmuyormu?kan testinden,şekerden ücret almıyorlar,ultrasondan ekstra ücret alıyorlar,65 lira ödüyorum ben,zaten sağlık güvencen olmasa 100 ödeniyor,sağlık güvencesinin ne anlamı var o zaman
nasıl yaniii........ultrason tabiki dahil muyaneyi onunla yapıyor zatenn......ama 100 lira olan bir yerde 65 güvenceli ödemen hastanen için normal olabilir.....
ben özelden gidiyorum 100 ödüyorum güvenceli sanırın 50 alıyorlar..ama tüm testlere extra ücret ödüyorum tabii.......
birde sürekli dört boyutlu ultrasona giriyorumm...........
makbuzu bulamadım amanasıl yaniii........ultrason tabiki dahil muyaneyi onunla yapıyor zatenn......ama 100 lira olan bir yerde 65 güvenceli ödemen hastanen için normal olabilir.....
ben özelden gidiyorum 100 ödüyorum güvenceli sanırın 50 alıyorlar..ama tüm testlere extra ücret ödüyorum tabii.......
birde sürekli dört boyutlu ultrasona giriyorumm...........
makbuzu bulamadım ama
11lira sgk kesintisi
20lira muane
34lira röntgen ücreti gibi bişey yazıyordu,şimdiye kadar testler için yüksek ödüyorum sanıyordum ama testlerde bitti :)hala ödeme aynı
selam kızlar nasılsınız. dün yoktum kızımı görmeye gittim kocaman olmuş canım benim 1700 gram. ayaklarını göstere göstere bi hal oldu yerim ben onları parmakları falan nasıl tatlı yarabbim.
sonrada kendime bi tane pijama aldım biraz klasik bi model kayınvaldem onu beğendi kırmadım bende şık olsun gelene gidene karşı dedi. iyi bi tane olsun dedim. iki tane falanda yedek spor bişeyler alıcam sonra.
kızlar merhaba, benim doktorumda beni hep geç geç çağırıyor, ilk zamanlarda ayın sonunda gidiyoduk, sonra ayın başına ilerletti, sonra ayın ilk haftası oldu , bu ayda ikinci haftası gidicez...( ben bu gidişimde sorım bari, neden geç geç oluyor kontrollerim diye..şimdi sizleri okuyunca ben hiç gitmiyomuşum gibi geldi vala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?