2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Banim ilk gittiğimde gebelik takibi olarak işlediler.Gebelikte de ultrason fiyatın içinde.Kan testi, şeker gibi ekstra testler ücretli oluyor.Hastanenin sgkyla anlaşma oranı düşüktür.Onun için fazla para ödüyorsundur.Doğum nekadarmış?

iincibini çok geçmiş olsun canım üzme fazla kendini sen iyiolursan oda iyiolur bebekler hisseder annelerini maşallah çok kilosuz doğmamış inşl toparlayıp kendini gelicek kucağına

doğum normal 1000,sezeryan tek gece yatış 1500,2gece yatış 1750

benim doktorum özel;normalde 20 haftama kadar düşük tehlikesi atlattığım için 15 günde bir gittim,şimdi 2 oldu aylık gidiyorum,herşey yolundaysa 32.hafta itibari ile 2 haftada bir görmek istiyorlarmışherhalde Mart sonundan itibaren bende 2 haftada bir gideceğim .

nasıl yaniii........ultrason tabiki dahil muyaneyi onunla yapıyor zatenn......ama 100 lira olan bir yerde 65 güvenceli ödemen hastanen için normal olabilir.....
ben özelden gidiyorum 100 ödüyorum güvenceli sanırın 50 alıyorlar..ama tüm testlere extra ücret ödüyorum tabii.......
birde sürekli dört boyutlu ultrasona giriyorumm...........

ben başından beri 3 haftada bir gidiyorum halada öyle..bidahaki kontrol 35. haftada...benim hastanemde de 10 gün..ilaç yazarken 11 gün bile olsa tekrar ücret alınıyo ama muayne nasıldır bilmiyorum..

benim gittiğim hastanede muayene normal 90 memur 45 lira ve 4 boyutlu ultrason var çok şükür :) daha önce gittiğim yerde yoktu hatta doktor neredeyse sadece kendi bakıyordu bebeğe ve foto da vermiyordu...

makbuzu bulamadım ama
11lira sgk kesintisi
20lira muane
34lira röntgen ücreti gibi bişey yazıyordu,şimdiye kadar testler için yüksek ödüyorum sanıyordum ama testlerde bitti :)hala ödeme aynı

her yerin uygulaması farklı demekkii........banada 15 günde bir gitmek iyi geldi açıkçası birde doktorum 15 gün sonra gel kontrol olsun demeyebilir ama kendi diyor çünkü ben her seferinde mırıldanıyorum yok yüzünü tam göremedim yok parmaklarını açmadı sayamadımmlülülülülülükadın bıktı benden 15 gün sonra gel kontrole sırf onlara bakarız diyo :)) ben hemen oracıkta alıyorum randevuyu........kaydirigubbakcemile3kontrolde hep poz yakalıyoruz yanii.....

makbuzu bulamadım ama
11lira sgk kesintisi
20lira muane
34lira röntgen ücreti gibi bişey yazıyordu,şimdiye kadar testler için yüksek ödüyorum sanıyordum ama testlerde bitti :)hala ödeme aynı

canım belki hastanen yoğun bir hastane ise böyle bir ayırım yapılmış olabilir ultrasona girmeden takip edilen hastalardan az alınıyordur belki .o yüzden ayrılmıştır uygulama farklılığı ama genel olarak ödediğin ücret bence iyi ...
ikili 3 lü teste de mi ödemedinn...bizim tüm testler extra ücretli...ayrıntılıya aynı ultrasonda girdim mesela radyalog girdi diye 120 verdim adamda çok uyuzdu yarabbimm...

özlem maşallah bebişine inşallah hepimiz sağsalim kucaklartımıza alırız yavrularımızı, pijamanıda iyi günlerde kullanırsın inşallah canım

kızlar merhaba, benim doktorumda beni hep geç geç çağırıyor, ilk zamanlarda ayın sonunda gidiyoduk, sonra ayın başına ilerletti, sonra ayın ilk haftası oldu , bu ayda ikinci haftası gidicez...( ben bu gidişimde sorım bari, neden geç geç oluyor kontrollerim diye..şimdi sizleri okuyunca ben hiç gitmiyomuşum gibi geldi vala..

masal bebeğe kocaman maşallah bir dombili kızımız daha olacak yanakları tombik tombik sanırım, bu arada satenlerin de hayırlı olsun şık duruyor yazın özellikle tiril tiril pamuklu da alırsın nasılsa
bu arada her hastane ne kadar farklı ücretlendirme yapıyor, ben artık şeker testlerinde falan bütün özel hastanelerden öğrenip öyle yaptırdım, çok şişireni var çünkü, zaten amniosentez ve ayrıntılıya çok verdim doğum parası oraya gitti neyse sonuçlar iyi olsunda, artık rutin kontroller var herhalde bir de sonlarda nst ücretleri var o kadar bu arada hastaneye kapı süsü falan götürcekmisiniz

insan geç çağrılınca hayal kırıklığna uğruyor:)aslında sevinmemiz lazım,demekki bir problem yok diye;benin başlarda düşük problemim vardı 20. haftaya kadar hep 10-15 günde bir gittim;şimdi aylık gidiyorum.Aslında daha sık gitmeyi istememin sebebi kızımı daha sık görmek,özlüyorum merak ediyorum...

ben de ayda bir gidiyorum ama çok memnunum aslında sık gitmek istemiyorum çok gerekli değil bence gereksiz stres yapıyorum ne diycek diye eğer sıkıntımız olursa arada gideriz nasıl olsa

ben önce ayda bir gidiyordum, bu kez 20 gün sonra gel dedi, pazartesi günü göreceğim bebişimi inşallah :)

aslında çok ta iyi değilmiş ultrason, abd de mesela çoğu doktor ve hastane çok az bakıomuş ultrasonla..yani herhangi bir sıkıntı problem yoksa sanırım az baktırmakta fayda var.. zaten son haftalarda sıklaşıyor mecburen..

ay pzt herkesin dr günü sanki ya bende o gün gitçem bakalım nasıl bizim yavrucuklar kızlar dua edin lüften bebeğim dönmüş olsun yoksa bana sezeryanın kolları gözükecek korkuyorum

selam hanımlar sohbetinizi bende katılabilirmiyim 25 haftalık hamileyim :) yeni üyeyim aranıza alırsanız sevinirim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…