selam hanımlar sohbetinizi bende katılabilirmiyim 25 haftalık hamileyim :) yeni üyeyim aranıza alırsanız sevinirim :kedi:
ay pzt herkesin dr günü sanki ya bende o gün gitçem bakalım nasıl bizim yavrucuklar kızlar dua edin lüften bebeğim dönmüş olsun yoksa bana sezeryanın kolları gözükecek korkuyorum
selam hanımlar sohbetinizi bende katılabilirmiyim 25 haftalık hamileyim :) yeni üyeyim aranıza alırsanız sevinirim :kedi:
ay pzt herkesin dr günü sanki ya bende o gün gitçem bakalım nasıl bizim yavrucuklar kızlar dua edin lüften bebeğim dönmüş olsun yoksa bana sezeryanın kolları gözükecek korkuyorum
her yerin uygulaması farklı demekkii........banada 15 günde bir gitmek iyi geldi açıkçası birde doktorum 15 gün sonra gel kontrol olsun demeyebilir ama kendi diyor çünkü ben her seferinde mırıldanıyorum yok yüzünü tam göremedim yok parmaklarını açmadı sayamadımmlülülülülülükadın bıktı benden 15 gün sonra gel kontrole sırf onlara bakarız diyo :)) ben hemen oracıkta alıyorum randevuyu........kaydirigubbakcemile3kontrolde hep poz yakalıyoruz yanii.....
Hoşgeldin Pamik bu arada bebişin hayırlı olsun canım, burası tüm hamişlere açık bir topik neden alınmayasın aramıza. Hoşgeldin...
Hoşgeldin canım,bebeğin hayırlı olsun,cinsiyeti ne?
cinsiyeti kız boshayallersmile hayırlısı ile bi kızım olucak inşallah 25 haftadayız henüz şeker yüklemesini yaptırmadım siz yaptırdınızmı acaba
benimde kızım olacak inşallah :)) ben 31. haftadayım gecen ay yaptılar 1 kere şeker yüklemesi normal çıkmıştı şükür..
pamik_prenses hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebibişin ben yaptırdım şeker yüklemesini benim doktorum 26 olsun öyle yaptır demişti bu aralar tatlılara dikkat et 100 lük yüklemene gerek kalmasın
maşallah canım inşallah benimkindede bi sorun çıkmaz haftaya gidicem doktora bakalım yanına limon al diyorlar çok kötü oluyormuş şekerli suyun tadı bilmiyorumkismile
cinsiyeti kız boshayallersmile hayırlısı ile bi kızım olucak inşallah 25 haftadayız henüz şeker yüklemesini yaptırmadım siz yaptırdınızmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?