2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet bende duydum ,avrupa ve amerikada ultrason kullanmıyorlarmış,sağlık açısından

ay pzt herkesin dr günü sanki ya bende o gün gitçem bakalım nasıl bizim yavrucuklar kızlar dua edin lüften bebeğim dönmüş olsun yoksa bana sezeryanın kolları gözükecek korkuyorum

inşallah dönmüştür canım ;ama dönmese bile korkma bence son ana kadar dönebilirler dedi doktorum.Benim kızımda şu anda makat pozisyonunda duruyor.

ay pzt herkesin dr günü sanki ya bende o gün gitçem bakalım nasıl bizim yavrucuklar kızlar dua edin lüften bebeğim dönmüş olsun yoksa bana sezeryanın kolları gözükecek korkuyorum

inşallah dönmüştür canım, bakalım belki benimki de dönmüş olur bu gidişimde, yeri rahat galiba kaç aydır hep aynı, dönmedi gitti :)

selam gokkuşak bende bursada ikamet ediyorum nereye hastane olarak bi sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim ben medical parka gidiyorum doktorum ahmet yılmaz

korkma canım, benim ebe arkadaşın dediğine göre çocuğun pozisyonuyla (bu aylarda) sezeryan yada normal olucak diye ön yargı olmuyormuş. benim kızda aynen baş aşağı genel ama dediğim gibi bu aylarda pozisyon öyle oluyormuş takma kafanakaydirigubbakcemile2

Selna sana katılıyorum problem olmadığından geç çağırıyorlar benim doktorum sonda hem karından hem çatıdanbakıcaz sezeryana karar vericez dedi daha önce iki sezeryanım var hiç çatı muayenesi olmadım bu yapıcakmış sanırım erken almamak için hayırlısı herhalde sonlarda haftada bir muayene olucaz o zamanda bunalıcaz bir yandan kişisel temizlikler hazırlıklar bir yandan bebeğin hazırlıkları bu arada dolma sardım dondurucuya koydum kızlar doğumdan sonra ikramlıkları hazırlıyım sonraya kolaylık olsun diye börekler yapıpda koycam çok kolay oluyo sonrasında

cinsiyeti kız boshayallersmile hayırlısı ile bi kızım olucak inşallah 25 haftadayız henüz şeker yüklemesini yaptırmadım siz yaptırdınızmı acaba

benimde kızım olacak inşallah :)) ben 31. haftadayım gecen ay yaptılar 1 kere şeker yüklemesi normal çıkmıştı şükür..

pamik_prenses hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebibişin ben yaptırdım şeker yüklemesini benim doktorum 26 olsun öyle yaptır demişti bu aralar tatlılara dikkat et 100 lük yüklemene gerek kalmasın

benimde kızım olacak inşallah :)) ben 31. haftadayım gecen ay yaptılar 1 kere şeker yüklemesi normal çıkmıştı şükür..

maşallah canım inşallah benimkindede bi sorun çıkmaz haftaya gidicem doktora bakalım yanına limon al diyorlar çok kötü oluyormuş şekerli suyun tadı bilmiyorumkismile

aşkın bahar tomurcuğu korkma kendini de şartlandırma şu veya bu şekilde senin için ve bebeğin için hayırlı olan nasıl doğum şekliyse o olsun bazan son anda dönüyo bazan dönmüş oluyo ama kordon dolanıyo yine sezeryan olunuyo öyle korkutucu bir şey değil sezeryan da 10 a çeyrek kala girdim saate bakmıştım epidural di 10 da bebişimle yanak yanağaydık allah sağlıkla kavuştursun bebişlerimize çünkü anne sağlığı da en az bebek sağlığı kadar önemli

pamik_prenses hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebibişin ben yaptırdım şeker yüklemesini benim doktorum 26 olsun öyle yaptır demişti bu aralar tatlılara dikkat et 100 lük yüklemene gerek kalmasın

ay canım sölediğin iyi oldu bende denemelik ekmek kadayıf aldım onu yaptım çok ağır bi tatlı ama yemeyim ozman zaten normalde tatlıyı seven biri değilim ama eşim çok seviyor onun için yapıyorum devamlı şerbetli tatlılar bu arada canınız istemmeiştir umarım kaydirigubbakcemile3

maşallah canım inşallah benimkindede bi sorun çıkmaz haftaya gidicem doktora bakalım yanına limon al diyorlar çok kötü oluyormuş şekerli suyun tadı bilmiyorumkismile

banada öle demişlerdi ama sanırım yapıdan yapıya değişiyor yani o.. gece 12 den sonra hiçbişi yemiosun.sabah aç karnına gidiyosun bana 2 bardak şeklinde içirdiler..ilk bardağı içtim gayet iyiydi, ikicide biraz midem bulandı gibi ama hemen geçti.. korkma öle abartıldığı gibi değil bence..bildiğin şekerli su..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…